Късно лято, меки слънчеви лъчи, сбъдват се безброй надежди и мечти - 162

• 33 971
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Догодина по това време, живот и здраве, се надявам да съм се строила пак в Надежда  Blush

Само така...   newsm10

# 616
  • NE
Като говорите за време май и аз се замислям за разлика от 2 г., НО гледането и правенето са коренно различни неща, но много искам още едно поне. ММ и той малко му трябва. Crazy

Децата водолеи хич не са кротки, ако съдя по моето. Crazy

# 617
Водолея добро бебе  newsm65

# 618
  • В къщурката на хълма на феите
Мецо ние сме го открили,т.е не се предпазваме по никакъв начин, ама и рядко се срещаме в пространството Crazy Работа, ясли, нервничащ и трудно заспиващ дребосък  ooooh!
говори ми, говори ми .. ей сега да ти направя клип да видиш тръшкания .. щото не й давам да ми блъска по клавиатурата .. на моменти си викам, ако и второто е такова .. ooooh! ooooh!

Догодина по това време, живот и здраве, се надявам да съм се строила пак в Надежда  Blush
дет се вика на есен с песен,а Mr. Green

# 619
  • Варна
Мец,казват,че второто е коренно различно от първото,не те навивам  Mr. Green

# 620
мойто го искам копие на първото, след Ивейн на всички пожелавам такова дете и мога да отгледам още 54 такива  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 621
  • до едно тепе
Мец новия хит от яслата, всъщност два са: снощи крещене го оглушаване, а днес говореше на китайски. Снощи като стана време да ляга и като се развика-отвори оная ми ти уста и крещи аааа ааа ще рекат хората, че го дера жив ooooh!, а днес говори с баща си и нищо не му се разбира. Буквално на китайски и то нарочно. Когато реши до такава степен говори чисто, че всичко му се разбира и си водим доста смислени разговори напоследък. Щом ми каза коя мацка го дере всеки ден по лицето представи си колко приказва hahaha
Агарче нямам против да са две наведнъж, поне няма да се мъча за третото  Laughing ама каквото дойде ще е. Само да стане и всичко да е наред Whistling
За водолеите нищо не мога да кажа. Моето трябваше да е водолей, а реши да излезе козирог и от тогава е все с рогата напред. Бащичко абсолютен Mr. Green
Естелка весела медена седмица и да се върнете трима поне Wink

# 622
  • Варна
Цитат
Естелка весела медена седмица и да се върнете трима поне

Дай Боже Hug

# 623
  • В сърцето на любимия човек
Ей, спамърките, тия 8 страници кой ще ги изпише  Whistling
Сядам да правя темата, шА ви замолА да наваксате  Mr. Green

Меци - много се радвам за това, което прочетох  Hug
Скрит текст:
А какво решихте за онова момченце от центъра на Емка или да не питам?

# 624
Хайде да ви разсмея малко
Докато търсех картинки за новата тема попаднах на няколко забавни обявления за бременност (явно за фейсбук  Rolling Eyes ) Ето това е уникално  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

# 625
Лелеее, горкото дете, как няма да реве  hahaha
И аз нямам против близнаци, но няма да има къде да ги сложим вкъщи  Mr. Green А и Марти кротък, пък другите две ако са бясни, тогава вече не знам как ще се справяме. Тя рибата в морето още де, напълно вероятно е да не успеем. Но все пак си мечтая - имаме 2 замразени ембриончета, ще направим един ЗЕТ, ако не стане, имам заповед по Фонда, която ни чака, и това ако не стане, сме събрали пари за един самофинансиран опит докато чакаме третата заповед. Само здрави да сме  Praynig

# 626
  • до едно тепе
Уникален надпис определено hahaha
Моме ти забременей пък ще се съберете  Laughing Дано успеете още със скежковците Hug
Спама нещо хич го няма тази вечер.  Mr. Green

# 627
Браво Моме  Hug

На мен нещо са ми потънали гемиите тия дни ... Не съм сигурна, че още дълго ще мога да пускам темата, започвам да се оглеждам за наследник на щафетата  Rolling Eyes Мисля, че 1 година е достатъчна  Rolling Eyes

# 628
Пънче, защо си се сдухала? Бях точно като теб, с тая разлика че имах едни пет-шест години над твойте. Едно инсе, на инвитрото на пункцията яйцеклетката беше направо за боклука. Колко мъчно ми беше тогава, че дори не я бяха пробвали да се оплоди. На следващото инвитро ме стимулираха и в ушите с конски дози- и резултата- 6 фоликула, 5 яйцеклетки, 4 ембриона. 2 върнати- едно дете. Два дарени.
Явно с побутване няма да стане. По сериозна стимулация и иски с екстри ще стане.
Не се притеснявай. Понякога е много труден пътя, но аз съм на мнение- който не е искал да стане родител- той не е станал  Hug

# 629
  • София
И аз съм се посдухала  Blush - фонда се бави, но не знам защо вътрешно съм решила, че точно по фонда ще успеем и хем не ми се чака, хем май предпочитам да го чакаме, отколкото да хвърлим поредните трудно събрани пари в поредния неуспех.
Чудя се дали да направя един опит на изцяло ЕЦ във Виена Инвитро център - да оползотворя 1000-та лева от общината. Не че стигнат изцяло, но поне наполовина. Но като знам каква игра на нерви е и с колко малък шанс, не знам дали искам отново да го преживявам  ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт