Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 120-та тема

• 179 372
  • 780
  •   1
Отговори
# 750
И аз да покажа днес с какво се занимавах: http://chocolatekitchen21.blogspot.com/2014/10/blog-post_14.html Кексчета по случай именния ден на малкия ми братовчед  Simple Smile

# 751
svetlana21 много са красиви!
Бонго, много ти върви на такива животинки тази седмица, очаквам още до края на седмицата...

Сандвичи с филе икашкавал

# 752
Закуска - содени питки

# 753
# 754
Тиквеник

# 755
  • София
Миналата седмица купих същата паста като тази която показа Бонго,но и нямаше нищо......за това съм в чуденка.....!Още същата вечер я сварих и много ми хареса и дори си помислих .."трябваше да купя още няколко пакета".От Кауфланд в Захарна фабрика е купена.

# 756
Привет! От мен:

Салатка от домат, чушка и сирене с шарена сол:

Зеле с целина и лимон:

Супа от коприва:

И телешки кюфтенца на скара:

# 757
Мале, на Ла Гранде любимата ми марка паста с яйца.  Shocked
Скрит текст:
Аз купувам предимно от тази паста и имам в наличност също от игра на Ла Гранде. Много я харесвам и не ми се е случвало да намирам животинки. Но от една верига магазини, не знам редно ли е да спомена за коя става дума, съм си взимала брашна с пеперуди и гъгрици - ленено, лимецово. Бях направила снимка и мислех на фирмата производител да подам сигнал и да си проверят стоката във въпросния магазин.
При следващото посещение на магазина се загледах - ами то както някой спомена по-назад, паяжина са си направили и са плъзнали по по-скъпите брашна, явно по-рядко се купуват.
Персоналът не ги ли вижда тия неща? Нали подреждат, проверяват стоките. Да, в годност са, ама ако не се съхраняват добре, а и те зареждат в големи количества и при съхранение на продуктите също може да се завъдят такива гадини.
Пак от същата верига съм си взимала боб с гъгрици, ориз с червейчета (няколко пъти на различни марки).
По-често купувам вече от кварталния магазин, където имам наблюдение, че много, много не се задържат стоките, които купувам и често ми се случва да си поръчам нещо.

И за да не спамя само в темата, понеже повече ви следя, отколкото да пиша, да пусна едни:

Хрупкави картофки с шпек и козе сирене

Пурички със сирене от тесто без мая

И със сладко от сливи  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 20:49 от Merelenda

# 758
  • София-Младост
И аз да покажа днес с какво се занимавах: http://chocolatekitchen21.blogspot.com/2014/10/blog-post_14.html Кексчета по случай именния ден на малкия ми братовчед  Simple Smile
Страхотни са, открадвам си идеята за РД на синът ми, които наближава Simple Smile) С пош ли ги направи така рунтавички? И муцунката и ушите от какво са?
Май сме за нова тема вече...

# 759
Merelenda , страхотни пурички, много ми харесаха.
от мене едни мръфки - телешка кайма с булгур (част от тях завити в пилешка кожичка)

# 760
Миналата седмица купих същата паста като тази която показа Бонго,но и нямаше нищо......за това съм в чуденка.....!Още същата вечер я сварих и много ми хареса и дори си помислих .."трябваше да купя още няколко пакета".От Кауфланд в Захарна фабрика е купена.
тия макарони ги купих в петък от Кауфланд Карлово. най-често пазарувам от там , Пловдив (Север и Южен) и София (Дружба 1). Възможно е и преди да ги е имало , но този път бяха в изобилие. напоследък съм станал доста придерчивм към подобни екстри. смятам да вървя въоръжен с фотоапарат и да снимам. не си мислете ,че само аз съм късметлията. просто не сте наблюдателни. и ако имам обяснение как са се появили плуващите във водата гъгрици , то ми е чудно как има такива в самият макарон. и след варене от 8-10 мин.  тя (гадинката) си е в макарона.  newsm78   че хигиената в Кауфланд е под всякаква критика това е видно , но вероятно има такъв проблем и в склада за съхранение. не ми се ще да си мисля , но вероятност има и при производителя.  та ако ще да има 100 сертификата за качество , или такива по ICO. факт е ,че аз (а и други) са си купили такива продукти.  срамота е за ХЕИ-та, разни комисии, наблюдатели ,  отговорници и каквито се сетите още. на такива паразити по ме е яд  #2gunfire, отколкото на бонусите в продуктите.

# 761
За Кауфланд бях писала в друга тема. Тя е със знак хикс при мен, не стъпвам там от момента, в който за малко да се подредя (бременна) с едно развалено месо, купено от витрината им, благодарение на рекламата, която ми направи служителката - било мноооооого хубаво.
Просто няма такава мизерия в тоя магазин!!!

# 762
  • София
Бонго, те са си замесени заедно с брашното.Като работех калкулантка  в стол и видех ,че има буболечки, не давах да готвят с тези продукти, но в стола ги запичаха на силна фурна(ориза, боба или лещата), после ги плакнеха във вода да изплуват и пак готвеха.Дават ми супа спанак с ориз, викам плуват буболечки отгоре, те викат: Еее, малко мръвка, нали са сготвени.

# 763
Просто няма такава мизерия в тоя магазин!!!
просто няма контрол. мизерията е навсякъде - Кауфланд , Лидл , Карфур.... ако влезна в другите магазинчета няма да излезна с празни ръце  hahaha

# 764

И едни пурички със сирене от тесто без мая

Искам рецептата  Praynig от обяд ги мисля  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт