"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-27 тема

• 41 166
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Гледам сега серията и се чудя, Хюсеин колко е невъзмутим, има друго семейство, живеещо повече от доволно, а майка му, жена му и децата му мизерстват.
Щом втората жена живее така означава, че Хю доста отдавна се е забъркал в мръсен бизнес.

А бе, голяма гад излезе тоя. И каква засукана мацка си намерил.
Да, хич не му се връзва мацката на ризките

# 31
Аз пък тази новата булка не я харесах-дори се чудех какво пък толкова е намерил в нея.Тя Меликето е къде къде по.
В тази серия ми харесаха Чиче и Метин-започват явно СЦ да развиват образа на Тайар-нали беше обещано.Ама ако има чалъм Нилю да я пратят в някой далечен юнивърсити ще бъде супар-е образува ми нерви този персонаж.

# 32
Аз пък тази новата булка не я харесах-дори се чудех какво пък толкова е намерил в нея.Тя Меликето е къде къде по.
Вели, не че е хубава, но е с друг стайлинг, така да се каже..

Аз продължавам да си мисля, че в движение СЦ му промениха образа. Заради изненадващ финал на първи сезон.

# 33
  • софия
E защо,Спиритче-точно в озета се казваше,че Елиф отива да се предаде,но Йомер има друг план за нея.
да  Peace

аз за другото - "продължава да разследва и се държи студено...." - изглеждаше ми като че това с прането на Ел ще остане в страни, ама не - ето, приоритет му е на момчето  Peace

п.п.
жалко за Танер  Cry
 той всъщност се светна за Хю, нали  newsm78

# 34
  • Русия
Найли, дай му шанс на момчето  Praynig.
Ами след като не отидох да спя, давам му шанс. Фактът, че го критикувам, не значи, че не харесвам сериала. Йомер определено по-малко го харесвам, отколкото в първите серии, ама пък и не ми се ще да гледам идеален герой без кусури.
Пък и идеята за силна жена определено ми е по сърце. Елиф, макар че циври за щяло и нещяло, е готина като характер и върви напред, вземайки верни решения. Браво на нея. А дано да му е за пример на Йомер.

# 35
Трейлър няма.
Сигурно ще ни го пуснат утре.  

# 36
Гледам сега серията и се чудя, Хюсеин колко е невъзмутим, има друго семейство, живеещо повече от доволно, а майка му, жена му и децата му мизерстват.
Щом втората жена живее така означава, че Хю доста отдавна се е забъркал в мръсен бизнес.
Има равновесие между двете му семейства. Едното получава парите му, другото получава присъствието му.  Плюс това от сериалите, които съм гледала е обичайно мъжът да има паралелен любовен живот и втората приема положението си. А и професията му е удобна да лъже и двете жени. Не знам дали втората знае за другия му живот - на другото място го знаят под друго име Thinking  

# 37
Найли,аз си харесвам и двамата-Елифче циври,циври,ама накрая втвърди тона спрямо Нилюфер и смръщи вежди-факт е,че взема решения,но пък и Комисарио-без да циври,без много приказки иготви план и гж вкара в действие.Може би на нас щеше да хареса повече ако я беше гушкал и приласкавал,ама той човекът план градил.

# 38
Ринка Hug  благодаря за новата тема!  bouquet

За Хюсеин ни подсказаха в първи сезон някои неща. Още в първа серия
какво ми направи впечатление.
Когато Йомер отиде вечерта в участъка / току-що беше изпратил Сибел до тях /
Хюсеин беше там,  и какъв съвет даде на брат си  - да излезе да се забавлява
в нощен Истанбул. Нещо такова му каза.
При положение, че Йомер щеше да се сгодява след два дни.

Освен това няколко пъти Мелике спомена че Хюсеин не се е прибирал през нощта,
тя си мислеше че е бил на работа.

А той къде ходел ooooh! ooooh!

# 39
Здравейте момичета! Страхотни сте всичките! За пръв път имам удоволствието да гледам онлайн сериал и съм много впечатлена от вашите коментари и разследвания! Почнах да чета и старите ви теми , макар, че предварително изгледах първи сезон. Въпреки това с удоволствие ви чета и се забавлявам с вас!   bouquet Специални благодарности на преводачките!   bouquet Благодаря, че ви има, че и ние да разберем нещо от сериала. Филма е страхотен , играта на артистите също!

Ето една задачка за детективите: При отвличането на Елиф от Йомер, този който и слага торбата на главата пред полицейското е с черна риза / или поне ръкавите са такива/, но после когато и махат торбата от главата се вижда , че Йомер е със светла риза и с черна тениска с къс ръкав, а шофьора е със светло синя риза, но в колата са само шофьора, Елиф и Йомер - тогава кой е този който и сложи торбата на главата?

# 40
Новата булка,ако реши да разчиства апартамента,като нищо може да изхвърли тая стара количка и тогава диамантчетата ще изчезнат.Като гледам и детенцето е големичко,защо ли им е количката.Абито може да го занулят с тия диаманти,че то един по един ще изкараме бая сезони докато ги продаде.
Чиче пак започна да си приказва с рибоците в аквариума,а само минута след това го изби на садизъм.

# 41
  • Русе
Привет!  Hug

Нова тема, нов епизод... и все интересни   bouquet

Хареса ми епизода - малко тъжен и на моменти някои герои ме изкарваха от кожата, ама много динамично и увличащо действие, браво на СЦ  smile3501

Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet за постнатите преводи, много помагат за да схванем основното!  Peace

Ами не знам -сега не съм наясно дали Йомер не го извика този началник след като изготви плана. newsm78
при всички случаи той трябваше да действа по въпроса с прането, не знам сам ли е измислил плана, не е важно, от озета ми звучеше друго, та си отдъхнах малко   Grinning

Аз мисля, че Йо извика шефа, нали първо говори с него по телефона, а пък това ми се вижда умно решение - сам едва ли би се справил ( а и щом дори на брат си няма доверие...). Така ще се опитат и да помогнат на Ел, разкривайки престъпната група.  Peace

# 42
Сега аз си мисля,че ще е добре в 15 серия,след като вече е отвлечена,Комисарио да заведе някъде Елифче на спокойно място и докато й обяснява плана малко така да я поуспокоява,да продължат с брайловото писмо и т.н.

# 43
За малко се отплеснах и вие не само, че привършихте предната серия, ами сте вече и на 4 стр.от новата. Бравос! thumbsup

Ринка  newsm51 благодаря ти за новата прекрасна тема, с която започваме 2 сезон на КПА

Много ми хареса серията- динамична и с неочаквани обрати. Прекрасна игра на всички Peace Туба се справи блестящо, Енгин - също. А и персонажътму тепърва ще се развива Peace

Вели, не че е хубава, но е с друг стайлинг, така да се каже..

Аз продължавам да си мисля, че в движение СЦ му промениха образа. Заради изненадващ финал на първи сезон.

Пепелче, Вели  Peace може пък да си я е харесал, защото явно не му дудне като Мелике. А и сигурно не е толкова любопитна като нея

Цитат
Има равновесие между двете му семейства. Едното получава парите му, другото получава присъствието му.

Баги Peace така е , ама сигурно е доста често и при тях. Спомням си за една реплика на Мелике към Йо, където му подхвърли, че може би пак са били дежурни по спешност нея вечер. Значи Хю е отсъствал от дома си доста често под благовидния предлог, че е дежурен  Whistling
Елинор yes
А с новия персонаж, дето е шеф на Йо ми олекна. Поне СЦ ни показват, че в полицията могат да се намерят и читави хора. Че както я бяха подкарали.... Thinking

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 23:46 от kanti

# 44
  • София
Чичи е шизофреник  Joy Joy Joy
Охх, много ми е неестествено да гледам без да превеждам, не съм свикнала  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт