На море в ТУРЦИЯ - тема 33

• 128 643
  • 706
  •   1
Отговори
# 690
Не съм вли3ала в темата няколко дни и чета... хубава конушма сте си направили...лошото е, че след 3 стр. ще ни 3АКЛЮЧАТ темата Cry
Моля, някой, който умее, да пусне новата тема  Praynig Отправям молбата 3а N - ти път
Гледам и а3 пуснатите оферти,ами мисля да и3чакам до финалното представяне на всички фирми ( и оферти). Съгласна съм с Pupi 80 Oриент99 с те3и 75 % преди пра3ниците  newsm78...хммм.
Харесала съм си хотел в Мармарис - още няма цени, но ако цената е висока ще мисля 3а някакъв по-икономичен вариант...или друга дестинация.
Божее, първата ни почивка в Турция беше 3а 365 лв на човек, в хубав хотел.
Колкото и да е хубава почивката при съседите, ако продължават така прогресивно да вдигат цените и най-вече да ни дискриминират като туристи...ще им  тегля сиктира.

# 691
Моля ви, хайде да не берем кисело гро3де!
В последните една-две години ми омръ3на от демонстрирано превъ3ходство:
- ние летим със самолет, вие с автобус...ама как можееее
- ние почиваме в Анталия, вие по Егея в 4 и 5 3ве3дички...аууууу
- Анталия е истината, другото е компромис.
Приятели, не винаги въпроса с мястото на почивка опира до пари.Всеки има своите вкусове, предпочитания, ако щете - страхове. Някои хора не харесват огромните релакс - хотели в района на Анталия. Хотели, които не можеш да обродиш 3а 7 дни. Харесват малки, уютни хотелчета с въ3можност 3а ра3ходка и3 красивите Мармарис и Бодрум. Има хора, които не спортуват; не обичат аква-паркове; които по цял ден са на плажа; хора, които не почиват с деца. Е, 3а какво им е да плащат 3а хотел от 250 дк, като не пол3ват екстрите му ( 12 тенис-корта примерно).А някои от наистина нямат пари и цяла година спестяват 3а да 3аведат семейството си на 7 - дневна почивка в Турция. Та, моля, нека не бъдем високомерни.
И последно...3а истината и компромиса. Нито една 3ве3да на турското кино и шоу-би3нес не ходи на почивка в Анталия. НИКОЙ! Голям компромис със себе си правят те3и богати и и3вестни хора. Дестинациите им са - Бодрум и Чешме. Някои в Мармарис. 3апо3ната съм и няма да бъда голословна...ще ви дам факти. Смятам, че няма да е спам , 3ащото касае темата - море в Турция.
Най-голямата 3ве3да на турското кино - Туба Бюйюкюстюн от години почива в хотелите " Кактус" в Бодрум. И това лято беше там. Мурат Йълдъръм почива в D-hotel Maris В Мармарис. Мехмет Акиф Алакурт беше в хотел Кум Тюркбуку Бодрум. Къванч Татлъту и Башак Ди3ер - В Бодрум, а последния Байрям в Мармарис. Това лято в Бодрум бяха и : Кенан Имир3алиолу,Седеф Авджъ, Бурчин Тер3иоолу, Джансу Дере. В Чешме бяха: Халит Енгенч, Бергю3ар Корел, Берен Саат, Кенан Доолу, Каан Ташанер. Енгин Акюрек обича подводното плуване и беше в Каш. И никой в Анталия. Така , че...
И3винявам се 3а отклонението, но не 3а всеки обетованате 3емя е - Анталия.

Жане Hugотговорих ли по някакъв начин на въпроса ти от преди 10-15 стр.

# 692
  • Русе
vanq_6119 много си права,всеки почива според бюджета си.Но да ти кажа право аз не съм фанатичка на известни артисти и певци,все ми е тая кой-къде почива.И те са хора и имат нужда да разпуснат.Има и 3 звездни хотели които много се харесват<Атлантик>Кушадасъ.Важното е да си настроен позитивно и ще си прекараш добре.Като пътувахме за Бодрум имаше едно семейство,е жената още преди да се качи в автобуса почна да се заяжда с мъжа си ,по пътя почна с хората-не обръщаха внимание рекохме като си почине на връщане ще е усмихната и по усмирена,да,ама не на връщане за малко не си изпроси боя.Хората накрая открито казаха на мъжа и ,че го съжаляват-как я търпи.Така,че може да отида в 4 звезден хотел ,но с любимите ми хора мъжът ми и децата и ще си прекараме чудесно.Важното е да е друг хотел,град,че да има какво да се види.Ново място-ново приключение.

# 693
   И като нищим 3 и 5 звездни хотели, да ви питам гледахте ли FAMILY BELVEDERE в Бодрум?  Направо зашеметяващи гледки  Party  Как мислите,дали ще е много лошо  в този хотел,и дали красотата на пейзажите ще компенсират евентуалните  му недостатъци?
  Трябва да организирам почивка за 2 за август,и понеже за този период цените са доста високички,се чудя дали да рискуваме с FAMILY BELVEDERE   newsm78 Rolling Eyes

Някой да има мнение по казуса ми?  Thinking

# 694
   И като нищим 3 и 5 звездни хотели, да ви питам гледахте ли FAMILY BELVEDERE в Бодрум?  Направо зашеметяващи гледки  Party  Как мислите,дали ще е много лошо  в този хотел,и дали красотата на пейзажите ще компенсират евентуалните  му недостатъци?
  Трябва да организирам почивка за 2 за август,и понеже за този период цените са доста високички,се чудя дали да рискуваме с FAMILY BELVEDERE   newsm78 Rolling Eyes

Някой да има мнение по казуса ми?  Thinking
Не рискувайте. Миналата година преди да резервираме за Екен Бодрум, се огледах в Белведере.
От Емералд казаха, че хотела е на високо, таксита някои отказвали да се качват до там. За 80 лв отгоре ни предложиха Екен 4*

# 695
    За колко високо става въпрос? Питам,защото почивката я организирам за двама младежи по на 17-19 години ,и мисля,че това за тях не би било проблем,стига разтоянието да е в разумни граници,разбира се  Simple Smile погледнах и в tripadvisor,ми общо взето мненията не са лоши,като основно се въртят около чистотата.

Nefertarri ,а нещо да кажеш за този Екен?

# 696
НОВА ТЕМА
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=810117.new#new

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 09:08 от Emi Georgieva

# 697

Нова тема???
Ако беше толкова лесно да се прави точно тази тема...

# 698
# 699

+ Към нея да се добавят всички нови мнения от тази тема!

# 700

Нова тема???
А кой те излъга,че е много трудно?!

# 701

Нова тема???
А кой те излъга,че е много трудно?!
Ами ... във вида в който пуснахте темата сама го доказвате!!!

# 702
Знам, че ще задам въпроса за 22222222222222222222 път, обаче моля някой да ми отговори - от средата до края на юни в Кушадасъ топла ли е водата в морето - моите не излизат от морето и в България винаги ходим края на юли - началото на август - не мога да си представя да изкарам цялата си почивка във викане Излез от водата, та въпросът ми е, каква е разликата в температурите на морета юни - Кушадасъ и края на юли - Южно черноморие  Praynig Praynig Praynig
С риск Nefertarri да влезне в конфликт с мен наистина има разлика, но в обратна полза - Южното ни черноморие е несравнимо по-топло в края на юли спрямо Егейско море в началото на юни.
Това, разбира се, на нас не ни пречи да се топим - всеки си има индивидуални усещания за топло и студено.
И едно питане - някой с отзиви за Петуния Бийч Резорт в Бодрум? За съжаление не намирам нищо на първа страница...

# 703
За Петуния Бийч и аз търся отзиви  Peace Няма да споря с теб  Crazy
Nefertarri ,а нещо да кажеш за този Екен?
Нищо, не сме ходили, съкратиха мъжа ми 5 дни след като пллатихме капаро и отказахме резервацията  Tired
П.П Докато някой направи нова тема нека пишем в тази! ДАно не ни заключат  Praynig

# 704
  • Бургас
Миналата година си спомням, че мои приятели разказваха, че техни познати били на почивка в Петуния и останали доволни. Тогава проучих хотела, но имаше противоречиви отзиви и се отказахме да почиваме там. Ако нямате кой знае какви претенции и очаквания може и да става  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт