Късно лято, меки слънчеви лъчи, сбъдват се безброй надежди и мечти - 162

• 33 946
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • В градината...
Мравче, имаме приготвена детска стая з апоне 2 дечица, а и само едно ще стане голям егоист.

Прахче, док каза, чепулсът е на момче. А това за заверката от ОПЛ от практика ли го знаеш, защото си мисля,че ще имам голям проблем със социалните. Предният път ме пратиха в белодробното. само че там имаме един комерсиален доктор, който като ме видя, че съм бяла, говоря добре български и съм добре облечена, ми изреди куп изследвания, сред които и снимка на дробовете, за да ми завери медицинското, всичко срещу скромнбата сума 60лв., само за тунерколозата. Усмихнах се и офейках. Отидох при ОПЛ и ми направиха манту, та ми завериха медицинското.

# 691
За да ги приемаме в нашие кризисни центрове по документи задължително трябва да имат направено манту/това го искат социалните, за да ни дадат издръжка на съответният човек/ ОБАЧЕ поради спецификата на работата, че доста често ни настаняват сексуално насилени жени, бременни, няма как да се случи и вадим протоколи........предполагам, ще зачетат по същият начин и твоите докумемнти. Мантуто си е опасно наистина при бременност и няма абсолютно никакво основание да рискуваш.

# 692
  • София
Перуу, браво. Много се радвам, ама много. Като е тръгнало така добре, да си продължи до термин безпроблемно. Hug
Пънче, че на нас ако не помрънкаш на кой? Hug Ако имаш нужда от нещо съм на среща, я за рамо я за бира. Mr. Green
Веси, пробвайте си според мен. То ако ти е писано ще стане, а че ще е трудно, трудно ще е, ма то има ли вече нещо лесно на този свят. Аз лично за себе си не съжалявам, детенцето ми поотрасна, поочовечи се, забавиха ме куп мед.проблеми....ама все си казвам, че Господ си знае работата.
Светле, да са ти честити на теб момченцата, да те подриткват до термин.
 Hug Heart EyesДругите бременни да погалят коремчета сладки. Heart Eyes
Абе Принцесата как ли е? Скоро, има няма другия месец е неин ред. Heart Eyes
Агарче  Hug.

# 693
  • В сърцето на любимия човек
Моме - много е пораснал Марти, пу-пу  Heart Eyes
И Вили е станал голямо момче  Heart Eyes

Избягвам да копирам сълзливо-трогателни цитати, но явно съм във фаза  Blush
Скрит текст:
Притча: Защо плачат жените

Малко момче попитало майка си, „Защо плачеш?"
„Защото съм жена?", отговорила му тя
„Не разбирам", казало детето. А майка му го прегърнала и казала „ И никога няма да разбереш"
По-късно малкото момче попитало баща си, „ Защо мама понякога плаче без причина?"
„Всички жени плачат без причина", отвърнал баща му.
Малкото момче пораснало и станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените.
Най-накрая попитал Господ: „Господи, защо жените плачат толкова често?"
Господ отговорил: „Когато създавах жената, тя трябваше да е специална. Направих раменете й достатъчно силни да поемат тежестта на целия свят, и въпреки това достатъчно нежни, за да даряват удобство.
Дадох й вътрешна сила да издържи раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й.
Дадох й твърдост, която й позволява да продължава напред, когато другите се отказват и да се грижи за семейството си дори при болест и изтощение без да се оплаква.
Дадох й чувствителност да обича децата си въпреки каквото и да се случи и въпреки всички обстоятелства, дори когато детето й я е наранило много.
Дадох й сила да помогне на мъжа си да преодолее грешките си и я създадох от неговото ребро, за да защити сърцето му.
Дадох й мъдрост, за да знае, че добрият съпруг никога не би наранил жена си, но понякога изпитва нейната сила и нейното решение да бъде непоколебимо до него.  И накрая, дадох й сълза, под която да се приюти. Това е нейно уникално право, за да го използва, когато има нужда.
„Виждаш ли, сине", казал Господ, „красотата на жената не е в дрехите, които носи, фигурата, която има или в начина, по който си сресва косата.
Красотата на жената трябва да бъде в нейните очи, защото това е пътят към сърцето й - мястото, където любовта обитава."

Благодаря ви за подкрепата  Hug И това ще мине...

# 694
Пънче, прекрасна притча, просълзи ме  Hug

# 695
  • София
Ето нещо и от мен
Скрит текст:
Една нощ един човек сънувал сън. Сънувал, че се разхожда по морския бряг заедно с Бога. По небето проблясвали сцени от неговия живот. При всяка сцена той забелязвал двойни следи от стъпки по пясъка - едната била неговата, а другата на Господа. Когато проблясва последната сцена от живота му, той погледнал назад към следите от стъпки в пясъка. Забелязал, обаче, че много пъти по жизнения му път имало само една следа от стъпки и че това ставало през най-тъжните и унизителни периоди в живота му. Това го разтревожило и запитал Господа: "О, Боже, Ти някога ми каза, че след като Те следвам, Ти ще вървиш винаги с мен.Но аз забелязах, че по време на най-трудните моменти от живота ми по пясъка имаше само една следа от стъпки. Не разбирам защо, когато най-много се нуждаех от Теб, Ти си ме изоставил сам. "Господ му отговорил: "Мило мое дете, аз те обичам и никога не бих те изоставил. По време на твоите изпитания и страдания ,когато виждаш само едни стъпки, то е било когато Аз съм те носил на ръце!  Heart Eyes
И последно... Mr. Green любимото ми: Интервю с Господ. http://www.fun-6.com/cenni-misli-inrervu-s-gospod.htm

# 696
Перу, честито второ сърце  Heart Eyes Все така силно да тупка  Hug Hug
На всички колебаещи се за второ дете мога да кажа само едно: действайте. Със сигурност ще е трудно във всяко едно отношение, но ще е по-лесно от това да приемеш, че си имал възможност за още едно дете и си я пропуснал.
Скрит текст:
Малката ежедневно ме убива с молби да й родя братче или сестриче. Все изрежда как ще помага, как ще го гледа и ще му пее и приказки ще чете и започва да плаче. Трудно ми е да й обяснявам постоянно защо не идва бебето и ми е ужасно криво. Мрън...
Пънче, много ми се иска да ти кажа нещо, което да те окуражи, но знам, че едва ли ще помогна. Знам какво ти е  Hug Hug

# 697
  • В градината...
Не знам дали ще прозвучи като някакво успокоение, но все пак. В другата тема, където пиша, има от скоро една мама, която се бори за четвърто. И скоро разбра, че най-голямата й дъщеря е бременна /тя е на 24/. Но борбата продължава. Патето и тя ги знае тези работи, Миленка също.
То и аз ако имах друго, щеше да е на поне 18 и да ме ръчка за братче или сестриче отдавна. Но не ми се е случило. Затова пък сега, на дърти години, ще бутам количка и ще ми късат нервите  Mr. Green

# 698
Перу - аз ви шпионирам с Патето в другата тема  Blush Там сте се събрали много и силни жени и без да знаете помагате на много други  Hug

РониHug Знам, че знаеш, това е достатъчна подкрепа за всяка от нас  Hug
Скрит текст:
обмисляли ли сте разни други варианти за братче/сестриче? Извинявай, ако въпроса ми е неуместен, няма да се разсърдя, ако не ми отговориш   bouquet

# 699
  • до едно тепе
Рони защо не се опиташ да и обясниш, че понякога за съжаление нещата не се получават така както ние искаме. Може пък да те разбере знаеш ли Hug
Перу споко, няма да ти ги късат.  Laughing
Снощи шпионирах малко в темата за бъдещи мами над 35. Чудех се дали да се запиша и там,че ги подминах 35-те, но реших да не се натрисам поне засега Blush

# 700
  • В градината...
Поспаланче, там имаме и под 35, темата е меко казано, много яка  Naughty

# 701
Изоставате със спама  Mr. Green

# 702
Рекламира се друга тема  hahaha затова.
То като телевизиите- като си в БТВ, нямаш право да казваш че си бил по Нова.

# 703
  • Северозапада
Аз за Патето мислех да питам, че мнооооого отдавна не съм я "виждала", но явно и при тях е непроменено положението  Tired

# 704
 Joy Joy Joy
То навсякъде сме си свои  Hug

Ето  едни инструкции за татковци  Mr. Green
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт