Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 120-та тема

• 180 227
  • 780
  •   1
Отговори
# 285
Привет!  wavey Поздравления за всички за майсторството, с което приготвяте ястията.  smile3501

И у нас сладкишът на Labrex е на особена почит.  Ето в мое изпълнение от тези дни:

Още един сладкиш по Labrex (с мед и круши):

И още нещо любимо от Labrex - пица с тиквички, препоръчвам горещо тази рецепта:

Labrex, благодаря за споделените рецепти.  Hug
Да ви покажа още: пиперки с прясно мляко и пак, и пак, и пак мъфини мързеливки и пъдпъдъци със зеленчуци(Labrex, специално за теб   bouquet). У нас птичия лов е на почит.  Wink и аз съм ловец Пепчо, съчувствам на авджи за вълчото семейство.

И накрая пиде по рецепта на Берина и супа с шилешки дреболии.

Извинявам се за дългия пост.   bouquet  bouquet

# 286
Тайна , ако знаеш коко малко ми трябва, да направя след работа дори мекичета, да поканя Бонго и да ги хапнем  Heart Eyes

# 287
Сладко от сини сливи.И питка.

# 288
Вчерашната закуска - сандвичи с домашни бирени хлебчета:

И като "джоб"

Пиле с фъстъчено масло:

# 289

пеп-4о, и аз, и аз, много обичам вкусотии в едър план! Crazy Heart Eyes  bouquet  chef
Fortuna, толкова много и всичкото неустоимо! Crazy Heart Eyes  bouquet  chef
Батето със сопата, интересна идея за кюфтета, много апетитно изглеждат! Heart Eyes  bouquet
Capt_Flint, за твоята хаотична питка думи нямам, разкош! Heart Eyes  bouquet  chef
Вени като винаги, с прекрасни тестени нещица, от всичките искам! Heart Eyes  bouquet  chef
Windy, чуден ти е станал сливовия сладкиш. Heart Eyes Наистина е добър, т.е. рецептата е сполучлива!  bouquet  chef

У нас пиперки бюрек, пилешки уж, ама май сврачи newsm78 горни бутчета

и тортичка на тиган, трябваше да оползотворя едни 200 гр извара от хладилника.

# 290
  • Варна
Супер вкусни са всичките ви предложения...бучвам от всички по хапчица
И у нас пълнени зеленчуци,печено месце и бърза млечна баница

... и докато пиша Лабрех с много прелести...
Скрит текст:
скъпа чакам за рецептичката за тортичката...разкошна е  newsm51

# 291
прочетох го  "тортичка от глиган"  hahaha  с единия крак бях в колата да пътувам към теб.  Laughing

# 292
прочетох го  "тортичка от глиган"  hahaha  с единия крак бях в колата да пътувам към теб.  Laughing

В този форум познавам двама, които са в състояние да направят тортичка от глиган и дори са се пробвали в една или друга степен.
Единият е ... А да видим дали ще познаете втория
newsm78

# 293

bongo_2007 ®, все месца ти се привиждат! Laughing За глиган, скачай и с другия крак в колата и директно към  пеп-4о, все ще ти намери, ако не, пък друго мръвчено ще извади!  bouquet

megansg, не ще да е само от снимките ти! Много  вкусно е всичко! Heart Eyes  bouquet  chef

# 294
[
bongo_2007 ®, все месца ти се привиждат! Laughing За глиган, скачай и с другия крак в колата и директно към  пеп-4о, все ще ти намери, ако не, пък друго мръвчено ще извади!  bouquet

Добре, единия го позна, остава втория ...

# 295
и от мен една бърза тортичка

рецептата- https://www.facebook.com/241377476071113/photos/a.24138423607043 … ype=1&theater

# 296
бухтичките на мими 0585

лятна манджичка

и фасулът на пепчо

# 297
  • София
Разгледах днес темата и не издържах на Фахита кесадияс с пилешко. Много лесно и вкусно ядене, благодаря за рецептата   bouquet

# 298
  • Бургас
Бонго, като тръгнеш накъмто Пеп4о, и за тръгвам с теб! Само от супите ще ям. Няма да ти закачам мръвките!

Цялата страница е пълна с изкушения!   bouquet  bouquet  chef

Розички с шунка и кашкавал, които не успяха да осъмнат за закуска учениците

Откривам сезона на тиквите с печена тиква с мед и орехи

и тиквеник

Простичка скумрия с домати

# 299
всеки се бори за супа  Laughing тази седмица и у нас няма и милото си бере кахъра поне няколко пъти за тази вечер. Дано утре стане преди мен.

koikoii, лесно и вкусно , нали? Аз си направих пълнежа от сутринта и като се прибера - само пълня и запичам, чудесно и бързо хапване са!

Общи условия

Активация на акаунт