Късно лято, меки слънчеви лъчи, сбъдват се безброй надежди и мечти - 162

• 33 976
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
г-ца МагнетичнаPraynig стискам палци.
Ренде, мерсаж за прашеца. Ела сега подшушни от къде са ти органайзерите за гардероб и как изглеждат? Blush

# 601

Ренди,ако,евентуално се подуя от към корем,с твоя прашец ще да е Hug Hug

Най-искрено ти го пожелавам  Heart Eyes.

Магнетична, не ти пречат лекарствата на ТАТ и МАТ, пускай ги когато решиш

# 602
г-ца Магнетична,  Praynig стискам палци.

Благодаря ти Ани  Hug  Аз ти стискам и на тебе  Praynig

А за раците - двете ми лели са РАК и са мека казано странни - вечно назад, много лесно нараними и всичко се сравнява с тяхното АЗ , съобразяване с тях  Crazy  Само да дойдат бебечетата, пък каквато зодия се паднат  Praynig   Аз много искам водолей или близнаци , но разбрах,,, че много искам  Tired

rendence  Благодаря ти  Hug

# 603
Aни,тя Ренди органайзерите ги крие строго секретно  Crossing Arms от миналата година съм я заразпитвала и само ми отбягва въпроса   Laughing
Магнетична-какво му е хубавото на водолея? Един имам у дома и ме прави  луда , дива и щастлива   Crazy

# 604
  • В къщурката на хълма на феите
Преди 3 страници се оплаках,че не моА да сваря мъжо буден, а дЕтито заспало Crazy
мчи то мое си го написала, ма дали е имало кой /в смисъл аз/ да те прочете Mr. Green и ние сме се замислили с ММ догодина да открием сезона и когато /ако/ стане ..

# 605
  • София
И аз искам мноУ неща....ама.... Crazy Вече просто се надявам. Имам чувството, че колкото повече тичам, толкова повече се отдалечавам....луда работа.
Стели, не знаех че са толкова строго пазени в тайна. Сега да вземе да поомекне и да подшушне. Mr. Green
Ренди, стягаш ли се? Mr. Green

# 606
Уппссс пропуснала съм питането за органайзерите  Mr. Green, този път си взех от ТУК, но и в Алито има интересни неща

Ани стегната съм и си чакам мирно и кротко  Laughing

# 607
  • София
Пожелавам ти да е леко и меко, когато и да е и както си решила, за целта трябва да поотпуснеш май, а? Mr. Green
Мерси, ще разглеждам. Hug

# 608
  • до едно тепе
Оууу Ренди то не останало. Когато реши да излиза бебка леко да е Hug Ще се пробвате ли на естествено или лекарите не смеят newsm78
Мецо ние сме го открили,т.е не се предпазваме по никакъв начин, ама и рядко се срещаме в пространството Crazy Работа, ясли, нервничащ и трудно заспиващ дребосък  ooooh!

# 609
Да, да имам разрешение и лекар за нормално раждане, дано ми се получи този път. Като дойде време ще разказвам.

Мерси за пожеланията

Я пак да ръсна  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 610
  • до едно тепе
Е са наблъсках джобовете яко. Joy

# 611
Ха така, аз също под прашеца Simple Smile   bouquet

Поспаланчо, Меци - откривайте сезона Hug
Е са наблъсках джобовете яко. Joy
  newsm10  специално за теб:
-
Скрит текст:
днес разбрах за две мои колежки - и двете си имат по едно детенце, много чакано, а днес и двете ми казаха - "бременна съм, близнаци са"  #Crazy и то съвсем естествено... едната с две момченца, другата не знае още  Laughing да са им живи и здрави, но татковците ходят леко замаяни, а те самите не знаят какво да кажат, тъй като разликата с първородните им е под 2 годинки. Предложих  услугите си, тъй като ние с ММ още до едно не сме го докарали  Laughing

Ренди, дано да се получи естествено и леко.

# 612
Магнетична-какво му е хубавото на водолея? Един имам у дома и ме прави  луда , дива и щастлива   Crazy

Водолеите сме много хубава зодия  Heart Eyes  Аз като малка съм била страхотно бебе - ядене и спане, пропускане на яденето  Mr. Green  Никакви проблеми  Whistling  Братовчед ми също е водолей и беше сравнително кротко бебе и дете, сега е прилежен математик, нищо че само мацки са му в главата  Joy 

Но както казах, каквито и бебчета се появят ще ги вземем   Hug

Ренди  леко и от мен  Praynig

# 613
  • Варна
Ах, Ренденце колко бързо мина времето, поне през моите очи Simple Smile Леки да е и да гушкаш здрава бебка !
И аз ще се наредя при вас, ама след около 2 г., че сега звяра ми " спира тока " Wink
Естелка, да си изкарате незабравимо ! После те чакаме с нови сили и голяяяям корем !

# 614
Догодина по това време, живот и здраве, се надявам да съм се строила пак в Надежда  Blush

Общи условия

Активация на акаунт