С трепет в ПЪРВИ клас! (тема 6)

• 36 176
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Жасмин, много "фешън" ще е твоя младеж - много ми хареса тоалета.

За здравословното хранене - сигурно съм захранила сина си по възможно най-предпазливия и здравословния начин, давайки различни плодове и зеленчуци, ядки, млечни и т.н  но сега в момента положението е трагично - толкова е злояд, че не вкусва почти нищо различно от супа, хот-дог и спагети.  Cry Супата е с условности. Та затова сега се чудя - първоначално ще взимам купони от училищния стол, надявайки се, че покрай другите деца ще яде, но съм почти сигурна, че няма да яде манджите. Ако правя вкъщи и да си носи - всеки ден да яде само суха храна (сандвич) - не ми се иска. Иначе пък лакомства и шоколад не обича. Газирано не е опитвал дори, но сок пие доволно Яде ябълки  и банани за прехапване между храненията.

Морена, от къде си ги поръчала престилката и покривката - дали ги има по нашите ширини? Трябва и аз да търся покривка, както и текстилна покривка за чина.

При нас учебния процес ще е организиран така:
8:00 - 12:00 - часове
12:00 - 14:00 - отдих и спорт, в което време е включен обяда
14:00 - 16:00 - занималня за подготовка
и занималнята продължава до 17:30, но не разбрах какво ще правят от 16 до 17:30 - може би страничните дейности (спорт)

Ще имат "социална закуска" от Октомври, а от Ноември "училищен плод" - 2 дни в седмицата плод.

Откриването ще бъде от 10 часа, като госпожата каза, че се е подготвила с питка и други изненади. Ще проведе първият им час самостоятелен - без родители и после ще бъдат допуснати родители.

Трябва да измайсторя бадж с името - давайте идеи за нещо по- интересно и по -детско.

# 631
  • sf
Виктор е 27кг и 127см, обувки 33ти номер.

Ще ходя днес да търся цветни папки и се заемам с организирането на тетрадки и пособия.
50лв са помагалата, 42лв немския, 90лв униформа и 20лв дарение за училището/то е всеки срок  Rolling Eyes/
Започват в 8:20, часове до 12:25. После обяд, игра, 14-16ч писане на домашни, до 18ч пак игра.
Само той няма да ходи на занималня, но учителката каза да се запишем, та ако се наложи някой път да си остава. Може и да се наложи за по една седмица в месеца, ако остана на тази работа.

# 632
Ох, да се оплача малкия през нощта вдигна 39 градуса температура. Не е вдигал от сигурно година температура. Тази сутрин няма висока, но е топъл не иска да пие нурофен и започнах инфлуцид. Сега се моля да не се зарази Стефи ако е вирус. На нея също започнах инфлуцид. Здрави са ми дечицата и ми е странно като се разболяват.
Не съм ви чела, но после ще се го направя.
Хубав слънчев ден от нас.

# 633
  • Sofia
Home raider, от Лидл съм купувала комплекта, преди 2г. може би. Тогава го взвехме за вкъщи, но престилката беше голяма (сега е тамън на Гушкан Simple Smile ) и си остана да изчаква и в един момент го нарочих за у-ще и вече му дойде редът.   Laughing

# 634
А това са нашите престилка и покривка за чина, да се оглеждате за нещо такова.    

Добре изглеждат, тези са, нали? http://www.ebay.co.uk/itm/CHILDS-WIPE-CLEAN-PRINCESS-PAINTING-OV … sh=item3a967393e9
Да ги потърся и в момчешки вариант.
Всъщност, намерих:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00NCCLAQ6/ref=oh_aui_detailp … ie=UTF8&psc=1

mimka_8
, бързо оздравяване!

# 635
  • София
А това са нашите престилка и покривка за чина, да се оглеждате за нещо такова.    

Добре изглеждат, тези са, нали? http://www.ebay.co.uk/itm/CHILDS-WIPE-CLEAN-PRINCESS-PAINTING-OV … sh=item3a967393e9
Да ги потърся и в момчешки вариант.
Всъщност, намерих:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00NCCLAQ6/ref=oh_aui_detailp … ie=UTF8&psc=1

mimka_8
, бързо оздравяване!

Grinning И ние имаме такъв...но го изполваме в къщи..
Вчера в Джъмбо имаше престилки, без ръкав обаче - но много малък избор "Том  и Джери" и "Колите" само..Купих "Том и ДЖери" поне отпред няма да се цапа, прибран е отстрани с ластик и се нахлузва през главата....НА 16/09 имат рисуване, та ще се пробва...сравнително бързо
Другото, което забравих, е че искат на всяко дете в раницата, маршрутна карта - т.е най-прекия път от у-ще до в къщи...Абе като цяло доста от идеите на това у-ще ми допаднаха...

# 636
Аз ще въвеждам сега програмата, намерих си разни картинки и се чудя дали е удачно да ги сложа.
Лошото е, че цветният ми принтер няма да му стигне мастилото да отпечата 24бр. и ще трябва черно-бели.

# 637
  • Sofia
Жасмин, да, същите изглеждат, престилката е същата. Simple Smile

Еми, маршрутна карта искаха и на големите ми деца, преди доста време. Simple Smile

Ето и тук престилка, ама е скъпичка според мен, но поне ако решите да си правите, модела  да ползвате. Въпреки, че определено е по-добре да има ръкави, те според мен са най-уязвимите.

Мирама, каква програма, къде ще я въвеждаш?

# 638
  • София (Възраждане)
В Люмар имаше подложки и престилки, но не погледнах какви точно са.

# 639
Morena, учебната програма за 1ви срок. Simple Smile Ще я въвеждам на компютъра и разпечатвам и днес, или утре ще я занеса в училище, да могат да им я сложат към комплектите су чебници. Simple Smile

# 640
ако ще попълвате учебната програма, може да използвате тези на кауфланд
http://www.kaufland.bg/Nachalo/03_Polezno_i_priqtno/001_Uchilishte/index.jsp

колко предмета ще имат първолаците, купила съм 5 цветни папки с копче , не знам дали ще ми стигнат  newsm78

# 641
  • sf
При нас искат 5 папки, но в квартала не намерих цветни. Нямало такива въобще  и ми предложиха други Joy ама много мразя да се правят на луди търговците, аз да не паса трева  Crossing Arms
Ако не намеря в околните райони, ще трябва пак да се занеса до Джъмбо  Rolling Eyes

# 642
донсита взех от метро, и в кауфланд има

# 643
  • sf
В Кауфланд има ли всякакви цветове? Ще тична да проверя по някое време, но ми трябват бяла/прозрачна/ , зелена, жълта, червена и лилава/в краен случай синя/  ooooh!
Искат им и малки квадрати от картон. 10 сини и 10 червени, та и това трябва да търся  Rolling Eyes

# 644
в кауфланд не знам
от метро взех синя, зелена, червена, оранжева и жълта прозрачна
имаше и прозрачна бяла

Общи условия

Активация на акаунт