Септември топъл вече дойде, мамите от ИБ още имат време за едно късно море!

• 20 211
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
  • shumen
Бени,голяма е кукла малката.
Ние днеска ходихме да дадем изследвания за яслата и в петък ще са готови.Това обаче да имаш нерви да чакаш го нямат за нищо никъде и днеска по едно време направо ми писна.Минахме и ДК и малчо вече е 13 500 кг.и 96,5 см,но незнам колко точно са го измерили,че са садра да реве.От понеделник е на ясла за сега и да видим там как ще е.После минахме и купихме и подарък за рд и сега го скрих,че го искаше още от сега.

# 181
Ема е страхотно дете  Heart Eyes
Виждам, че Чинчето я е снимала.

# 182
  • Габрово
Бени, много е хубава Ема.

Сигме, тъкмо и аз гледам, че Чин е станала много добра във фотографията  Simple Smile.

Не мога да не се похваля, че днес отиването в градината беше като по учебник - без сълзи и сополи, без болки в стомаха и носене на ръце. Влезе нахилена като зелка.
Дано така да продължи и ще отбележа личен рекорд за свикване - 7 дни  Whistling.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 15:42 от ivap

# 183

Въпроса е, че понякога заради болничния персонал и лекаря на детето и съветите му не малко майки не успяват да кърмят. Не защото не искат, а защото нямат необходимата подкрепа. Честно казано съгласна съм да забременея и да родя още 2-3 деца ама да можеше и някой да ги кърми вместо мен цена нямаше да има hahaha Толкова тежко ми е било на моменти да се боря да го кърмя  ooooh!
Това имах предвид.Помня Дани като разказваше колко лекари и сестри са се мъчили да я цедят , а кърма не тръгнала.Та най-вероятно е тръгнала ,но са и казали , че 20 мл са нищо и тя е спряла да се бори. Не,че на Ам не порасна- ей на 2 пъти по-голям от Ради  Mr. Green но кърменето е по-мързеливо и много по-евтино  Whistling

# 184
  • shumen
Ивапче,браво на вас.Наистина ще е рекорд,ако свикне за 7 дни.
Стели,точно това им бяха на докторите думите,че 20 мл.са нищо и не стига и така ме отказаха.Дени наистина и на АМ порастна,ама сега имам проблем,че не иска да яде от едно известно време.Днеска питах педи за нещо за повишаване на апетита,но каза да почакам още малко и тогава да ми каже какво да взимам.

# 185
Може да са тръгнали последните кътници  Flutter ще му дойде апетита , спокойно  Peace

# 186
  • В къщурката на хълма на феите
но кърменето е по-мързеливо и много по-евтино  Whistling
по-скоро последното, първото е до голяма степен субективно, понеже аз лично /повтарям АЗ/ така и не успях да се науча да кърмя легнала и хем аз да спя, хем Ема да яде .. не, че имах кърма достатъчно дълго, за да успея да се науча, ама как да е .. кърменето беше доста неудобна процедура /понеже не намирах място и начин, хем Ема да стига до протектора, хем мен да не ме боли я среза, я разместения прешлен на кръста/ с прекалено честа повторяемост .. честно да си кажа, хем изпитвам известно количество вина, че не успях да кърмя продължително време, хем пък ми беше в пъти по-лесно просто да наредя шишето с водата и контейнера АМ над главата си и като се разбуди чудовищенцето, просто да ги смеся и да му дам да цока ..

# 187
Скрит текст:
Преди малко повече от 2 години вуйчо ми си осиновиха дете.Беше на 6 месеца когато дойде при нас,а новите И родители бяха колкото щастливи ,толкова изплашени от неизвестното.Първият ден бях плътно до тях(да ги успокоявам хахах) ,защото макар да нямах опит като майка ,имах по-голям допир до деца от тях (пък и ми беше хубаво да се навирам в бебето  Crazy ) .Ей богу обаче като ми ревнеше онази девойка,че е гладна.Та като се разтреперим всички-единия топли вода, другия разтваря ,айде после под студена вода да се охлади , а гарджето реве ,реве ,чак плаче ....та не ми беше лесен краткия стаж с АМ

# 188
  • Северозапада
И аз като Меци понякога си виках "Абе що не му таковам таковата с това цедене и не минем изцяло на АМ". Дразнеше ме това, че хем я кърмя, хем пак трябва да влача термоси, шишета и кутии с АМ когато пътуваме. Иначе кърменето като процес за мен не е неприятно.

# 189
  • Sydney
Ема е страхотно дете  Heart Eyes
м да, ние се оказа че се познаваме... Simple Smile

Благодаря ви за хубавите думи  Hug

# 190
  • NE
Макар да се научих да кърмя легнала от зор да спя, мога да кажа че последните дни само така дремвам щото и сън не е. Вечер такъв рев настава да не спи, яде и зъби, че едвам издържам. Confused

# 191
не, че имах кърма достатъчно дълго, за да успея да се науча, ама как да е ..
Баш това е било причината! newsm10 Аз се научих да кърмя легнала има-няма към 7мия-8мия месец. Mr. Green

# 192
  • NE
Аз се научих към 5-тият месец. Дотогава колко недоспиване отнесох. Ох тази вечер спииииим след обиколка на стаята около 1000 пъти. Сега и ако не реве истерично в сънено състояние ще е златен. Praynig

# 193
Цветенце, Нурофен даваш ли преди сън?

# 194
  • София
Ема е страхотно дете  Heart Eyes
И аз тва щях да напиша.

Днес за първи път видях как заспива бебе- моето докато седи в количката. До морето сме след вечеря и снимам момчетата на хубавия фон и казвам- я вземете и Лили и бутам количката и я завъртам нали към мен, правя три крачки назад и докато викна Жорко, Лили- да погледнат в обектива и виждам как беба седейки, хванала се за борда на количката затваря очи и килва глава надолу, подпира я на борда и айде чао, скокнах и я сложих веднага да легне де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт