Първа седмица:
Три дни се яде : Закуска- чаша портокалов сок ( прясно изстискан, не от кутия) + кафе (чай) БЕЗ захар !
Обяд - Пиле - печено, или варено , може и с кожата- на корем
Вечеря - същата като на обяд ( яде се колкото можеш и издържиш, няма ограничения, Mr. Green)
Следващите три дни : Закуска: чаша прясно изстискан портокалов сок
Обяд и вечеря : Телешко печено, или варено ( хапва се на корем, Laughing) и салата от спанак (варен, или суров), овкусен с 1ч.л. зехтин и лимонов сок (от лимон ! )
СЕДМИ ДЕН: Закуска: чаша портокалов сок + 60 гр. извара + кафе (чай) без захар.
Обяд : 2 бр. варени яйца + 50 гр. сирене + чиния зелена салата ( овкусена с чаена лъжица зехтин и лим.сок), кафе (чай) без захар.
Вечеря : Едно сухарче, + 200-250 гр. кисело мляко с 3,8 - 4 % масленост, + една ябълка.
ОСМИ ДЕН - КИСЕЛО МЛЯКО - 3,8- 4 % мазнини - без ограничение в количеството, Peace
Втора седмица : Първите три дни отново пилешко , Mr. Green, + портокаловият сок за закуска, кафе (чай)
Следващите три дни: закуската е портокалов сок + кафе (чай)
Обяд и вечеря : Риба, или морски дарове - варени, печени - на корем + салата маруля ( айсберг) , овкусена с чаена лъжица зехтин и лим. сок. Разрешено е и варени и овкусени тиквички - около 250-300гр.
Седмият ден от втората седмица се повтаря със седмият ден от предишната - СЪЩОТО МЕНЮ !!!
ОСМИ ДЕН от втората седмица е отново кисело мляко с висока масленост, Peace - без ограничение на количеството.
Ако имате бъбречни проблеми НЕ ПРАВЕТЕ ТАЗИ ДИЕТА !!!
Изглежда лесна, като изключим факта, че не ям телешко, а се притеснявам, че ако ги заменя с пиле много ще ми писне.

аз не живея в България от 1993 год. Тази химична диета е много известна в някои среди в Гърция. Тя в основата си е чист Аткинс с леки отклонения в млечните дни. По принцип се правят две завъртания по 8 дни, резултати има, виждала съм приятелката ми. Тя, де факто си я прави по 3-4 пъти годишно, защото не издържа дълго без въглехидратни храни,
. Но салатите не се променят,