С трепет в ПЪРВИ клас! (тема 6)

• 36 230
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Ох, с ширините на Georg'ето, няма да си паснем май.
Тези така висят на раменцата... то моето е слабо де, ама все пак... с други марки (английски пак - Некст, Мадъркеър, МиС и др.) не сме имали такъв проблем. Супер странна работа.  ooooh!
Тези са унисекса, ще чакам да видя момичешките дали ще са по-добре, ама ми е слаба надеждата де. Но каквито - такива, ще си играе физ. възп. с тях и те така.   Whistling

Скрит текст:

# 496
  • В офиса
Първокласниците имаха ли лични карти? Трябват ли снимки? Май не, ама не съм 100% сигурна. Със сигурност нямат бележници, а личните карти се продават заедно с бележника, така че си мисля, че нямат.

Ох, при мен се очертава да съм сама с четирите деца на първия учебен ден. Само дано да не вали, че ще лудна. Така че аз силно бих приветствала присъствието на някоя баба, но да видим. И с баба, и без, предполагам че няма да успея да направя снимки Sad... За първия уч. ден на сестра му правих специална торта и той помни, така че няма как да се измъкна - ще правя и сега.

# 497
  • София
Говорейки си за телефони, ето една интересна новина  Mr. Green
http://puqka.net/read/8388-vyvejdat_nova_zabrana_za_uchenitsite. … 2sPxkitw.facebook

Защо все така абсурдно се подхожда, не знам...
На мен ми е интересно как ще определят кои са телефоните под 50 лв - наистина абсурдно.

Морена, много хубаво за случайната среща. Hug

Мишчица, ако имате възможност и мислиш, че сестричката няма да стои на едно място - не я водете (мое мнение). Аз ако можех да я оставя малката (1 г. и 3 м.) с удоволствие щях да го направя. Иска ми се този ден да е специален за баткото, а не по средата на нещо аз или баща й да излизаме и тичаме след нея, вместо да се съсредоточим върху ученика и нещата около него.

Морена, а гуменките как са? Кой номер поръча и кой номер носи Гушкан? Паснаха ли?

# 498
  • sf
Като кажете лична карта и си мисля за официалния документ  hahaha
Тези в училище са ученическа лична карта- продават отделно от бележника, днес купих. Мисля,че ще трябват. Тия дни ще ги водя за снимка и двамата.
Аз съм голям темерут- не се вълнувам ни на 15ти септември, ни на 24ти май, ходя да отбия номера и нямам търпение да мине  Rolling Eyes
На 15ти ще си бъдем двамата, тъй като ММ и каката ще са на спортен лагер, та може да отидем на кино да се поглезим , макар че като се замисля колко народ ще има навсякъде  и ме втриса  Tired

# 499
  • Sofia
 Simple Smile Тъй де, става дума за ученическа лична карта, нали говорим, че се издава от у-щето. И аз ако не ползвах ГТ нямаше да си направя труда за такава карта.
Лична карта от МВР се издава на 14г., по-рано аз не съм разбрала да има.

Home raider, да много хубаво се получи!  Grinning
Гуменките са добре, до сега беше UK11/EU30 Гушкан, но есенни взимам вече 12ка. Идеални са - има 0.5см свобода.  Да меря ли стелката?   Simple Smile

# 500
Тинкърбел, трябват им ученически лични карти, да. В повечето книжарници ги продават с бележник, защото така им било по-удобно за програмата. Simple Smile
Трябва им и снимка.

# 501
  • София
Аз мисля след РС да купувам лична карта, да правя снимки и др. Нямам търпение вече...  Tired

# 502
  • София
На 15ти ще си бъдем двамата, тъй като ММ и каката ще са на спортен лагер, та може да отидем на кино да се поглезим , макар че като се замисля колко народ ще има навсякъде  и ме втриса  Tired

И мен така. Ще ми се да отидем да се почерпим някъде, въпреки че с малката ще е ад да се седне където и да било, но като си и помисля каква лудница ще е навсякъде и  Rolling Eyes

НИе ще я водим, няма как иначе. Ще лудне 2-3 часа, а и ние покрай нея, ама сме свикнали.

За какво служат ученическите карти, освен за карта за ГТ? Май ще трябва да го заведа да се снима (паспортен формат, нали?), че за автобусчето ще имат нещо като карти също.

Тинкърбел, сподели идея за торта, моля те. Че и на мен ми се иска нещо да спретна, но не знам какво...

# 503
  • Sofia
Аз исках на кино (3D, та и 2D) да идем на 15ти, ама нещо нищо интересно/подходящо няма. Sad  И не знам какво друго да е.  Thinking  В крайна сметка ще си направим домашно кино и почерпка и те така.
Пък за РДто на Гушкан съм се спряла на тази торта, търсих нещо леко, като за сезона.

# 504
Гледам за черпене си говорите след това...едва ли ще ходим някъде, или ще е по-късно със сигурност.
И ние сме с малък ужас на година и половина и....освен в парка на пейка, другаде не сядам с него. Simple Smile (сядам е меко казано).
За откриването на учебната година едва ли ще го водим също, не става толкова рано, а 8.30ч. трябва да сме излезли от нас. А и ще му доскучае, в количката толкова време няма да издържи. Ще се жертва дядото най-вероятно да остане с него.

# 505
  • Велико Търново
Привет и от мен.Знам,че съм нова тук,но искам и аз да се похваля с тоалета на моята първокласничка

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=659331540803050&set= … ype=3&theater

Аксесоара е изработен от мен.Ако се наложи ще е с черно болеро и черни обувки.Тук е с блузка отдоло,но тогава ще я махна.
Всички сте подготвили чудесни рокли.Дано времето е благосклонно към нас.

А онези от вас,които все още не са избрали аксесоар за глава-може да разгледате и тук-
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000970730136&sk=p … 730136&type=3

# 506
Най-вероятно  ще се снимат в училището.
За сина така решихме днес на родителската среща, а и цената ме устройва 3,5лв.

# 507

Аз съм голям темерут- не се вълнувам ни на 15ти септември, ни на 24ти май, ходя да отбия номера и нямам търпение да мине  Rolling Eyes
Хаха, разсмя ме много! Аз  съм същата, но ме беше срам да си призная.  Всичките тържества са ми досадни и ако може да мине без тях още по-добре.
Вълненията са ми за учебния процес и ежедневието в училището по-скоро.

# 508
Аз мисля след РС да купувам лична карта, да правя снимки и др. Нямам търпение вече...  Tired
Снимах днес, купих и бележник с лична карта за 1 лв., не се продават поотделно. Peace

Превръщам всеки, дребен дори повод, в голям празник и се вълнувам и за този страшно много. Взели сме отпуски, аз много дълга и съм поканила в двора майка и татко, както и свекър ми. Не знам дали ще дойдат. Имам официална рокля, ще нося токове, фризьор и всичко както смятам за добре за голям, семеен празник. Ще има и почерпка, и подарък, и всичко което е необходимо за започване на малко по-различен живота на семейството ни.

# 509
  • sf
купих и бележник с лична карта за 1 лв., не се продават поотделно. Peace
Ей големи са тарикати някои търговци  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт