С трепет в ПЪРВИ клас! (тема 6)

• 36 209
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • София
И в МОЛ София няма разнообразие. Парадайса е по-голям и е по-надежден, но ми е далеч. Май тия дни щели да откриват и Люлинския МОЛ.

# 286
  • София
Друго искам да ви питам и е твърде вероятно да е обсъждано, но ще ми простите, знам колко е досадно, но - зимата с ботуши, а в клас? Цял ден с ботушки ли?

Този въпрос съм си го записала на първо място да попитам на РС.
При нас всяко дете има лично гардеробче, където според мен няма да има никакъв проблем да се държат ботушките, докато детето е в училище.
Преди няколко дни купихме едни много хубави, водят се пантофи, но изглеждат като спортна мека обувка, която ще е перфектна за стоене в клас.

# 287
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
такъв модел бях набелязала за физическото, но ще чакам РД да кажат точно какво искат Simple Smile

като ви чета се плаша  Blush показвате обувчици 28-29...31, 32
дрешки за 6-7 годишни са ви широки...

то е ясно, че сливата круша не ражда, и с буйките на тати 47 номер няма как да искам дечко да е с малък крак, но все пак...

пристига поръчката от асдата Simple Smile Simple Smile Simple Smile много съм доволна Simple Smile Simple Smile Simple Smile
якето е за 13-14 годишен и съм го уцелила точно Simple Smile
дънките са само идея по-дълги отколкото ми харесва, но пък са с ластик, та ще видим, може и да не ги режа.
гащите и те са интересни Simple Smile

# 288
  • София
В МОЛ София бях, че бяхме с метрото. Ама хич не ми харесва ХМ там. Няма плюс серията, сутиените повечето са малки размери и чашки, детките са в друг магазин, където има само 2 пробни и се чака. Не знам къде е най-добрия избор, но ме дразни тази разлика в зареждането, поне да се упоменава в сайта им.

st. Dobri , Боби е 130 см. висок, около 30 кг. 35 номер обувки, дрехи за 8-9 г. Но и двамата с баща му сме си едри хора с големи крачка  Mr. Green Виж малката на кой се е метнала такъв фъстък, не знам. Тя е 1 г. 7 м., но си дрехи за 12 м.

# 289
Аз вече няколко пъти влизам да търся разни неща в ХиМ в Сердика мол и 134номер няма. Детските неща са до 128 и после започва тийн мода.

# 290
  • София
сatty m, ако двете ни първолачета застанат едно до друго, сигурно ще ги сбъркат, че са с поне 1 година разлика. Моят е 120 см и няма 20кг, от това лято носи 30 номер обувки.

# 291
  • София
сatty m, ако двете ни първолачета застанат едно до друго, сигурно ще ги сбъркат, че са с поне 1 година разлика. Моят е 120 см и няма 20кг, от това лято носи 30 номер обувки.

Хехехе, възможно е  Laughing Неговото приятелче, с който ще са заедно в клас, е още по висок (137 см. обувки почти 37 номер  Mr. Green). Да са ни живи и здрави, дребни, високи, все тая Simple Smile

Аз вече няколко пъти влизам да търся разни неща в ХиМ в Сердика мол и 134номер няма. Детските неща са до 128 и после започва тийн мода.

Именно. Почти липсваха неща 134 номер. А и изборът някак си е по-беден за тийновете.

# 292
като ви чета се плаша  Blush показвате обувчици 28-29...31, 32
дрешки за 6-7 годишни са ви широки...

Ами, нищо подобно.  Simple Smile Моят е 131 см е висок, 34 кг., носи 34-35 номер обувки. Дрехи купувам за 140 ръст, или за 9-10 години.
Но и аз в H&M нищо не намирам за него, основно му купувам дрехите от Zara, понякога и от Okaidi, често и от Амазоните.

# 293
  • Sofia
За статистиката - Гушкан е 123 см, 20кг и есенните и' обувки ги взимам вече 31 номер.

Кати, честита ви хубава книжка и приятно четене! На нас ни предстои втората книга за Маншон и компания.Simple Smile
Днес започнахме и ни харесва:

Скрит текст:

# 294
  • София
Мисия долнища - пълен провал Simple Smile
127 см са високи /пораснаха много лятото/ и около 22 кг. Дрешките им в момента са 5-6 години и като гледам ще си ги носят май и тази есен.
Но пък взех чанти за храна. Морена, точно като вашата, с две отделение, но не толкова хубава. Ама от Джъмбо, за 6 лв толкова Simple Smile
В ХМ няма ръст 134 защото малката серия по принцип е до 10 г,, но тук незнайно защо зареждат дрешки само до 8 г. И мен много ме дразнят.

# 295
  • на път
Молът на Цариградско е най-обран заради локацията си /удобна за всички пътуващи/ и често липсват номера. Мисля, че в Парадайз и България НМ са по-заредени.

# 296
  • София-Младост
вчера попаднах на тема-реклама на магазин за обувки и пантофки, имаше картинка и на ботушки  ooooh! "Магазин 100 пантофки" или 1000 бяха...

ще се опитам да я намеря, ако някой е наблизо може да провери,  Blush а ако наистина има богат избор, може да се разходим до там  Blush
На бул.Дондуков има магазин за пантофи. От там купувах за детската градина. Български, Steli и други марки.
Изпуснах нещо явно, но има ли училища, където децата да се събуват?

# 297
  • София
Долнища - в Джъмбо няма ли, помня, че за първа група на малкия от там купувах...имах добри попадения....
Каката ни е от нормалните или поне я броя за такава - HM - размера е 122-128 лепват й точно..Иначе е 126 см 22 кг...Краката поспрахя да растат - 30-31 зависи от марката, но имаше период, в който бяха доста големи на фона на телцето й...Малкия е друга супа - засега си върви дребен, като мен...ще прави 5 години, но е с размерите за 4 годишен...Мразя да ходя по молове, основно си поръчвам..
Морена -   bouquet
В нашето у-ще няма гардеробчета за преобличане, че и закачалки за връхните дрехи нямаше.  ....Съмнява ме, че ще има опция за преобуване. На първата РС казаха - гуменки за физческото, въобще за пантофи не се и спомена, а и в списъка липсват. Беше препоръчано гуменките да са с велкро, за да могат лесно да се справят, но темата с пантофите липсваше, което ме навежда на мисълта, че не е практика.... Класа е 25 деца...имаме близнаци...

# 298
# 299
Май тия дни щели да откриват и Люлинския МОЛ.

Да, на 12 септември.

Чанта за храна и аз мисля да купя от Джъмбо, от Асда купих 2 кутии за храна...едната е по-малка за сандвичи и по-голяма BPA Free. От Асда купих и доста дрехи: бели тениски за физическо, тъмно син официален панталон, зимно яке и пуловерчета за училище.
Гуменки взех на Монета. Миналата година купувах на децата такива и не са мръднали.
Синът ми на 7г. и 3м. е 130 см., 27 кг. и носи 32 номер обувки. Peace
Нашият клас ще бъде от 22 деца.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2014, 11:03 от ٭ColorMe٭

Общи условия

Активация на акаунт