Късно лято, меки слънчеви лъчи, сбъдват се безброй надежди и мечти - 162

• 33 954
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • Северозапада
То няма нужда да бърка, надушва се от разстояние   Joy Joy Joy

# 706
След фазата на млякото, това става като химическо оръжие.

# 707

Ето  едни инструкции за татковци  Mr. Green
Скрит текст:

hahaha Joy

# 708
Как се познах в писанията на мамите, които исках второ с малка разлика. Е, при нас няма да са породени, ама.
Миналият месец като ми закъсня с 2 дена, вместо да се зарадвам, че може би евентуално има нещо, аз изпитах вина, че цялото внимание няма да е насочено само към дъщеря ми. И хем ми се иска, хем не ми стиска. Имам чувството, че е още малка и изискваща цялото ми внимание и няма да бъда всеотдайният родител, който съм била с нея, ако се появи второто де. И такива ти ми мисли. Накрая взе, че ми дойде и с терзанията ми се приключи Mr. Green. (В този ред на мисли, да ви питам: та, закъсня ми 2 дена като обикновено ми подранява 2. Правих си тест - 1 черта, обаче ми тече мн обилно, като откакто ми дойде за първи път след раждането, не е било толкова обилно. Възможно ли е да съм била бременна все пак Thinking? Просто се чудя.)
Иначе, плановете за лятно бебе лека-полека се изплъзват, ама малката бандитка заспива в 00ч и всякакво желание за интимност ни се изпарява час по-рано Crossing Arms, иначе мн иска бебе де. Crazy

# 709
 Joy Joy Joy
Ценен съвет си е това Simple Smile

Поспалане, пришки ми излязоха да устата да обяснявам, че това с раждането на бебе не е концерт по желания и че не става винаги, когато го поискаш. Тя знае, че бебето става от семенце, но съм й казала, че това семенце само решава дали да покълне и т.н. и т.н. Обаче тя заявява: искам пък  Rolling Eyes

Пънче,
Скрит текст:
Не ти е неуместен въпроса, напротив. Честно казано, напоследък се замислям и за други варианти. Бях решила, че съм се отказала и спрях да го мисля. Обаче в последните няколко месеца ми се удължи ЛФ с няколко дни и в резултат ми закъснява с по 3-4 дни. И всеки месец, щом ми закъснее, се започва въпреки мене, едно чудене и се прокрадват едни "ами ако...", "да не би..." И се хващам, че без да искам, все още си мечтая за още едно дете. Захващала съм с ММ темата за ин витро, но тя не му е никак на сърце. Не знам, имам нужда от още време май, а никак не разполагам с него.

# 710
  • В сърцето на любимия човек
Рони - дано успеете да постигнете единодушно решение  Praynig  Говорете, кажи му, че има жени с високо ФСХ, които са успели със свои Я и много, които гушкат рожби благодарение на донорки, пък може да си промени решението. Ин-витро не е страшна дума, а още една възможност.
Потърси постовете на Jasmin, нейната история е много красива.

# 711
Пънче, засичала съм я Jasmin, историята й е прекрасна, наистина. ММ не че не вярва, че ще стане с ин витро, просто вярва, че ще стане без него. Драмата всъщност е, че аз не съм убедена, че го искам. Иначе той би ме подкрепил. Та проблемът е в моя телевизор, дет се вика Wink

# 712
Ронче, как е първолачката?

# 713
Екстра е, голям смях пада с нея. Пишем чертички и лулички, обаче й е скучно и в междучасията чете приказки на децата. Умница на майка си Simple Smile
Вие как сте? ПрИмоцийка нещо...

# 714
А бе умното си е детето. Като мама  Heart Eyes

Нямам нови снимки. Фотоапарата ми сдаде багажа нещо  Sad А малкия звяр расте като гъба и се променя страшно много, дори за месец време.

# 715
  • NE
Перу Официално честито тупа-лупа с пожелание за лека, спокойна и прекрасна бременност с живо и здраво детенце по термин. Praynig Hug
Вилито също беше с бърз пулс от самото начало. Mr. Green
Весе Аз бих се гмурнала, пък каквото е писано ще стане. Hug
Скрит текст:
И аз много искам да бременея отново, дори не влагам време в мисли ами ако го изгубя и това (за целта трябва да спра да кърмя, че с неуспех се опитах да обясня на една позната че кърмене и бременност не става) ме кара да мечтая, ОБАЧЕ не знам как ще ми стига времето честно. Сега едвам сколачвам, а с две просто не знам. Не искам да лишавам едно от тях от цялото ми внимание и това ме дърпа към идеята за поне 3 години разлика ако е писано. Praynig
Рони Не губи тази мечта, вярвам че не сте стигнали до вашето решение. Hug
Пънче Женското съзнание е страшна работа, но ще дойде и твоето детенце. Hug

# 716
  • София
Шушулче, и аз го мислех това за вниманието. Ама как се опраят хората с близнаци? Предполагам, че има време за всичко.

# 717
Весе, взе ми думите от устата  Laughing Ще ви се карам, мили мои  Naughty Около мен само негативни коментари- дупе да ми е яко, трудно било, ааа не, и тук да не съм чула такива неща. Даже мисля, че мамите с едно дете са крачка напред, знаят кое как става. Аз тук ще имам баби 3 месеца общо и после сама цял ден, ММ само вечер ще е с нас. Така, че няма място за паника, гледаме позитивно  Peace
Агарче, добре съм мерси  Hug Напоследък не мога да сваря да храня зверовете, когато съм гладна почват да ритат и се чудя добре ли са, та ставам да ям и посреднощ. Като цяло не се оплаквам Simple SmileТи как си?

И аз мисля, че по-малка разлика е по-добре, със сестра ми имаме 2 години и си играехме заедно.
Скрит текст:
Да ви кажа, аз въпреки че забременях бързо, след ужасния ми аборт много се травмирах и дори сега когато ходя на прегледи в същата болница, съм паника когато знам, че ще ме гледат на видеозон. Страха дали всичко ще е наред си остава. Мисля, че ще мине когато родя и са ми пред очите както се вика. И аз много се бях стресирала на тема забременяване и даже като ми казаха, че две точки виждат, отвън ревах дали всичко ще е наред. Всички питат как реагира като ти казаха, мислят си че съм се панирала, че са две на куп. Еми не, как да обясня на хора, които или не  са имали неуспешни Б или пък не са искали толкова много децата си, стана ли са ей така за норматив. Само тези, които с години се борят, ми казаха браво, това е късмет, страхотно. А бабата на ММ пък и тя- време ви беше, добре че не чакахте още, че времето си тече ( не знае за другата Б и коментира). Колкото и да ми е мила, няма да и забравя тъпите думи Sad Все едно става ей така стават бебетата, за добро утро Sad Оф, сори, натъжих се и аз. Ще ме извините.

# 718
  • София
Разбирам те напълно.  Hug И аз имам една неуспешна бременност преди Анди.
+ ендометриоза, в следствие на което неработещ ляв яйчник, горена шийка, и още някои "красоти".
Та не се знае, знае ли се. Simple Smile Пък и тук ми действате добре. И само моралната помощ ми е дстатъчна. Simple Smile
Иначе и аз нямам кой да ми помага. Нашите живеят съвсем близо, но са на работа. Свеки е далеч. Та съм си сама. Но не мога да си кривя душата, че ММ много ми помага. Когато е вкъщи обаче.

# 719
Весе, щях да ти казвам да действате. Аз съжалявам, че блях 2 години, от тогава вече много исках деца, тогава чакахме ММ да си намери желаната работа, сега и той е на моето мнение, че много сме изчакали. Единственото ми успокоение сега е това, че ще имам близнаци, може би нямаше да се случат преди това. Истината е, че винаги ще намерим повод да се отлага първото или поредното дете. Разбирам те и аз за финансовата гледна точка, но пък те парите все не стигат.

Айде малко да ви зарадвам с първа покупка за едното бебе, че стана тъжна темата, да се разведрим ( беше подарък за приятели, ама те вече имаха по-файско и си го прибрах за нас, на тях купихме друг подарък  Heart Eyes )

Общи условия

Активация на акаунт