С трепет в ПЪРВИ клас! (тема 6)

• 36 261
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • София (Възраждане)
Ето сега, да видите, простете за лошата снимка:

Скрит текст:

Много е хубава!

# 331
  • Sofia
Тино, нищо и няма на снимката, добра си е.
Тоалетът, по мой вкус е убиец! Направо!  Heart Eyes
Аз може утре да снимам, ама не обещавам де.  Laughing

Mooimeiske, по мое мнение в Сф тази година лято нямаше. Сравнявам със Сандански, където лято си е лято.

# 332
  • София (Възраждане)
Моренка, ако лятото ни е такова, каква ли ще ни е зимата. Все казвам, че хубавото време в този град е като опрощение Mr. Green

# 333
  • София
Ние днес се разходихме до Сердика. От HM и от lc waikiki му взехме на ученика дънки с ластик на кръста, че с копчетата се затруднява, пък и не му били удобни. Купихме му и блузки тип Лакоста за униформата, да си има за преобличане, че нашите с големите яки и дългите ръкави хич не ми се нравят. Остава утре да ми се обадят от Жабата и да му купим обувки и пантофки и сме почти готови.  Hug

ПП: Забравих да напиша, че от Кауфланд му купих и комплекта за надписване на дрешки, намален от 6.99 на 1,75. Благодаря, че ме открехнахте.   bouquet

# 334
Нино, чуден ви е тоалета. Simple Smile
И аз ще снимам утре. Роклята ни е от много тънка вълна с подплата отдолу, в 2нюанса сиво и черно. Ще комбинираме с ярко цикламена жилетка. Така сигурно звучи странно, но комбинацията е чудна.
Само ще видя чорапи, или чорапогащник и сме готови.

# 335
  • Sofia
Мирама, на мен точно чудна ми звучи комбинацията, никак страна даже. Simple Smile
И смятам, че на мен този ви тоалет по-ще ми допадне, от този, дето няма да пристигне навреме.

Сиси, ха приятно лепене сега.  Mr. Green
На мен така и не ми дойде днес муза, за което.  ooooh!
Поне тия George гуменетки си имат етикет на стелката и ще ги драсна  с перманентния маркер за етикетите.  Grinning

# 336
Е, много ви благодаря на всички.  Simple Smile

Купих я от едно магазинче на морето. Спонтанно.

На мен също ми допада черно и сиво като цветове и акцент в по-ярък цвят.

# 337
  • Sofia
Еее, за нищо пък ти!  Hug  Хубава си е роклята сега, няма да си кривим душите, я!  Grinning
Хубави са те тиЯ работи... спонтаните.  Grinning

# 338
  • София
Ето сега, да видите, простете за лошата снимка:

Скрит текст:

Красива рокля. А за отгоре какво вземате на девойките - такава къса жилетица ли?
Личи си, че съм начинаеща момичешка майка, все още се уча в тънкостите на момичешките тоалети Mr. Green

Ще носите ли раниците на 15.09? Нали ще им раздадат учебниците?

# 339
За отгоре си има едно болеро, да като синьото на роклята. Значи тя самата рокля е достатъчно плътна и силно се надявам да не е много студено и да мине само с жилетчицата, ако се налага.

Да, аз ще и взема раницата.

# 340
  • Sofia
И нашият тоалет е с болеро. Simple Smile

Учебниците ще дадат, да, но още се чудя с какво да ги донесем. Вероятно с една от раниците, на която ще и е единствено излизане.  Wink

# 341
Калина ще си вземе раницата, макар по скоро да е за снимка само...и да сложим учебниците.
Иска ми се да им направя обща снимка за спомен,  нэ ще видим кога и как.

# 342
  • София
В колко часа ще ги слагате да лягат вечер?

# 343
  • Sofia
В 21.00 - 21.30ч. при положение, че и на обяд ще спи час-два (14.00 - 16.00ч.). Ако не спи следобед и в 20.30ч. ще е заспала.

# 344
  • София
Разбрали сме се, че като почне училището ще ляга в 21 ч. Сега има разрешение до 22 ч. Не спи следобяд Sad

Общи условия

Активация на акаунт