Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 120-та тема

• 179 363
  • 780
  •   1
Отговори
# 720
Хляб

Виненки

# 721
Може ли рецептата на виненките Praynig

# 722
rossonera чудни са тези виненки. Не съм хапвала от дете...  Heart Eyes

Пиперената манджа на баба

# 723
  • Варна
Лабрех,Даниелка,Пепи,Вени и всички останали...кърпичките са дребна работа...до мен са от големите кухненски рула...
вземам си фасулец с хлебче,езиче,макаронки,сладкишче,геврече с хулиганския сладкиш,резенче медено  руло,питка,розичка,бонбонка,виненка и резена хлебче с пиперената манджа

За днес миш маш,кьополу с печен пипер и котлети и пилешко с грах

# 724
  • София-Младост
В къщи едни шоколадови мъфини и зеле с ребърца за нас, за децата картофени кюфтета на фурна:

# 725
плетеници - все още на тиганя

# 726
Здравейте, кулинари и кулинарки Grinning Grinning. Чета темата ви от доста време, просто не съм писала до сега. приготвяте страхотни неща, а в края на работния ден като ги гледам и огладнявам. Често взаимствам от идеите ви. За съжаление мъжа ми и детето са доста злояди (ядат си определени неща и колкото по прости ястия, толкова по - добре) и не експериментирам много, но определено много ме радвате

# 727
Здравейте момчета и момичета. Отново всичко са сътворили чудни неща. Направиха ми впечатление плетениците на Батето, , чудното хлебче на rossonera, гевречетата на Love`s Green Kitchen, едни бонбонки интересни видях. За Venetta и megansg няма какво да говоря, при тях е винаги толкова вкусно. А Пеп-4о отново се появи с нещо ново и оригинално.
При нас няма нищо оригинално, но са все любими неща:
салата Снежанка с домашно овче мляко

салата от бланширан карфиол

супа топчета

и свинско месо със зелен лук и гъби в гювеча

# 728
  • София
Нещо от стар хляб. newsm78

Филийките отдолу.
Скрит текст:

# 729
какво е това  newsm78 как се готви и как се яде ?  hahaha

# 730
Изядено е вече, май!

# 731
Вчера направих тези бонбонки и заснех рецептата на видео.Надявам се да е полезно Simple Smile
следващият път викни Бонго и снимай как ги яде. това също ще е полезно  hahaha

# 732

Бонго,ти от къде пазаруваш ,човече?!

# 733
Бонго,ти от къде пазаруваш ,човече?!
тази невероятна промоция може да намерите в Кауфланд за невероятната цена ....(неАм представа колко струва)  hahaha  купена е (пастата) преди 4 дни. явно качеството в този магазин е под всякаква критика. а оня , гологлавия, нека да им направи реклама на тези макарони  Joy
ето ги производителите.

# 734
Бонго, баси  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт