"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-27 тема

• 41 179
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • Русия
Наистина Туба беше много добра тази серия. Усеща се, че си е починала добре.

# 16
 Ах,Хюсеин.....

# 17
Ами не знам -сега не съм наясно дали Йомер не го извика този началник след като изготви плана. newsm78Освен това не знам дали е от Ван или е от Истамбул,но че е шеф това и аз го разбрах

# 18
Ринка,за новата тема  newsm51 newsm51 newsm51Нека и тук емоциите са положителни и да изпишем темата с удоволствие.
Серийката я подкараха отначало-два пъти като за старт на втори сезон.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 23:10 от Keskinowa

# 19
  • Русия
Вели, според мен Йо си беше объркан, докато бившият - нов швф не му отвори очите.
Оф, то пък кой ли не му отваряше очите. Може би му се е събрала критичната маса. Или пък и той едно казва, друго мисли, трето чувства.

# 20
Найли,държи ги той съветниците в мъгла,че да им е ясно. Joy Joy

# 21
Ами не знам -сега не съм наясно дали Йомер не го извика този началник след като изготви плана. newsm78Освен това не знам дали е от Ван или е от Истамбул,но че е шеф това и аз го разбрах

Ааа, това за Ван си го измислих. Аз така и не разбрах кой е този Joy Joy

Вели, според мен Йо си беше объркан, докато бившият - нов швф не му отвори очите.
Оф, то пък кой ли не му отваряше очите. Може би му се е събрала критичната маса. Или пък и той едно казва, друго мисли, трето чувства.

Найли, дай му шанс на момчето  Praynig.

# 22
  • София
Гледам сега серията и се чудя, Хюсеин колко е невъзмутим, има друго семейство, живеещо повече от доволно, а майка му, жена му и децата му мизерстват.
Щом втората жена живее така означава, че Хю доста отдавна се е забъркал в мръсен бизнес.

# 23
Това е шефа на Йомер от Ван.Сигурна съм,че му е бил тайната връзка,когато е бил под прикритие Peace

# 24
Bagi, мислиш ли, че Пънар ще й стигне характера да разкрие всичко? Много се страхува, пък и семейство има. Това прекарване на кораба май ще я пречупи.

Найли, Пънар няма друг избор да оцелее, освен да потърси помощта на бившия си съученик. Ако остане при чиче, знае че няма да оцелее дълго.

# 25
  • AMS

Страхотна серия!!!
Ринка, благодаря за новата тема!!!

# 26
  • софия
Ами не знам -сега не съм наясно дали Йомер не го извика този началник след като изготви плана. newsm78
при всички случаи той трябваше да действа по въпроса с прането, не знам сам ли е измислил плана, не е важно, от озета ми звучеше друго, та си отдъхнах малко   Grinning

# 27
Гледам сега серията и се чудя, Хюсеин колко е невъзмутим, има друго семейство, живеещо повече от доволно, а майка му, жена му и децата му мизерстват.
Щом втората жена живее така означава, че Хю доста отдавна се е забъркал в мръсен бизнес.

А бе, голяма гад излезе тоя. И каква засукана мацка си намерил.

# 28
E защо,Спиритче-точно в озета се казваше,че Елиф отива да се предаде,но Йомер има друг план за нея.

# 29
  • In the light side of the Moon!
 wavey wavey wavey

Ринка  Hug Hug Hug

не гледах еп, засега само ви 4ета по верев...  ooooh!

Ани  Hug 4естит рожден ден...

bigdance2  bigdance2  bigdance2 Tada Tada Tada

поне накрая опиюрум нямаше ли?     kiss kiss kiss

Общи условия

Активация на акаунт