Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 120-та тема

• 180 227
  • 780
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Карт чудна питка
За вечеря кюфтенца със задушени картофи и печен пипер  и "Ролекса"на Илрай...поради липса на чапати и тортиля с питка

# 271
В кукъра се задушава прясно зеле с пилешко, но май няма да го показвам,че Бонго пак ще ме подбере...
е де ...показвай за да хапнем. така си спестявам готвенето  Joy

# 272

Разчевръстих се и направих най-бързата, лесна и възможно най-неподредена питка.

питка Хаос

Разкошна питка!  newsm10

Моите всичките трябва да ги кръщавам "Хаос"  Shocked

Бонго, я не стряскай Тайна, че освен пилешкото, ще вземе да ни лиши и от мекичетата ... Stop
Виж и  mamicata нещо взе да ни се кара и накрая ще се обединят и ще ядем сопата ..
 smile3505

# 273
Баничките на РОСОНЕРА

прясно зеле с пушени ребра

кубинска баклава

# 274
  • забравих си мисълта...
Дами, чудесни кулинарни предложения сте поднесли! Комплименти!   bouquet

От последната седмица някои неща и от мен.

Вчера за първи път направих пловдивски гевреци. Получиха се много сполучливи и ми напомниха онези незабравими гевреци от моето детство. Simple Smile

Така изглеждат отвътре. Отвън са хрупкави, а отвътре мекички и въздушни.

От същото тесто опитах да направя и обикновени гевреци. Tе също cа много вкусни, като се има предвид, че тестото е съвсем, съвсем обикновено.

Oтвън хрупкави, отвътре мекички и въздушни.

Бял хляб

Яйца на очи с кисело мляко. За  мен едно яйце е повече от достатъчно. Simple Smile

Пуешко със сос и ориз

Торта "Елена", този път я хапнахме в недовършен външен вид. Трябваше да изглежда поне така, но ме изпревариха и я нарязаха, така че остана в този си вид.

# 275
  • София
Тази питка Хаос ми събра очите- страхотна.
Ето го и днешния обяд (аз май само в събота и неделя готвя  Embarassed)- кюфтета от кайма на плоча, кашкавалени кюфтенца и бобец (салатата е задължителна, разбира се)

# 276
Тази питка Хаос ми събра очите- страхотна.
Ето го и днешния обяд (аз май само в събота и неделя готвя  Embarassed)- кюфтета от кайма на плоча, кашкавалени кюфтенца и бобец (салатата е задължителна, разбира се)

Нещо не виждам плочата и кюфтенцата, а тези от кашкавала май сте ги хапнали преди да ги видим

# 277
зад боба (в десно) е пълно с кюфтаци.  Laughing

# 278
зад боба (в десно) е пълно с кюфтаци.  Laughing

на това му казваш пълно с кюфтаци newsm78
т`ва ще остане само в дупката на втория ми ляв зъб

# 279
Привет на всички кулинари! Hug

Много вкусотии има на последните страници - както винаги! Simple Smile

Capt_Flint, прекрасна питка! Изглежда направо зашеметяващо и веднага си записвам рецептата, за да я опитаме и у дома! Благодаря ти, че сподели!  bouquet

Venetta, довършена или не, тортата ти изглежда чудесно и много апетитно. Разбирам защо членовете на семейството ти не са имали търпение да я опитат. Може ли да споделиш рецептата или да дадеш линк към нея, ако вече си я публикувала? Thinking

Тук няколко бобени манджи видях сред последните публикации и все изглеждат страшно вкусни. Давате ми идея за едно ястие, което да влезе в менюто за идната седмица...  Peace

Ето и моите предложения - отново три, както обикновено:

Пица с домашно тесто "Верди":

Вратна пържолка със зеленчуци на грил:

И парченце от сладкиша със сини сливи по рецепта на labrex. Labrex, рецептата е чудесна, а сладкишът се получи просто вълшебен. Благодаря ти, че споделяш не само рецептите, ами и личните си препоръки - на мен поне последните страшно ми помагат! Hug

# 280
Здравейте,
Отново е вкусно тук...
На labrex сладкишчето обикаля всички трапези! Страхотен е!
Пълнени пиперки с ориз и киноа в Мултикукър

# 281
кюфтета в чушка на фурна. Каймата бе специално приготвена с два вида чушка наситно и лютивичка също. Отгоре и по едно пъдпъдъче яйчице (по идея на половинката)

# 282
другите манджи къде скри   Mr. Green

Windy, чудесен ти е слад киша! Ама и няма как да не е, щом е по Лабрекс    bouquet
меганс, много ти обичам отчетите, едни такива в съвсем близък план са!
Capt_Flint, хубава ти е хаотичната питка и хлебчетата от предните дни!   bouquet
Тайна , ако знаеш коко малко ми трябва, да направя след работа дори мекичета  Heart Eyes

Пак и отново Simple Smile Фахита кесадияс с пилешко по Танита

доматена супа

и пълнени чушки с ориз и кайма, някои единици с боб  Rolling Eyes

# 283
Е, добре де -
препечени франзелки със сьомга

страхотно мезе към бърбъна

# 284
Батето със сопата, много интересни чушки. Въобще всички сме на вълна пълнени чушки- кой с месно, кой с постно. Нашите са с плънка от зеле и ориз.

Windy, и у нас този сладкиш е на особена почит. Правила съм го и с други плодове и винаги се получава. Твоят изглежда много апетитно.

Общи условия

Активация на акаунт