Септември топъл вече дойде, мамите от ИБ още имат време за едно късно море!

• 20 195
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Всичко пробвах за коликите, като че ли от колийфа най имаше ефект, ама се убедих, че и с лекарства и без всичко е за успокоение на родителите и просто трябва да се изчака да минат коликите.

# 136
VV каква ти е помпата? Аз с електрическа, освен , че нищо не можех да цедя, ме болеше и ми се разраняваха зърната..... Rolling Eyes  после си взех на томи типи ръчната с ортопедична чашка....е няма такова удобсто, а тя е сравнително елементарна .

Колийфа, когато е в кърма, се държи 2-3 минутки  Wink, аз давах, докато Ивейн още сучеше основно предното мляко на чести периоди и сякаш това са ми единствените спомени за "колики", но то не бяха в истинският смисъл колики, защото се присвиваше и акаше доста рядко, но нито ми се е драла нито нещо подобно...

# 137
  • shumen
ВВ,аз давах Саб симплекс за коликите и видях ефект само от тях.
ВВ,аз със помпа не изцеждах почти нищо.
Поспаланче,дано ти мине скоро и внимавай да не заразиш Слав пак.
Ооф,това ядене при нас е голяма драма.Днеска през деня яде що годе добре,но сега пак си легна гладен.Предложихме му какво ли не за вечеря,ама хапне 2-3 лъжички,стисне уста и не иска.

# 138
  • София
С помпа изцеждах яко,но имах хиперлактация, сега при нормализиран млекопоток на ръка изцеждам към 60-70 мл, с помпа и 30 няма да докарам.
Оф като се върнем трябва да давам попара... как ще стане не ми е ясно предвид каква е цицоманка и как само гладко пасирани храни яде, малко парченце да има и веднага позиви зз драйфане...
Така са ме нахапали комари....
О Лили прави опити да лази, предвид , че брат й проходи директно, за мен е ново, застава на ръце и колене и се клати, и се търкаля за световно, за миг сама не мога да я оставя на спалнята.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 05:34 от magnet_for_happiness

# 139
  • NE
Магнитче Хихи и ние така " лазим " като се търкаляме из цялото легло и за секунда пак падна.
Вчера една роднина пък ми разправя, че нейната само попара ядяла. Чудно ми е и на мен.

Виви Никога не съм чакала с Колийф/ Абоколикен. Директно в устата и после кърмя. Моите зърна се оформиха само от вакуума в силиконовите зърна. На МАМ ми беше донесъл мъжо. Помпата я намразих от родилното и бях силно амбицирана.

Дани Защо не пробваш с нещо подсилващо апетита. Има хомеопатия.

Ей снощи не дадох АБ и се ревеше и в съня. Зъбките пак го почнаха. Нурофена спаси положението, че плака пак много. Баш кучешките ли първо ще излизат!?! ooooh!

# 140

Зузка, много ти съчувствам за това неядене  Hug Пробва ли да й сложиш кехлибарено герданче? Може пък да помогне.

Радина има такава гривна от няколко месеца, не помага.  Whistling

# 141
  • Северозапада
На София пък Инфакол и помагаше, но тя нямаше кой знае колко колики. Случвало се е 2-3 пъти да плаче повече, но до там.
Аз се помпах 6 м. когато заспи след кърмене и задължително вечер. Изцеденото от предния ден - 50-60-100 мл. давах на другия като добавка. Цедях и ревях, че ако беше друга щеше хиперлактация да си докара с толкова цедене, добавки, лактогонни и т.н., а аз едва си храня детето. От позицията на времето хич не съм си правила добро, но толкова исках да е само на кърма. Сега се радвам, че още се кърмим и хич не искам и да я отбивам  Heart Eyes

# 142
Имам спомени с Колийфа, че трябваше да престои някакво време в кърмата, та ми беше писнало да се цедя преди кърмене (нищо, че цедях 10-20мл., просто колкото да има къде да сложа капките). И с Абоколикена ли седят така нещата? newsm78 Все се надявах, че мога директно да давам в устата... Rolling Eyes

# 143
Магнитче и за мен е нова Рали не пълзя направа проходи.Многа са сладки.Ники също беше така клатеше се напред назад .Ако ще пълзи и Лили може би още някой ден  до седмица и ще почна  поне доколкото забелязон Ники така беше.
Флауърче и Вилито сигурно ще пълзи щом и той прави подобни клатушкания.

С капки против колики опит нямам.Никога не съм купувала.Или нямяхме или моят лек действаше.  Mr. Green

Озъбили сме се с второ зъбче сега го пипнах  tooth

# 144
  • NE
Теди Аз давах в лъжичка в устата и после на гърда. При нас Абоколикена помагаше и още го ползвам покрай захранването.

# 145
  • до едно тепе
Гадостта мина бързо тоз път, но снощи бяхме страшна картинка вкъщи. Мъжо се тръшна с 39 гр температура, а малкия звяр овилня къщата необезпокояван hahaha Давам един глас за Вомитусхила-капките. След 2 часови мъки и неуспешни опити да повърна след третото пиене през 15-20 мин изчезна и гаденето и всичко. Яки са определено Whistling
 Лазещите бебета ги слагайте вече на земята. Постилате одеало или килимче и там, за да не падат. Първите няколко дни падат и се удрят и думкането на главата в пода е направо зловещо, но после се научават, че боли и внимават повече Peace

# 146
  • Варна
Кукуру от мен, отбелязвам втори ден ясла, плаче си но и това ще мине, днес ще я оставят да обядва пък аз чакам в морската на кафенце и я мисля  Crazy

Ммм, тук процедират бързо , няма изпращане на вратата, затварят я бързо и по добре де, иначе е драма  Confused

# 147
Аз вече съм самотна майка с 2 бебета  Laughing ММ осъмна с повръщане, разстройство и темп-ра, сутринта нарамих детето в раницата и слезнах в града да му купувам лек-ва. Тия баири да не ви казвам как се изкачват  Crossing Arms И сега се чудя какво да правим - не върви да си тръгнем, защото само ММ е шофьор, аз на планински път не се наемам, ще излезем с бебето през деня с количката, кофтито е, че навсякъде са стълби, но ще го кандилкам, какво да се прави. Ще зарежем болния в стаята, добре, че тя е полуразделена с една секция и има второ легло.

# 148
  • Северозапада
Либре, и при нас е така, даже вътре не влизаме. Вземат ги на входа и айде вътре. Няколко пъти (1-2) ми се е случвало да я чувам как пищи  Cry, но и аз бързо тръгвам да не я слушам. Иначе сравнително малко плаче, в сравнение с други деца, които от колата още плачат.
Моме, пазете се и дано не се заразите.

# 149
  • до едно тепе
Е то ако е от колата добре. Слав в началото плачеше от вкъщи още като станеше. Имаше един период от седмица, когато не искаше да излезе изобщо от вкъщи ooooh! Свикват после. Даже си мисля,че те по-лесно от нас го приемат Peace
Моменце  да се оправя бързо и вие да не се заразите, че е гадна работа ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт