Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 120-та тема

• 179 383
  • 780
  •   1
Отговори
# 465
фини кори за баница - всяка я срязвам на 4 или 8 (зависи колко е голямо парчето. Трябва да завие добре парчето кашкавал, но да не се прекалява  с кората, да не стават много пластове кора. Потапяш в разбити яйца, броиш до 5 (да се напои ) и слагаш в олиото да се пържи. Не се разтича, дори да се разтопи вътре. Важно е корите да са меки (и влажни), ако трябва напръскай с пулвелизатор малко с вода )  да се завие добре http://pep-4o.blogspot.com/2014/08/blog-post_6.html

# 466
фини кори за баница - всяка я срязвам на 4 или 8 (зависи колко е голямо парчето. Трябва да завие добре парчето кашкавал, но да не се прекалява  с кората, да не стават много пластове кора. Потапяш в разбити яйца, броиш до 5 (да се напои ) и слагаш в олиото да се пържи. Не се разтича, дори да се разтопи вътре. Важно е корите да са меки (и влажни), ако трябва напръскай с пулвелизатор малко с вода )  да се завие добре http://pep-4o.blogspot.com/2014/08/blog-post_6.html
Много ти благодаря! Ти коя марка кори точно ползваш?

# 467
фамилия снощи и предния път. Преди това - бела

# 468
  • Варна
От Росонера прекрасното кьополу с хлебчето на Лабрех+кашкавалчето и чушчица на Пеп,от Чопи кифличка и солено кексче от Све,баничка от Мими,супичка с десертче от Вени,от Роца пържена филийка,резенче от Тайна,тутманиче от Туната,мекичка от Лове,от Луча сладкишче...абе всичко е прелестна вкусотия на всички  newsm51
У нас салатка,яйчица,наденички,рибка и пържолки

# 469
  • Пловдив
Салатка

Пълнени чушки

# 470
  • София
  Вчера и днес сме на здравословни рецепти.Поне аз де - супа от червен боб и бобени кълнове, салата домати и чушки със сирене.Другите пожелаха и бързи спагети.Нищо за снимка.

# 471
ох след отчета на megansg направо ще припадна. Толкова апетитно изглежда всичко. Боцвам си и панирани кашкавалчета от Пепи Simple Smile

След това угощение аз ви поднасям лек и много бърз есенен обяд - Галет с печени сини сливи и орехи

Рецептата е тук, стъпка по стъпка: http://vkusnoteka.blogspot.com/2014/09/blog-post_25.html

Благодаря на всички за хубавите отзиви за тортите. Радвам се, че ви харесват  Hug

Лека вечер   chef  bouquet

# 472
  • забравих си мисълта...
Пуешко със зеленчуци и Nudeln

Палачинки "Почисти хладилник" Simple Smile

# 473

Както винаги, снимките на megansg сЪ нИ траят! Crazy Всичко е невероятно апетитно! Heart Eyes  bouquet  chef
пеп-4o ме подкокороса да правя кашкавалчета в кори за баница, сега баницата ми е по-малка с няколко кори! Laughing  bouquet  chef
mimimibg много вкусно изглеждат пиперките! Heart Eyes  bouquet
lanvinka с неустоима галета! Heart Eyes  bouquet
А от Вени си свивам две-три палачинки! Heart Eyes  bouquet  chef

Вкъщи зеленчукова крем-супа, цукини киш и кашкавалчета в кори за баница (да не видя нещо! Laughing)

# 474
  • Русе
lu4a, чуден е сладкиша!  Hug  Радвам се,че съм те провокирала да го направиш! Аз наистина много го харесах!

# 475
  • Пловдив
За закуска - макарони.

# 476
Все вкусни неща има тук.
labrex, кишът изглежда много вкусен.
megansg, след вкусотиите ти човек може да огладнее и в 9 сутринта Simple Smile

Тигров хляб

# 477
Аз нещо май минавам на вълна "месене" и май дойде моментът да се използвам и от вашите рецепти за чудесните питки, които виждам тук. А при мен - сладък маймунски хляб

# 478
ГисчоLove`s Green Kitchen , страхотно хлябове.
У нас днес бухтички отново

и супа топчета

# 479
  • Бургас
Добро съботно утро!

Невероятни красоти и изкушения при всички!   chef  bouquet

У нас се вихрих с горски гъби в изобилни количества - булки и манатарки. Голям разкош!

Горски гъби, розмарин и вино

Кошнички от бутер тесто с крем

скони с червени боровинки

Супа с агнешко

Лидлъски бледолики наденички (направо от скарата, но народа гладен, кой ще ме чака снимки да правя)

Общи условия

Активация на акаунт