С трепет в ПЪРВИ клас! (тема 6)

• 34 551
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Мимка, дано се оправя бързо малкия и да не се разболее и каката за първия учебен ден.
Жасмин, много ви е хубав тоалета, ще се радваме после да ни покажеш и младежа в него.
Много благодаря на отговорилите ми за пластмасовите пръчици, наистина има в книжарница "Хермес" на Стамболийски, така че купихме и последните неща по списъка. За покривало на чина не намерих специално, за жалост тези, които показва Морена от Лидл са изчерпани, иначе са страхотни, но купих мушамичка от парти тип - без надпис за РД, която смятам да изрежа колкото е чинчето, тъкмо ще станат поне два броя и не тежи. Днес попаднах в "Била" на дъждобран тип пончо за някакви си стотинки, който ми се видя удачен вместо престилка за рисуването с боички. Макар че моята рисува доста и не се цапа. Ето как изглежда опакован: http://mupa.snimka.bg/arts/risunki.739630.33992518
Иначе днес купихме дънки и маратонки, попаднахме на нашия номер в аутлета на Колев и Колев, много ги хареса, белички са, с малко розово, но тя  има едни сини, които ще си крещят с униформата по цвят, като е със суитчъра, та ще ги редува. Ето ги: http://mupa.snimka.bg/arts/risunki.739630.33992516
Нашата родителска е довечера, но ще ходи мъжа ми. Той пожела да видел класната и прочие, пък и аз получих някакъв алергичен обрив и да не плаша хората.
При нас ги искат в 9.30 - подробно описаха на сайта на училището за всички класове къде, как, не знам дали и първокласниците ще участват в тържеството, иначе то е от 10ч., но ще ни информират предполагам на РС.
Фуния няма да взимам, че от лакомства и апетита й за такива - аман. Но сме обещали подарък и то морско свинче, та още умуваме дали да й вземем любимец.

# 661
Ходих днес до Спиегелбург (всъщност, не знам как се произнася на немски), купих голяма фуния и пълнеж за нея. Имаше големи и малки, малките бяха по 10 лв., големите 20 или 25 лв.
Ето тези ги имаше всичките, с изкл. на тази с кончетата: http://www.ebay.de/itm/Spiegelburg-Schultuete-Zuckertuete-Gesche … ten-/261018989134

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 22:37 от Анонимен

# 662
  • гр. Пловдив
Да ви попитам от кои гумички за триене сте доволни? Изключвам тази на първа страница, че никъде в Пловдив не я намирам за сега. Нашата РС мина и ме изненада, че по математика ни искат тетрадки с малки квадратчета, а не с големи, които са стандартните за първолаците. За съжаление съм се заредила сериозно с тях.  ooooh!
Благодаря за книжките, които показвате тук! Четем ги с интерес.  Hug

# 663
  • Sofia
Бррр... 90лв покрай тази фуния... Mr. Green
Аз гумички не съм купувала сега (от преди имам 2 хлебни на Кохинор, доволна съм, но не са нещо впечатляващо), защото ще пишат с химикал  нашите.

Момичета и първолачета, заповядайте виртуална почерпка за 7я Рожден Ден на нашето най-малко безценно съкровище!    

Ох, само 4 дни остават.  Sad

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 20:07 от Morena

# 664
  • София
Морена, да ти е живо и здраво най-малкото съкровище! Много успехи в училище!
Разкошни деца имаш Heart Eyes

# 665
  • София
Morena, честит рожден ден на малкото ви съкровище! Здраве и успехи й желая! Имаш чудесни деца (и големи  Mr. Green ).

# 666
 newsm59 на Гушкан! Да расте много здрава и все така умна и упорита. Страхотни са ти децата. Много да те радват и тримата. Страхотна торта.

Аз към моливите взех капачки, които хем ще предпазват хем ще трият. Отделно онзи ден взех една хлебна гума на Милан.

Малкия засега е добре и няма температура, явно е вирусче и с разтройство, че се по разхлаби днес. Надявам се утре вече да се оправи напълно.   

Утре Стефи е на репетиция в у-ще. Много се вълнува, сега стои до мен и повтаря стихчето. Даже днес говори на брат си, че трябва да е здрав за нейния първи учебен ден.

# 667
  • София
Морена - страхотни съкровища имаш, много са хубави и със страхотно излъчване. Честит ви празник и наздраве, а на Гушкан й пожелавам много здраве, усмивки, приятелчета и с лекота да навлиза в овладяване на крепостта "Наука".
Днеска Кати намери писмото в пощата, почти цялото си го изчете сама и беше много доволна....някак си, като че прие/хареса си госпожата още преди да я е виждала, което за мен е много важно. После ме накара няколко пъти пак да й го прочета, та вече определено няма търпение за 15/09 да я види таз въпросна госпожа дето й изпраща писма по пощата:))))
Гумички кохинор купих, пък ще видим...

# 668
  • София (Възраждане)
Морена, честит празник и най-сърдечни поздрави и благопожелания на прекрасната рожденичка. Благодаря, че сподели с нас и снимки, наистина си имате съкровище, дай боже да се умножава!

# 669
  • София

Момичета-кокичета, привет и от мен!

Днес обикалях магазините да търся черни шорти без надписи за физическо им искат. Е, не харесах, купих до коляното с малко надписче. Учителката не ще нищо да има.  Heart Eyes

Моренка, да ти е живо, здраво и късметливо прекрасното момиченце! И баткото и каката са прекрасни!

# 670
  • ГОре на черешата...
Моренка, честит рожден ден на малката ви принцеса  bouquet! Нека е здрава, щастлива и обичана! Успешен старт в училище! Децата ви са прекрасни!

Мина и нашата РД, писах, писах, та се скъсах - протоколчик бях, та затова, вие какво си помислихте  Mr. Green Нямаше с какво да ме изненада, разбира се.

# 671
  • София (Възраждане)
За по- дребни първолаци в Пикадили има престилки за рисуване срещу левче и половина. С дълги ръкави е и с велкро на гърба, като операционна престилка се облича. Лея е 120, слабичка е  и й става без да остава никакъв толеранс. Пиша това защото няма размери, водят се бебешки:)

# 672
  • на път

Момичета и първолачета, заповядайте виртуална почерпка за 7я Рожден Ден на нашето най-малко безценно съкровище!    
A това са трите ни съкровища  Grinning

bigdance2

мноооого щастие, здраве и усмивки!!!

Аз бях на РС и много ми хареса това което чух, но утре ще разказвам ...

# 673
МОРЕНА, честит празник!Да са ти жви и здрави дечицата-най голямото щастие на света!Страхотна торта,поздравления още веднъж!
При мен напрежението е на макс,нашия тати е в чужбина и всичко е на моите плещи.Днес успях да открия обувки черни от  H& M,защото ще танцува на откриването на уч.г.  И трябваше да са точно черни CrazyНищо,че се връщах до мола да сменям,че бяхме омазали номера нещо и се оказаха големи първоначално..Иначе на големия ден трябва да нося камера,фотоапарат,цветя,да я преобличам хиляда пъти, изобщо очертава се напрежение..ако не се побъркам сега,няма кога друг път..на всичкото отгоре съм с  мигрена от вчера Crazy Crazy

# 674
Морена, честита ти пораснала госпожица. Simple Smile Да и жива и здрава, с ентусиазъм и желание да върши всичко. Simple Smile

Аз приключих с всякакви покупки на този етап, каквото има ще допълвам като започне учебната година.
Гуми купих някакви, но не си спомням вече какви бяха. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт