Септември топъл вече дойде, мамите от ИБ още имат време за едно късно море!

• 20 190
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Рокси,Теди може и така да е аз да се бъркам,защото като кръщавах за първи път кръстиха и бащата преди това и  това да ми е създало грешна представа за нещата.

Момичета я ми разяснете :като сме говорили за захранване и хранене  имам спомен че сме писали да не се дава диня- на какъв етап какви месеци и защо?

Флауърче ще пусна във ФБ ама все се замотвам нещо.Големи лиглушчовци са това мъжките.Ники все ми се гушка, целувки ,милвания.
Магнитче,браво на вас и все така хубаво да си изкарвате.

Сетих се още нещо питах ли преди или съм си мислила  newsm78 .По всяко време ли може да се вземе проба за цитонамазка.?Пред цикъл може ли?

# 121
  • Sydney
цито НЕ може само по време на цикъл  Peace

# 122
  • В къщурката на хълма на феите
Лилка аз диня дадох на Ема може би като беше на 9-10 месеца, но съвсем по малко, първо щото е много сочна и се давеше и второ защото динята е чиста целулоза, която ужасно дразни стомаха и има опасност детенце да се подриска ..
Магнитче не е съвсем ок всеки ден пюре с месо, гледай да разреждаш поне през ден да е ..

# 123
 Още ви дочитам , но ще се включа по последните въпроси  Simple Smile.
 Магнитче - аз знам ,че до годинката месо се  дава през ден, после може и всеки ден  Thinking. Времето наистина се пооправи и ви пожелавам да изкарате добре остатъкът от почивката  Heart Eyes.
 Лилка- за цитонамазката знам, че не трябва да зацапва кръв , а за динята - внимателно, да не докара разстройство . На Дафина чак тази година и се падна да яде диня , има дни в които по четвърт резен е изяждала без проблем , едвам смогвам да режа и да чистя семки  Mr. Green.
 Феичке, Зузи - дано следващите зъбки не създават такива ядове. Дафина имаше сополки само на два от горните резци като никнеха , след това ни се рамина само с безбройни будения нощем  Crazy . . Сега сме уж в спокойна фаза , но сигурно няма да е повече от няколко дена ,че кучешките тръгнаха  Mr. Green.
Прочетох ,че много мъници вече са на ясла и на градина - да не боледуват много и бърза адаптация пожелавам  Hug.И на тези, на които предстои желая същото  Heart Eyes.
 И ние планираме кръщене , но пак сме я замислили една сложна схема - избрали сме Дряновския манастир( като разстояние е междинно с Плевен)  и да е октомври месец ( след изборите трябва да е ), кръстница сме си поканили и сме дотам с организацията  Mr. Green.
 Уф , така като не съм с вас известно врема, не мога да напиша всичко ,което съм намислила , така че едно бързо гуш на всички , болните да оздравяват  Hug

# 124
  • до едно тепе
А здравейте.
Слав е кръстен, макар че аз не съм. Попа каза,че това няма значение и църквата не отказва на никого да бъде приет и кръстен. Чувала съм обаче и от други хора,че в църквата ги карат първо родителите да се кръстят, а после децата. Мисля че си до поп. Някой решават да изкарат повечко парички за съжаление ooooh!
Магнет да си изкарате добре  bouquet
Пони добре сте се завърнали Hug
Май още щях да пиша,но днес ми е зле. Май карам на малчо ротавируса,но доста странно-само с болки в стомаха и газове и днес дигнах температура. Наложи се мъжо да си ме прибере от работа да си полегна, че беше много зле положението ooooh!

# 125
Как сте милички  Hug
Поньо, радвам се, че се разписа  Hug
Магнет, приятно изкарване. Завид
За кръщането всеки си решава. Аз съм кръстена в манастир и много исках и Анди да е кръстен, защото вярвам в Господ. Кръстихме го на Кръстова гора и ми се иска поне веднъж годишно да си ходим там, ама като се сетя за завоите и още ми става лошо, хаха.
ВВ, добре дошла  Hug
Рокси, браво на Ива, ние още се търкаляме заедно на леглото, кога ли ще се наспя  Whistling Whistling
Ех, ходещи крачета  Heart Eyes Heart Eyes Браво  Hug

# 126
Аз сок от диня дадох преди 2 седмици , а да си ръфа/а тя добре се справи, освен, че се омаза/ също дадох тогава. Нищо и няма, услади и се. Но аз имам друг подход при захранване и бебето ми не е проблемно изобщо, туй нещо колики аз не знам какво означава, може би за това съм по-смела  Peace

# 127
  • NE
Аз до последно се молих да се разберем що е колики, ама на, не ни се случи. Много е гадно да гледаш едно малко, невинно създание да плаче и присвива от ужасяваща за него болка. Rolling Eyes

Минахме контролен днес. Всичко ни е 6, но трябва да продължим още седмица на пробиотик. Обаче днес едвам смогвам с храненето на Вилито. Всичко омита. newsm68

# 128
Хелоу и от мен - хотелът е екстра, детето засега не ни създава проблеми, днес направихме с него и ММ 10-км. разходка из града, утре мисля да отида до парка, а после да се паркираме във вътрешния басейн с количката  Laughing

# 129
Благодаря за милото посрещане  Heart Eyes

Извинявам се, че направо съм с въпросите, но някоя от вас давала ли е капки Колийф.

Вчера купихме и помпа за кърма, но повече от 20 мл не мога да изцедя. Силиконови зърна забравихме да вземем  ooooh! Само това остана да пробвам и се отказвам.

# 130
  • София
На Жорко давах Колийф заедно с биогая- само това му действаше.

# 131
  • NE
Аз със силиконовите зърна успях да продължа да кърмя, иначе с помпата става, но не е работа. Бебето изсмуква в пъти повече.
Колииф има еквивалент Абоколикен. Хем повече, хем по-евтино. До сега с него караме. Peace Хубаво, че беше Зузка да ме светне.
Аз съм на мнение, че всяко бебе има свое плацебо за коликите. Затова има толкова много вида капки. Пробвай и със семетикон - Еспумизан и др.

# 132
Еспумизан купих, но не бях редовна. Днес купихме Колийф, той и без това е за 5 дни, после ще купим Абколикен. Биогая да купувам ли? Каква е схемата за даване.

Колийфа трябва да стои половин час в млякото, ама през нощта бебето ме буди за храна, не аз нея. Как ще чакаме половин час?

# 133
ВВ, не гледай колко изцеждаш с помпата, обикновено и аз не мога да изцедя повече от 30-40 мл., а съм с електрическа  Peace

# 134
ВВ, не гледай колко изцеждаш с помпата, обикновено и аз не мога да изцедя повече от 30-40 мл., а съм с електрическа  Peace
+1
Аз през нощта не съм давала и никога не съм ги спазвала тези 30 минути

Общи условия

Активация на акаунт