Късно лято, меки слънчеви лъчи, сбъдват се безброй надежди и мечти - 162

• 33 959
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Мец, дай някоя снимка да я видим Емата. Simple Smile

Аз да ви кажа, пак се разколебавам много. Понеже чакам да ми дойде днес, утре и нали уж щяхме да почваме. Обаче ме е страх. Напоследък не спим заради тия зъби. Нощите са тежки. ДНите понякога също. Не знам как ще се чувствам ако съм бременна при тия условия...
Имам обаче един голям страх - да не се завърне ендометриозата с всичките си екстри (операции, хормони) и тогава ще съжалявам, че поне не съм опитала да забременея пак.
По принцип ми се щеше да имам деца с около 3 години разлика, но пък тогава се прецаквам с малко майчинство.
Сигурно, за тези от вас, които върят по трудния път, моите терзания са нищожни, но повечето знаете и аз през какво минах.
Споделих си ей така.  Hug

# 676
Веси, аз съм на мнение, че подходящ момент никога няма - ако не е едно, ще е друго. Ако не са зъби, ще е прохождане, тогава ще трябва пак все след него да тичаш, после пък бебешки пубертет, и т.н. И с призрака на ендометриозата зад вратата, когото и аз искам да изпреваря, нещата наистина заприличват на надбягване.

# 677
  • София
Моме, права си! Абсолютно! Прросто, дето има една приказка: "Хем ми се иска, хем не ми стиска!"
И финансово ги мисля нещата,и чисто физически.
Не че няма много такива майки де. Няма да съм първата.
Но вкрайна сметка трябва да решавам, защото нямам много време ако искам да засека майчинствата. Не че е гаранция дали ще се случи...

# 678
Няма нищожни терзания в тази тема, Весе  Hug Ами мама е гледала три деца с малка разлика (породени сме), тя не е имала проблеми със забременяването, просто по нейно време така са се случвали нещата. Тя ми е казвала, че е имало много трудни моменти, в които й се е искало да замине за Австралия без нас  Mr. Green, но ако се върне назад, не би променила нищо.
Ти ще си усетиш дали си готова, но щом имаш опасения за ендометриозата на по-късен етап, на твое място, аз бих се опитала да забременея, ако мога да си го позволя в битов и финансов план.  Hug

# 679
  • Северозапада
Перу, честито сърчице! Всичко да е наред до края! Поздравления за това, че не сте се разколебали за осиновяването  Peace
Весе, Момето е права, винаги ще има нещо, което да ни разколебава. И аз искам поне 2-3 години разлика м/у децата. Не си представям да гледам две бебета, въпреки че София е кротичка. Ето, започнах работа преди 2 месеца, цикъл още нямам, искам и да даря Я, после докато стане, така че все ще минат 18 м. за голямо майчинство  Crazy. А и след стимулация може по-лесно да станат нещата, въпреки че при нас причината за забавянето беше в ММ.
Хубав и успешен ден! И горе нослетата  Hug

# 680
аз много искам породени..........ама искам да се пробвам да раждам естествено, ама съм със секцио............ей такива чудесии, едно искаш, реалността е друга, за това когато- тогава. А и дето се вика  то едно го мислиш и искаш, ама дали ще се случи и кога- " За да разсмееш Бог, разкажи му за плановете си...."р

# 681
  • Северозапада
Ето на Ренденце и разрешиха естествено след секциото  Whistling

# 682
  • София
Ант, аз няма как да се върна на работа преди септември. Тая година нямаше как да го пусна на ясла на по-малко от годинка, а другата ще е почти на две. Няма кой да го гледа.
А после поне година, в която ще чакам да натрупам хубав доход, ще ме дебне ЕМ...

# 683
Привет кокичета!

Идвам да помагам в изписването на темата и отивам да разчиствам в гаража....

Ренди - то верно не останало Hug Пожелавам ти леко раждане,по начина,по който ти искаш.Да ти е много сладка срещата с малкото човече!  bouquet

Перуничка - честито тупа-лупа. Все така до термин!  Погал по пупата  Hugbouquet

Светле - добре,че някой спомена, че си си сменила името. Тъкмо се чудех кое е това момиче. Все пак ще се възползвам от прашеца, ако е останал.
Скрит текст:
newsm75

Меци - силни преживявания имаш сутрин   bouquet

Моме - как е дребното, поздравления за решението за явяване отново в Надежда. Стискам палци да стане от раз! Hug

Весе - не се отказвай! Човек винаги има сили да се справи с повече!

Шоки - тука ли си? Как си?

Виртуално всички бременни да се чувстват погалени по пупите   bouquet

Да споделя и аз - мноу, ама мноу ме дразнят всякакви въпроси от типа "Айде, какво чакате? Станахте на по 100 години, всичко си имате, кво толкова?" Няколко близки бяха сдъвкани, изплюти и подобаващо нахокани, че интимният ми живот не ги интересува. На случайни познати питащи ей така, все едно коментираме прогнозата за времето отговарям, че не искаме деца. Започват да гледат ей така  #Crazy

# 684
  • Северозапада
Не съм запозната с това заболяване (пу-пу). Освен да скачаш в дълбокото и да почвате да работите за второто или частна ясла, ако може да си позволите, но пак трябва да поработиш поне 9 м. - 1 година.

# 685
аз много искам породени..........ама искам да се пробвам да раждам естествено, ама съм със секцио............ей такива чудесии, едно искаш, реалността е друга, за това когато- тогава. А и дето се вика  то едно го мислиш и искаш, ама дали ще се случи и кога- " За да разсмееш Бог, разкажи му за плановете си...."р

Прахи аз имам разрешение да раждам естествено живот и здраве, забременях 11 месеца след като родих, така че мисля че не е толкова невъзможно. Разгледай материали за VBAC смята се, че след 18 месеца може съвсем спокойно да се пристъпи към вагинално раждане след секцио.

foxy-the infant prodigy мерсиии  Flutter

# 686
Аз от теб се въодушевих Рени  Blush  ама не се знае моя доктор какво ше мисли и дали ще иска да ме изражда, все пак съм и с високо кръвно и той искаше да изчакаме малко преди следващото, да видим и хипофизата и пролактина от какво е висок и дали ще е без хапчета/ имам още 1 хапче от 6 месечният курс и след това ще изчакаме и пускаме контрола и се моля да не се вдигне/...вървя пак към трънливият път и аз, ама тайничко, вътрешно се надявам да имам една случайна изненада, непланувана и толкова изненадваща като Ивейнчето  Crazy Praynig  и тогава да се изръся просто при доктора, със свършен факт  hahaha

# 687
  • Sydney
perunika бравооо Simple Smile хайде до края все хубави новини да ни носиш Simple Smile

# 688
  • София
За частна ясла - няма как да си го позволим.
И сте прави, че винаги има нещо. Просто все си мисля, че като по-големи, са по-самостоятелни. Де да знам. Но пък от друга страна, мисля че ако са с малка разлика ще растат заедно и за самите деца ще е по-добре.

# 689
  • до едно тепе
Весе не се чуди. Лесно няма да е никога. Зъби им никнат до 3 години понякога. Като го дадеш на ясла може да почне да боледува,а тогава става по-зле и от зъбоникненето. Аз малко съжалявам,че отложих. Щеше да ми е много трудно,защото малчо е буен,но миналата година имах овулации като по учебник,а сега е страшно. Хормоните ми пак се бъгнаха яко и като нищо ще се наложи да пия пак разни и безобразни илачи да ги вкараме в пътя ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт