Септември топъл вече дойде, мамите от ИБ още имат време за едно късно море!

• 20 208
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Имаме се бебе станах вуйна на бебе Владимир. newsm44 newsm44 newsm44. Да ни е живо и здраво и да слушка много мама !

# 166
  • Варна
Лилка, честито вуйни   bouquet, да е живо и здраво момченцето   Flutter

Еее де Сигме, що се впрягаш душа, сигурна съм че не влагат такъв смисъл момичетата, хади спУкой са  Hug Mr. Green, кажи какво прави русокосата фурия  , слушаш ли Я  Naughty, прибираш ли играчките И  Mr. Green

# 167
  • Сливен
Лилка, да е жив и здрав Владимир  Hug Hug
Честит имен ден на Цветенцето   bouquet
и Лека нощ, аз сложих диването да спи, баткото послушно си хапва, ММ на работа а мама ще чете книга  Laughing

# 168
Либре, спокойна съм аз. Верно потриперва ми крачето, но иначе съм пълното спокойствие  Mr. Green
Просто вече ми омръзна от обвинителни и съжалителни погледи- ох, горкото дете, не е било на кърма и няма да има имунитет. Ми русото дяволче миналата зима и един сопол не изкара. Само един вирус, и то за три дни.

Днес един приятел ни вика на мъжа ми- а бе това колко е русо, направо не мога да повярвам, че е от теб  Mr. Green А баща и вика- а тя както е инвитро, може да не е и от майка си  hahaha

Честит племеник на Лили.

# 169
  • до едно тепе
Сигме ти се бореше в друга битка тогава та ако някой те гледа с укор, че не си кърмила тегли му една майна Hug
Въпроса е, че понякога заради болничния персонал и лекаря на детето и съветите му не малко майки не успяват да кърмят. Не защото не искат, а защото нямат необходимата подкрепа. Честно казано съгласна съм да забременея и да родя още 2-3 деца ама да можеше и някой да ги кърми вместо мен цена нямаше да има hahaha Толкова тежко ми е било на моменти да се боря да го кърмя  ooooh!
Лилка да ви е жив и здрав и да слушка   bouquet

# 170
Поспалане, и аз така -искам някой да ми го зачене, износи, аз само мога да го родя. После да ми го кърми и бонус до коликите. После съм аз бе  Peace

# 171
Сигме, ако може до изникването на зъбите да е бонуса, още по-добре.

Лилка, честит племенник!   bouquet

На Радина й избива горен резец най-накрая, но още е със сополи ooooh!

# 172
  • до едно тепе
Ем ти ич нищо не искаш  hahaha

# 173
Сигме, имаме сделка, перфектно се комбинираме  Laughing
Абсолютно на мнението на Поспаланче съм. ММ вече се вдигна от леглото, не че е ОК, но се надяваме утре вече да е. Марти беше с колики днес, та днес по-добре да си бяхме в Плд  Mr. Green

# 174
  • shumen
Сигме,и аз искам като теб,но ако може бонуса да е до изникването на зъбите.
Моме,ооф,и аз в такива моменти искам да съм си в нас.
Лилка,честит племенник.Да е жив и здрав и да слушка много.
Ооф,аз както казах,че моето не иска да яде и днеска взе да яде пак както преди.Да видим обаче това колко дълго ще продължи.
П.С.Качих няколко снимки на моето момче да видите колко е порастнал.

# 175
  • В къщурката на хълма на феите
Меци, направо ме успокои  Mr. Green
знам аз, царица съм на успокоенията Mr. Green

# 176
  • Sydney
sigma и Ема няма един ден на кърма, но кво от тва... е на колко е голяма... след малко,че през телефона не успях

# 177
Моме, колко добре те разбирам...и ние с коликите се бяхм затътрузили до Смолян и всички ни мислиха за луди  hahaha През деня хората ходят по разходки, ние с тях, ама аз все треперя ще заспи ли, няма ли да заспи, ще реве ли, няма ли да реве. Вечер хората ядат и пият, аз гълтам като корморан и друсам на ръце мома Радина. Добре, че поне е нощна птица, та заспиваше към 22-23ч, че не ми се мисли, ако трябваше в 20ч да се затворя в стаята  Mr. Green

аз чакам ли чакам да й се отпуши вече носа...явно ще е така още няколко дни, докато отбъбне лигавицата след избиването на зъбите Outta Joint

# 178
  • Sydney
.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 12:14 от benitabeni

# 179
Вечер хората ядат и пият, аз гълтам като корморан
Ахахахаха, тооочно  hahaha При Марти коликите са следобед, вечерите са спокойни, той заспива раничко - между 8 и 9, после се събужда само да яде, имаме сигурно 3 хранения между 12 и 8 сутринта  Mr. Green Днес пак се прибрахме в тръс, ама то аман от тия мои мъже - единият подрискан, другият с колики, аз въртя само количката по коридорите  Joy
Бени, мноого е хубава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт