Септември топъл вече дойде, мамите от ИБ още имат време за едно късно море!

• 20 198
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
  • NE
Моме, Посаланчо Оправяйте бързо мъжете. Hug
Либре Кураж Hug

Пак имам имен ден  Joy

# 151
  • Северозапада
Да ти е честит   bouquet

# 152
Дaнaекa кaк тaкa едвa си изцеждaлa с помпaтa,нaли не ти е слизaлa кърмa въобще  newsm78
Мисля я и aз пустa яслa ...

# 153
аз пък се цедих 6 месеца с ел. помпа на Медела и така си давах кърма на детето, понеже не ни се получи с кърменето. проблем не съм имала, нито ме е боляло, нито нищо.

За коликите..да не отчайвам ВВ, ама ние изкупихме всичко, което съществува + всякакви бабини методи..ако детето има колики, нищо не помага, само търпение, гушкане и сешоар от време на време Whistling

Цветенце, да ти е честит пак  Mr. Green  bouquet

# 154
  • В къщурката на хълма на феите
Ще зарежем болния в стаята, добре, че тя е полуразделена с една секция и има второ легло.
да не те отчайвам, ама тоя умрял вирус се предава още преди болния да прояви признаци за заразяване, тъй че можеш само да чакаш да видиш дали Марти ще се разболее или не ..

# 155
Аз се чудя какво да правя с туй пълзене и въртене, слагам я на килима и на спалнята, там не е толкова фатално, ама като я сложа в кошарата и си джаска в дървената кошара и реве. Особено като се лигави или е пред заспиване, тя вече седи повече по корем и по скоро на 4ри крака, не спира с това, а като иска да се върти прави нещо много странно , не знам дали мога да го обясня, ама както е на 4ри крака и навежда главата надолу и прави нещо средно между въртене и колело, за да се обърне по гръб и естествено се удря  Tired   ще я чакам още малко и ще взема може би най елементарните обиколници, не спира това дете на едно място, а аз хич не ги тача тези обиколници, чудя се дали ще се осъзнае , че трябва да се научи да гледа на къде се търкаля  Thinking ooooh!

# 156
  • Варна
Ох, ади вече от вкъщи, приспах чавето, да апна викам  Whistling

Хмм, днес повече е плакала, детето си казва , Ия плачи , мама няма , утре с любимата играчка ще идем, да си има компания , даже като се върнахме се скарахме на заекът че не е дошъл с нас  Mr. Green, с една мама се заприказвахме, като гладни мацорани чакахме пред кооперацията да си вземем децата и за утре си чукнахме среща , след като оставим чаветата, да се наприказваме  Crazy Whistling

Моме, много неприятно, дали не можеш да вземеш нещо превантивно , примерно пробиотик , мъжо ти утре ще е по добре, вирусът идва и си отива изневиделица , пазете се  Peace

Цветенце, честит ти имен ден , да си жива и здрава   bouquet

# 157
  • до едно тепе
Прахче  скоро няма да се научи да гледа накъде се търкаля. Моето още кара кола и колело и гледа назад или в краката си ooooh! Ще се научи, че я боли само като се удари няколко пъти иначе няма как да я предпазиш за съжаление, а на този етап обиколниците са в пъти по опасни отколкото при новородено Peace
Либре  ще свикне Муцунка, но си трябва време. Утре вероятно ще плаче повече, но свикват обикновено за 2-3 седмици Peace
Стелко и вие ли ще се пускате скоро Thinking

# 158
Меци, направо ме успокои  Mr. Green Надявам се малчо да има по-силен имунитет от кърмата. Днес явно е критичен ден - коликите се върнаха с пълна сила, сега се прибрахме в галоп отвън и пуснах сешоара.

# 159
  • shumen
Либре,ще свикне,не се отчайвай.
Моме,да се оправя скоро ТМ и Марти да не се зарази.
Стели,имах първия ден кърма ли беше,коластра ли незнам и пратих ММ за помпа,но изцедих само 10-20 мл.и се отказах.Моето дете си изкара на АМ до годинката,а после сам ми го отказа и започнах да му давам кисело мляко.
Фейчка,утре ще ходим при педи за изследванията за яслата и мисля да е питам какво мога да му давам за повишаване на апетита.Той сега не иска да яде,а от понеделник като тръгне на ясла не ми се мисли.Кой ще го моли така както ние в нас незнам.

# 160
  • Северозапада
Стели,имах първия ден кърма ли беше,коластра ли незнам и пратих ММ за помпа,но изцедих само 10-20 мл.и се отказах.
Дани, всъщност това си е съвсем нормално количество за първите дни. С по-голяма подкрепа от страна на болничния персонал, си могла да кърмиш доста успешно. Важното е, че Дени расте здрав и жизнен  Peace

# 161
аз докато не се прибрах вкъщи имах само капки.........малко по малко с бебето и с помпата си докарах количество , че по едно време можах и да замразя 2-3 контейнерчета....за съжаление всичко приключи много бързо без да имам власт над това  Tired

# 162
  • NE
О и аз имах първите 5 дни по 10-20 мл коластра. Сега се радвам, че се заядох на себе си и цедях денонощно само и само да приема кърма Вилито с тази жълтеница. После като слезе млякото всичко беше по-лесно.

# 163
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Тук съм ............  Heart Eyes

Всички болни да се оправят бързо  Praynig

Всички бебчета да папат много  Peace

Всички на почивка - приятна почивка  Peace

20 мл. коластра си е направо супер  Wink

# 164
Стига де, нека не превръщаме темата за кърмачките и такова като мен да ходят да се срамуват в ъгъла. Обичам много кърмените деца, но всеки не може. Пишман кърмачките също са хора ааааааааа  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт