С трепет в ПЪРВИ клас! (тема 6)

• 36 233
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нашата среща мина.
сега чакам на мен да ми мине и ще пиша  Tired

снимахме зверчето за ученическа лична карта, дадоха ни подарък - лична карта и бележник. обещах да му пиша оценки в бележника.

личната карта трябва да за го допускат в училище.  Peace

# 511
  • Sofia
купих и бележник с лична карта за 1 лв., не се продават поотделно. Peace
Ей големи са тарикати някои търговци  Rolling Eyes
Абе мани... не че се изненадвам де. Ще им го върна, да го продадат още веднъж, та да забогатетят. Като че не знаят, че първолаците нямат бележници, айде де.

личната карта трябва да за го допускат в училище.
Изобщо не ми се вярва, че с картите ще ги пропускат. Най-много "всяко чудо за три дни".  Wink

# 512
е, поне докато им опознат муцунките  Hug

момичета, някой беше споменал за свитък с мило послание от госпожата. може ли да пуснете снимчица?  Blush

# 513
И ние утре имаме род.среща. Малко се изненадах като видях вчера на сайта на училището, а днес ми се и обадиха по телефона. Ние имахме такава през юни, тогава ни обясниха подробно какво  да купуваме, дадоха списък, попълнихме 5 формуляра, уточнихме униформи, стол, занималня, подробности около тържеството. Направо ми е чудно какво ще се дискутира утре.
А лична карта освен за ГТ не виждам эа какво може да трябва.

# 514
  • София
Направо ми е чудно какво ще се дискутира утре.

... по колко пари още да съберете...  Crazy

Днес една майка ме подсети, че снимката за личната ученическа карта трябва да е матова, за да се хване печатът отгоре.
При нас ще правят някакви баджове, с които вероятно ще ги допускат до училище. И аз не разбирам за какво е тази лична карта, освен че я искат за вадене на карта за градски транспорт. 

# 515
За нищо не се използва личната карта. Сина е 4 клас и не  я ползвал никога. Само за карти за ГТ. В училището на Никол са с баджове.

# 516
  • София
Аз чакам с нетърпение всеки празник,а за 15.09 ехеей от година говорим за него Simple Smile Само да устискам,че съм в 9 месец.Готови сме с всичко за училище,останал ни е само прословутия чорапогащник за тоалета.Аз също ще съм в по-официална рокля Simple Smile

# 517
Вчера купихме и обувките и чорапогащника. Е толкова зор не предполагах че ще е меренето на обувки. Номерът, който и пастна се оказа че на десния крак е перфектен а на левия и стискат и то така на два-три модела. Купихме по-големия номер засега не и изглеждат големи, надявам се че няма да се отпуснат толкова.Обувката е умалена.
Скрит текст:
Купих и цикламен чорапогащник. Днес ще я накарам да се облече да видя дали ще ми хареса с него.
Аз няма да имам специален тоалет. С един панталон и една туника, сандали с ток, които обувам хипер рядко, че по принцип не нося ток. Проблемът ми е връхната дреха, че нямам подходяща, но ще му мисля. Малкия също ще е с нас и таткото. За бабите, преди време моята майка каза че ще идва но сега няма, а за другата по принцип с която живеем най- вероятно ще дойде. Нека се радват и те.

За първия учебен ден ще е с раницата, не знам защо на така ми е забито в главата че трябва да е с нея.

За лична карта никой не ни е споменавал, но явно след като започне учебната година ще ни кажат. А пък аз се чудя изобщо защо ние, че ние тук си нямаме ГТ.

# 518
Изписали сте света!
Срещам голям зор с намирането на най-обикновени обувки. Само те останаха и един колан.

# 519
на нас ни казаха с раница, за да си сложат учебниците вътре и да се почувстват като истински ученици.
ще ги носят всеки ден.
униформите не са готови още.  Tired може би в петък ще са. може би.

# 520
Привет и от мен !Приемате ли нови първолачета ?  Grinning
И при нас вълнението е голямо FlutterАз лично се притеснявам дали ще се справи повече с разни на глед най-обикновени неща ,като вадене подреждане на учебници ,прибиране ,сгъване и прочие Crazy
Относно подготовката(учебната) ,не се тревожа толкова ,почти чете вече ,смята до 10 и пише ,но е левичарка и малко грозничко ,но се надявам да изгладим правописа..
За 15 ти държи да е с рокля  и много се вълнува за празника.Аз също ще съм с  рокля ..(чета ви ,че обсъждате)Проблема ми е дали със сандали или не .Имаме едни златни зандали на ZARA ,които са естествена кожа ,страхотни удобни ,взехме ги това лято ,но ако е студено ще съм блокаж и може сега събота или неделя да ходя да търся някакви обувки за всеки случай.. ,че ако вали Rolling Eyes
Вчера ни мина родителската среща ,като за начало събраха по 70лв за помагала ,остава за бодигард и други ..Госпожата изглежда много лъчезарна ,възрастна е с опит..Надявам се всичко да мине ,както трябва и най-вече децата да ходят с желание на училище . Heart Eyes

# 521
Няма да носим раница и след това също ще стои по цяла седмица в учлище. Купих голяма ортопедична раница и сега малко се притеснявам дали ще стане в малкото шкафче отзад. Срам ме е обаче да я нося да меря. Blush Не знам какво ще правя, ако не става.

# 522
Инка, дано устискаш, пък ще имате подарък за 15.09 - бебче.
Мимка, много хубави обувки!
За лична карта не си спомням какво са казали, но при нас достъпът в училището е с магнитни карти и може да са и със снимка, не съм съвсем сигурна.
Нашата родителска е утре, със сигурност ще се събират пари за помагала, учебници по англ. и прочие.
От списъка ми остана да намеря пластмасови пръчици и постелка за чина, като бих предпочела да е и за детето престилка - за рисуване. Някой който е купувал наскоро и да сподели откъде? Мислех си да отидем до Джъмбо, но и двата магазина не са ми много удобни като локация, пък и съм с нея, а не се ще да я водя в такъв магазин за играчки, та ако някой се сети къде мога да намеря тези неща в центъра ще съм много благодарна.

# 523
на нас ни казаха с раница, за да си сложат учебниците вътре и да се почувстват като истински ученици.

Това е добра идея, не се бях сетила. Ще вземем и нашата тогава.  Peace

Скрит текст:
На моя син раницата е такава, поръчах му я от Германия: http://www.humpfle.de/images/product_images/original_images/scou … nzenset_speed.jpg

Тук я има на видео, но е друг десен: https://www.youtube.com/watch?v=6GU2GgDzz2I

# 524
  • София
Жасмин, много ви е хубава раницата.

Витаминче , защо пък вие за охрана да събирате пари - това си е задължение за училището.

Общи условия

Активация на акаунт