Късно лято, меки слънчеви лъчи, сбъдват се безброй надежди и мечти - 162

• 33 963
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • NE
Аз пък възвърнах стари приятелства,но обичайните около мен хич не ме разбират като например, че не мога да стоя на заведение с часове или мога да изляза в определено време с детето и то пак не с вечност или че не мога да го помъкна с мен по всякакви места за да сме на почивки или палатки. Crazy

Перу е в София. Чакам и аз със стиснати палци. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 18:40 от Flower Fairy

# 646
  • София
Аз реших проблема като си намерих нови приятелки с деца. Simple Smile

Пънче,  Hug
Стиснати палци за Перу!

# 647
  • Германия
Много ми е криво, като чета как сте провиснали нослетата. Знам много добре какво ви е. При мен единственото ронене на сълзи ми помагаше да ми поулекне, като пак се е появила лелята. Но не губете надежда, че някой ден ще изгрее и при вас слънцето. Аз бях спряла всякакви прегледи, за да си почина от тях. Бяхме решили след сватбата да правим икси. То пък взе, че се случи чудо.
Силно ви прегръщам  Hug 
И да ви наръся  babydust7 babydust7

# 648
  • Варна
 newsm28

Идвам да кажа чао   Crazy Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 649
Хайде, булка, весело и любовно да ви е  Mr. Green Hug

newsm79 newsm79

Глухарче, как си ти?

# 650
  • Варна

А?
Къде отиваш?
Ааааа, Агарчето ме подсети...   bouquet На добър път!

Пънче, казваш всичките ти приятелки вече са с деца...
Нашите приятели, в които отсядаме, когато сме в София, ще стават баба и дядо. Термина на дъщеря им е две седмици след предполагаемата дата, когато трябваше да бъде моя...
Дядото е точно с пет години по-голям от ММ...

А майстора вземи го смени докато е време, че ще береш много ядове още...

# 651
  • Варна
  grinning039

Тенкюююю Hug

# 652
bon voyage madame   bye  sohappy Nature Sunny newsm52 
ще те дебна във фейса за хубави снимки  Mr. Green search Kissing Heart

# 653
Аз и преди съм ви споделяла как миналата година докато ми течеше хормоналната стимулация в Сф, четях темите за осиновяване.... Пънче, една година нищо не е. Онзи ден се заговорихме с една от майките в нашия парк - и нейното детенце било Надежденско, от Перси, дошло след 8-годишно чакане и 6 инсеминации.
Да ви кажа, никога не съм напирала за детски рожден ден - то е някаква лудница там, и възрастните изобщо не могат не само да се видят помежду си, ами да проведат и някакъв що-годе смислен разговор. Идеята е децата да се забавляват и от тази гледна точка за мен е напълно нормално да бъдат поканени само приятелите с деца.

# 654
  • В къщурката на хълма на феите
Мец новия хит от яслата, всъщност два са: снощи крещене го оглушаване, а днес говореше на китайски. Снощи като стана време да ляга и като се развика-отвори оная ми ти уста и крещи аааа ааа ще рекат хората, че го дера жив ooooh!
все по-сериозни се чудя, дали пък тва дете не съм го раждала аз и просто да съм забравила Joy Joy Joy

Пънче не сме се отказали, ходих и говорих със социалната работничка в дома, но ми казаха, че трябва да мине време и да видят състоянието на Ема, защото Ангел е с муковисцидоза, а това е хронично заболяване и понеже Ема също се води с такова /хронично заболяване де, не другото пу-пу-пу/ не е сигурно, че ще ни одобрят, понеже сме младо семейство .. не го каза направо, но то си беше повече от ясно, че не са сигурни дали ще се справим, което много ме издразни по ред причини .. все едно сме малоумни, та не можем да си направим сметката .. както и да е .. ако е рекъл Господ, ще се случат нещата ..

# 655
MOMETO явно аз съм изнервена и чувствителна и приемам нещата по др начин не съм дребнава ...хормони.

# 656
  • В градината...
И тук да си кажа - пулс 138. Първи ден от 7-ма седмица, отговаряме си.  Mr. Green

Сега пак ще подаваме документи за осиновяване, така и така си правихме вирусологията преди инвитрото, та да я ползваме. 2 години не успяхме да осиновим, отписаха ни от регистъра, та сега наново ще се записваме. Само ме притеснява, че трябва медицинско и за туберколоза, правят манту. А хич не ми се ще по време на бременност  Naughty

# 657
манту  е противопоказно по време на бременност, може да приложите протокол от това, че си бременна и медицинско свидетелство от личният лекар, че имаш следи-белег от поставена ваксина, което гарантира имунитет  Peace

честитоооо Перууу , да тупти все така силно до термин..........да позная ли полааааа по пулса- мъжжжж  Whistling  bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 658
Перу страхотни новини  Heart Eyes Пожелавам все така да тупка малкото човече и да расте на топло в мама

# 659
  • гр. София
Перу, честито тупа-лупа.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт