Късно лято, меки слънчеви лъчи, сбъдват се безброй надежди и мечти - 162

• 33 953
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
4 ти ден от МЦ и 36,2-36,3 вчера ... Rolling Eyes
Ми не разбирам много от БТ, ама мисля, че за начало на цикъл е ОК...
Глухарче, и от мен честити бременни панталонки Simple Smile
Вал, и от мен Добре дошла  и успех!

# 61
Благодаря за доброто посрещане. Чакам да ми дойде на 8-ми и тези дни вървят толкова бавно. До вчера си мислех, че ще ме пропусне, но днес май леко ме наболява корема и може и да не е станало този месец. Събота си мислехме да отскочим до моренцето и дано само не цъфна там да не мога да се цопвам във водата. Ако идва да е след 8-ми  Naughty

# 62
  • Варна
Хаха,Евче,всички бяха нормални,само заблудени  младежи и ние:-)

# 63
  • Варна
Хаха,Евче,всички бяха нормални,само заблудени  младежи и ние:-)
Естелка, ама весело събитие си е... После ще разказваш.
След нашата сватба колкото пъти отидем в ресторанта, където се състоя събитието и все ме наричат "булката" хахах
Simple Smile

# 64
  • Германия
Евка: бе зарежи това мерене, действай с тестове за О. Това мерене на БТ, беше за мен голям стрес.
За начални дни от МЦ е нотмално БТ да е ниска.
Пънче: на 17ти съм на преглед. Надявам се тогава да ми кажат.  Ще ми се вече и аз да знам. Нали съм си от мноооого любопитните.

# 65
  • В къщурката на хълма на феите
Глухарче извинявай, обаче изобщо не е така .. точно меренето на БТ е показателния метод за определяне на О. а не ову-тестовете, защото примерно една жена с ПКЯ, която има смущения точно при синтеза на ЛХ и прави само Ову-тестове, можеш ли да ми кажеш след 7 положителни теста за О. кой е коректния и изобщо дали в текущия месец е настъпила О. или не е .. затова когато О. се засича в домашни условия, първото се мери БТ 1-2-3 месеца и при колебания в температурните стойности се включва и правенето на Ову-тестове за прецезиране .. ако при комбинирането на тези два метода резултат няма, тогава вече се намесват лекарите ..

4 ти ден от МЦ и 36,2-36,3 вчера ... Rolling Eyes
сФинявай за въпроса - що мериш БТ по време на кървене!?

# 66
  • В сърцето на любимия човек
Азира - да не мериш орално?

# 67
  • Варна
Меци, аз когато меря, започвам от 2-ри, 3-ти ден... От кой ден се започва?
Пънче, ако ползваш тампони, няма проблем да мериш ректално и в първите дни... поне аз така правя.

# 68
  • София
Аз знам че от чист ден.
Замисляте ме и аз да започна с тая Т, тъкмо ще го съчетая с тестове и ултразвук...свещичката ще почака ред, какъв термометър да си купя обаче и колко струва горе-долу?
Аз съм с ПКЯ, не знам и аз вече имам ли нямам ли, имам овулация и максимум 2 положителни теста.

# 69
  • Варна
Ани, на мен Тоничка ми беше препоръчала дигитален с меко връхче и аз такъв си взех. Удобен е. Мисля, че около десетина лева струва (може и лев-два повече, не помня)
Изглежда долу горе така:

Скрит текст:

# 70
Пускам малко полезна информация : http://m.focus-news.net/index1.php?id=1960872&type=n

За цветната снимка - и аз нямам запушване, ама беше доста по болезнено от цикъла ми ....  Sick  

И аз не съм мерила БТ, карам само с тестове, но винаги имам само един положителен  Rolling Eyes  Като се знам какъв съм заплес и как ставам в последната минута , хич няма да съм постоянна  Crossing Arms То поне да се мереше вечер, ако не аз то ММ щеше да ми слага термометъра  hahaha  Като го знам колко е стриктен - следи тестовете, краката да са нависоко, да не мърдам, носи кърпички, вода, таблети - само и само да се задържа легнала.  Heart Eyes

# 71
  • София
Мерси Евче, ще потърся.  Hug
Като каза Тоничка, тя къде се изгуби, как ли са с Тигърчето? Весе, ти поддържаш ли връзка с нея?

# 72
  • Варна
Тони и Тигърчо са на почивка. Аз ги Like-вам от facebook. Веси може да каже подробности Simple Smile

# 73
  • София
Важното е, че са добре значи. Simple Smile

# 74
  • София
Тони и Хриско са добре. Той е много пораснал и е вече един прекрасен младеж.

И аз мерех Т с подобен термометър. Почвах в чист ден. Няколко месеца вървях заедно - Т, тестове и ФМ. Като засякох кога е ову, карах вече само на тестове. При мен се оказваше винаги в деня след положителен тест.

Общи условия

Активация на акаунт