Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 120-та тема

• 180 119
  • 780
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Хрупкави крилца с тай сос. И  втората партида крилца в сладко-кисел сос, домашно правен.

# 601
Ваня,
прекрасни яйчица Simple Smile
Обичам рукола, много добре си ги гарнирала с тях.

От мен една салатка с киноа и броколи

# 602
# 603
  • In a surreal moment!
Тайне, сподели как приготвяш тези хрупкави крилца? Изглеждат влудяващо вкусни! Simple Smile

При мен отново от бобецът на мама(със стара снимка, че си е все такъв). Тя го е произвела, тя го наготви, аз отнесох 1 буркан при Любовта и се гостихме дружно. Да са живи и здрави всички всеотдайни майки!

# 604
  • София
rossonera , много моля за рецептата за сладкиша с круши!

И на мен, моля!   bouquet

# 605
  • София
Тайне, сподели как приготвяш тези хрупкави крилца? Изглеждат влудяващо вкусни! Simple Smile
  Ще опитам, но всеки път ги правя различно. Peace

Нарязвам ги на две, измивам, оставям да се изцедят, подсушавам ги и ги овалвам в смес от брашно, сол, черен пипер,натурално нишесте, подреждам в голяма купа да престоят около час.Ако някъде панировката се е намокрила ,овалвам пак.Пържа в голяма тенджера с много и горещо олио, само на един пласт, не ги трупам.Пържа , докато като ги почукам с щипката, започнат да кънтят на кухо, да се усеща ,че е станала твърда коричка, и станат златисти... Вече после, който иска, може да ги оваля в сладко-кисел сос и сусам или да си ги топи в някой готов купешки сос.

Сладко-киселия сос го правя в уок с две суп.лъжици ябълков или балсамов оцет, две лъжици соев сос, две-три лъжици Кока-кола и лъжица сладко.Аз сложих от сини сливи, но съм правила и с праскови или кайсии.Варя го бъркайки го, докато се сгъсти и овалвам вътре вече изпържените крилца.

# 606
# 607
едно скромно пилешко

# 608
Телешко варено с лоша снимка

овесени блокчета с мед и парченца шоколад

Последна редакция: вт, 07 окт 2014, 10:29 от choppi

# 609
Kyuri Asazuke (японски мариновани краставички)

Мляко с ориз

Содени хлебчета

Салата

# 610
И аз моля rossonera за рецептата на сладкиша с круши.  Praynig
Колкото да не съм без нищо:

# 611
# 612

Колкото да не съм без нищо:

Искам рецептата за това "нищо"   Heart Eyes

# 613
# 614
  • София
Хрупкави хапки от пилешки пържоли.

И по желание на щерката и със сладко-кисел сос.

Общи условия

Активация на акаунт