С трепет в ПЪРВИ клас! (тема 6)

• 36 225
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Мимка, много хубави обувки! Simple Smile

Витаминче, добре дошла!  Simple Smile
При нас някои действия (прибиране на учебници, дрехи... ангажимент изобщо) са оттренирани в ПГ.  Та ще свикнат децата.
Не се притеснявай много предварително, довери се повече на детето.  Simple Smile

Денси, нали превиждаш нещо, за да си вземете учебниците, щом няма да носите раницата.  Simple Smile

# 526
Нищо не предвиждам. Мъжа ми ще ги вземе на ръка и после ще ги остави в колата.

# 527
  • Sofia
Е, ето де, предвиждаш мъжка ръка.  Grinning

# 528
  • София
нашата среща мина.
сега чакам на мен да ми мине и ще пиша  Tired

Сподели  Hug

Нашата РС е утре.

# 529
  • Варна
Здравейте, девойки Simple Smile
Изпуснах ви пак Confused Ние имахме един лонг уикенд в Старозагорско - нещо като фемили билдинг - разчиствахме къщата на село след наводнението Cry Ще ми трябва време да се възстановя психически от картината, която заварих - все пак това беше къщата, в която мина голяма част от детството ми... Но здраве да е - такъв е живота!
Показали сте много хубави рокли и обувки. Аз лично съм в потрес от обувките с токченца, които ни показват навсякъде. Марта носи 31 номер и не мисля, че е редно да се кипри на токчета от сега. Голяма мъка ще е намирането на свестни обувки, но ще го мисля уикенда. Що се отнася до прическата - за нас рибената кост не е тържествена прическа, а ежедневна. Плета я така от години, макар, че като цяло съм много вързана в ръцете. Научих се от туториалите в ютуб - така, че имате време (който има желание, разбира се). Нашата прическа не е уточнена още, но девойката иска да е с преметната на една страна коса, с диадема с пеперуда и все пак нещо заплетено да има в косите... Ще го мисля в последния момент вероятно...
Раницата ще я носим, довечера почвам да подвързвам тетрадки и да лепя етикети по моливи, пластелин, пастели и т.н. инвентар Simple Smile))

# 530
Момичета, привет, мога ли да ви попитам дали сте обсъждали кутии за хранене и ако да, да ми дадете линк?

Интересуваме се от тези, бенто кутии и по-точно с три отделения.

И да ви кажа, Кристина снощи се разплака, страх я било да няма двойки. Абе как ги мислят тия неща? У нас двойки и шестици не се обсъждат, не и на този етап. Не можела да чете още гладко и се притеснявала, абе....И накрая ревна като магаре - искам на училище вечееее!  Mr. Green

# 531
Е, ето де, предвиждаш мъжка ръка.  Grinning

Heart Eyes Laughing
Най-важното нещо на света след детската такава за мен! Heart Eyes

# 532
  • София
Пръчици за броене купихме от Джъмбо.Аз даже и не знаех,че има такива неща  Mr. Green
....
От списъка ми остана да намеря пластмасови пръчици ....

# 533
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз с питане. чух ви за неразливаема чаша и питах в офис 1, че като си знам змея ще боядиса и тавана. показаха ми ... нещо. ами то е с размер на контейнерчето на острилка? такова ли взехте вие? или има и по-големи? от тези сигурно трябва за всеки цвят?

# 534
  • София
и аз с питане. чух ви за неразливаема чаша и питах в офис 1, че като си знам змея ще боядиса и тавана. показаха ми ... нещо. ами то е с размер на контейнерчето на острилка? такова ли взехте вие? или има и по-големи? от тези сигурно трябва за всеки цвят?
От Джъмбо купих доста голямо....може би събира около 100-150 мл вода newsm78, не съм премерила, че не сме го разопаковали...
Днес ни е РС и ще разбера дали ще ни трябва раницата, но най-вероятно - да, защото май първият учебен ден ще раздават учебниците...
Бабите и дядовците съм ги поканила - който иска да идва...нека се радват...
Клечки за смятане мисля, че мернах вчера в Ориндж центъра...едва ли само в Джъмбо ги има...

# 535
В книжарница Хермес видях пръчици за 1.50 лв. Peace

# 536
  • Пловдив
Клечки за смятане има в Джъмбо, аз онзи ден взех. Те са в малка опаковка и много трудно се намират, трябва да питаш някой консултант.

# 537
  • София
И да ви кажа, Кристина снощи се разплака, страх я било да няма двойки.

Същите сме  ooooh!
Преди няколко вечери го питам как си представя в училището и нашият като се намъчни: "Че ще съм най-смотаният, ще получавам много двойки и децата ще ми се подиграват!".... и рев...  ooooh!
Един час се успокоявахме и си обяснявахме.

# 538
NinoTino, миналата седмица нашите бяха ходили до Джъмбо, имало всякакви кутии, включително и такива с отделения.
Аз исках най-обикновена, да събира един сандвич и възможно най-лека. Няма никакви картинки по нея, но тя може да си налепи разни ако иска.

Аз да покажа роклята, както и тази от завършването на предучилищната (тя много си я харесва и пак иска да е с нея)
от миналата година
новата рокля
с жилетката
Обувките не съм ги снимала, но са изчистени, черни, само с една мъничка панделка в страни.

# 539
  • Sofia
Оценките са една от причините да не харесвам БГ образованието.
От приятелка знам за Англия... особенно в началното образование,
Скрит текст:
децата единствено биват поощрявани на всеослушание. В това, в което е добро детето го хвалят и поощряват, за останалото насаме с родителя.  Детето бърза да свърши ваканцията, защото в у-ще му е по-забавно и интересно. За вканциите има различни проекти за домашно, изработват интересни макети и подобни.

Ееееххх....

На опасни и вредни предзивикателства и подигравки я уча да не обръща внимание.

Добри, чашки за рисуване
1. http://www.art.store.bg/p120623/-nerazlivaema-chashka-za-risuvane.html
2. http://www.art.store.bg/p129560/nerazlivaema-chashka-za-risuvane.html
3. http://maximatrade.com/index.php?body=-details&lang=bg&d … ;gr=102&pod=6
4. http://officegalaxy.ro/thumb/356/356/img/p/1/5/8/0/1580.jpg нашата е такава, почти като предната е .

Тино, aз в бг сайтове (за магазини пък да не говорим) не мога да дам предложения.
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_dca … h+box&_sop=12
http://www.amazon.com/Smart-Planet-3-Compartment-Silicone-Collap … ble/dp/B0051XRY4Q

Мирама, много хубави!

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 10:30 от Morena

Общи условия

Активация на акаунт