"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-27 тема

• 41 165
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета! Страхотни сте всичките! За пръв път имам удоволствието да гледам онлайн сериал и съм много впечатлена от вашите коментари и разследвания! Почнах да чета и старите ви теми , макар, че предварително изгледах първи сезон. Въпреки това с удоволствие ви чета и се забавлявам с вас!   bouquet Специални благодарности на преводачките!   bouquet Благодаря, че ви има, че и ние да разберем нещо от сериала. Филма е страхотен , играта на артистите също!

Ето една задачка за детективите: При отвличането на Елиф от Йомер, този който и слага торбата на главата пред полицейското е с черна риза / или поне ръкавите са такива/, но после когато и махат торбата от главата се вижда , че Йомер е със светла риза и с черна тениска с къс ръкав, а шофьора е със светло синя риза, но в колата са само шофьора, Елиф и Йомер - тогава кой е този който и сложи торбата на главата?

Вики, добре дошла! Аз пък се питам тази торба кой им я уши и що им трябваше  Joy Joy Joy

# 46
  • Русия
velijana, Йомер е явно човек на действието. Не е по приказките, изразява отношението си с постъпки. Ама като направи нещо, стой та гледай. Досега му се сърдя заради ресторанта. Grinning Пък и можеше да й каже всичко, което й каза тази серия, по-малко обидно. Нямаше нужда да я засяга.

Това с брайловото писмо е добра идея. Те мъжете им се оправя настроението със секс, няма да я гледа така страшно повече.  Laughing По-честичко да го завлича в леглото за свое и наше удоволствие.

# 47
Чичи е шизофреник  Joy Joy Joy
Охх, много ми е неестествено да гледам без да превеждам, не съм свикнала  Joy Joy Joy

Бу, и на нас ни липсваше преводът ти. Вече няма ли да си с нас онлайн Cry

# 48
  • Русе
Найли, дай му шанс на момчето  Praynig.
Ами след като не отидох да спя, давам му шанс. Фактът, че го критикувам, не значи, че не харесвам сериала. Йомер определено по-малко го харесвам, отколкото в първите серии, ама пък и не ми се ще да гледам идеален герой без кусури.
Пък и идеята за силна жена определено ми е по сърце. Елиф, макар че циври за щяло и нещяло, е готина като характер и върви напред, вземайки верни решения. Браво на нея. А дано да му е за пример на Йомер.

newsm10 smile3521

# 49
Найли,нека видим серията с превод,ама дори и да й говореше така ядничко пред затвора за камуфлаж,малко прекали.Как му даде сърце да отпраши с колата и да я остави-хайманата му с хаймана.

БУ,ти нали каза че ще гледаш конкуренцията?Как е-дали ще ни бъдат сериозни конкуренти?

# 50
  • Русия
Найли,нека видим серията с превод,ама дори и да й говореше така ядничко пред затвора за камуфлаж,малко прекали.Как му даде сърце да отпраши с колата и да я остави-хайманата му с хаймана.
Ми да, много просташко беше. Има такива хора - като ги е яд, не си мерят приказките. После може и да съжаляват, ама късно е вече. Елифче е явно от хората с голямо сърце, след като му прощава гадното държане.

# 51
Прощава му,защото го обича и явно го е преценила,че си приказва ,но иначе не е лош. Joy Joy

# 52
  • София
Чичи е шизофреник  Joy Joy Joy
Охх, много ми е неестествено да гледам без да превеждам, не съм свикнала  Joy Joy Joy

Бу, и на нас ни липсваше преводът ти. Вече няма ли да си с нас онлайн Cry
Пепелче, този път така стана, за след това не знам, много зависи и от конкуренцията.
Вели - Силна е конкуренцията определено, аз лично много време чаках Гюлтепето, хубав каст, хубава история и изключителна режисура. Освен това е на тема много важна за турците, 80-те години в Измир. Екипа е този, който е създал и Oyle bir gecer zaman ki (Времето лети), а той за три години беше ненадминат в рейтинга в първи сезон правеше и по над 15-16 рейтинг.

# 53
  • AMS

Серията беше без целувка, но за това следващата сигурно ще има  spoko hug kiss
Сега нямаше как и кога. Всичко под краката им гори.
Браво на Елифче за това как затвори Нило при чичото  Peace
Тази паралелната връзка на Хю сигурно е от чужбина  hahaha - такава ярко руса и със сини очи ми прилича на чужденка Joy
Планът на комисариото ми харесава Peace Добре се усети, че трябва да потърси помощ от добър професионалист  Peace
Другата серия ще е на гарата, после ще наемат апартамент и ще има разходка в гората и ...  Two Hearts 

# 54
Дива,и ти като мен ги подреди в следващата серия Joy Joy,но няма лошо.Стига мъки и неволи.
БУ,и аз гледах Времето лети тук там,харесваше ми в началото,докато бяха Петекая и Фара,но все пак няма ли на драгия зрител да му поомръзне едни и същи актьори,един и същи режисьор,малко е отегчително. Peace

# 55
  • София
Велияна - От екипа на времето реално от актьорите има само двама в Гюлтепето, много различен сериал е, а техническия екип си знае работата.

# 56
Е,дано да ги преброим в рейтинга,но то няма и особено значение-за всеки сериал ще си има зрители.Важно е да  поддържат рейтинг та да няма опасност от спиране,ама все ми се струва че при нас такава опасност за сега няма.

# 57
 Ринка  bouquet благодаря за новата тема.

Страхотен епизод и перфектна игра на актьорите. Дано утре ни пуснат фрагман за  15 серия. Praynig

Вики  welcome

Лека нощ.

# 58

Вики, добре дошла!

# 59

Ето една задачка за детективите: При отвличането на Елиф от Йомер, този който и слага торбата на главата пред полицейското е с черна риза / или поне ръкавите са такива/, но после когато и махат торбата от главата се вижда , че Йомер е със светла риза и с черна тениска с къс ръкав, а шофьора е със светло синя риза, но в колата са само шофьора, Елиф и Йомер - тогава кой е този който и сложи торбата на главата?

Viko Hug  здравей!

Няма мъж с черна риза, просто пак са забравили от екипа кой как е облечен. Simple Smile

Ето и мама Елван  си смени тоалета, докато беше в къщата на Елиф.
А вече на вратата, тъкмо излизаха, беше с бяла забрадка и с елек, в следващия момент
забрадката е друга и елека го няма. Grinning

Пепелче, видях марковите чорапи на Танер. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт