Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 120-та тема

• 180 119
  • 780
  •   1
Отговори
# 645
sugar_geri, никът ти така хубаво пасва на снимката  Heart Eyes

Danielkka, тутманикът изглежда разкошно, може ли рецептата?

lu4a, благодаря за идеята, че точно започва сезона на карфиола  Hug

huliganka, крада си детелинките  Blush

Love`s Green Kitchen, това е мечтата на мъжа ми  Crazy аз хич не обичам цяло парче месо, но ще му дам рецепата, ако иска да пробва Simple Smile

mimi0585, питката изглежда страхотно! А тортата е направо като купена, браво!

Katerina R., теб съм те запомнила със страхотните снимки на сладки неща. А на снимката изглеждаш една такава слабичка... благородно завиждам  Blush

Гисчо, благодаря за идеята, преди време купих и се чудих какво да го правя, ще пробваме Peace

Тайне, много вкусна изглежда боулинг супата ти, това е само за моето дете, обича мръвката да е повечко Mr. Green

пеп-4o, пилето по белгийски звучи доста добре, ще се предложи за разглеждане и у нас   chef

tinki_15, благодаря за рецептата  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 15:42 от Не се сърди, човече

# 646
  • Бургас
Момичета , не отдавна някой беше дал рецепта със Semola. Наскоро се сдобих с въпросната , та се чудя каква беше рецептата (пица ли беше, паста ли?) не помня Simple Smile

# 647
  • София
Момичета , не отдавна някой беше дал рецепта със Semola. Наскоро се сдобих с въпросната , та се чудя каква беше рецептата (пица ли беше, паста ли?) не помня Simple Smile
Семола е грис от твърда пшеница. Така че вероятно някой е правил тесто за пица с нея  Peace

# 648
Здравейте, аз съм от тези на балкона, които само четат, преглъщат и от време навреме открадват някоя рецепта. Огромно благодаря на всички вас  bouquet Вчера опитах панировката с кори за баница- фантастично нито капка кашкавал. Направих 2 филийки пушено филе, по между им кашкавал и чушка бюрек- със сирене и кашкавал. Още веднъж благодаря на всички споделящи тук рецепти и снимки момичета и момчета  bouquet

# 649
  • ВАРНА
 Преди много години, в детството си бях опитвала тази торта направена от наша гостенка от Грузия.Скоро спомена ме връхлетя и реших да я споделя със семейството си,но майка не пазеше рецептата.Разтърсих из нета визуално напомняща детския ми спомен торта....и ето-Медовик (който смятах за грузински)

# 650
лаврак на скара

и уникална червена салата от картофи

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 18:08 от Батето със сопата

# 651
меденки

# 652
  • София
Крем -карамел.

А това е останалата смес за крем, направена в микровълновата.

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 18:33 от Тайна

# 653
  • Бургас

Желиран свински език

и пилешки пържоли със слънчоглед

# 654
Тази седмица от мен:

Пиле

Спагети с домати и смляно свинско

Рибка

Имаше и пържоли и тиквички с корнфлейкс, но не изчакаха за снимка  Laughing

Capt_Flint, мъжът ми много хареса първата ти снимка  Simple Smile

Тайне, как се пече в микровълновата крем карамела?

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 20:15 от Не се сърди, човече

# 655
  • София
Не се сърди, човече, на най-слабото, без грил.Моята няма мощности в цифри, а само картинки.Става за 4-5 минути.Сипваш карамел на дъното на купата, отгоре сместа, но да има място, ако случайно тръгне да излиза.Оставям го леко полюшващ се се, той се стяга, докато изстива.

# 656
В тази цветна туршия на пеп-4о може ли да се сложи и зеле?

# 657
въпрос на вкус бре , душко  Laughing
аз виждам ,че има зеуе - десния буркан под карфиола.

# 658
# 659
В тази цветна туршия на пеп-4о може ли да се сложи и зеле?

има бе, гарантирам  Laughing В тази туршия може да си сложите всеки любим зеленчук за туршии - аз слагам повечко карфиол, тъй като него обират от чиниите.

Общи условия

Активация на акаунт