ПАРИЖ 9

• 57 414
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • пак на Рив Гош
Любимото ми време в Париж е през лятото - парижани са в отпуска, избягваш туристическите места и си на 6  Laughing

Роже, много добри съвети  Peace. Само няма да ти гледам снимката от стъкления под, че ми се завива свят  Laughing
Скрит текст:
Ако искаш да пробваш да възстановиш някои от загубените книги, пиши ми, имам доста неща от Читанката, основно фантастика, обаче...

Аз още нищо не съм казала за моето пътуване ... нямам дарба да пиша като Роже, затова ще ви пусна снимки...скоро, че трябва да оправя лондонската тема първо...
Доходи ми се до Лондон Wink... и чакаме снимки  Hug

# 451
Цитат
Любимото ми време в Париж е през лятото - парижани са в отпуска, избягваш туристическите места и си на 6  Laughing

Избягваш ги ако Париж вече ти е безкрайно познат след примерно пет или десет посещения . Иначе ще е доста странно да избягваш Айфеловата Кула , Монмартр  , Шанс Елизе или Лувъра  Laughing

Все едно да дойда в София и да се наслаждавам на спокойната атмосфера , истинския живот и кварталните заведения на Люлин, Надежда или Обеля далеч от туристическия поток.

# 452
roje22 И аз искам да ти благодаря за описателния разказ и за всички емоции,които споделяш тук с нас. Въпреки,че имаме още половин година до нашето пътуване,следейки постоянно темата и дочитайки предходните(в момента съм на 5-та) имам чувството,че все повече се доближавам до този мечтан от мен град! Simple Smile  Hug

# 453
  • Варна
roje22, благодаря ти за хубавия и полезен пътепис!

# 454
  • Варна
roje 22, както винаги точен, даващ прекрасни съвети  Hug. Много добри съвети. Аз също ще помоля за линк за апартамента. Ако може и информация относно резервацията - предварително плати ли авансова сума или се плаща цялата сума?

# 455
За всички, на които им липсва Париж с неговите основни забележителности, предлагам моите последни снимки: http://mimilu.snimka.bg/travel/parij-2014.843331.34392611.big#

Съжалявам, че почти няма нищо ново по тях, но пътуването ми беше с човек, който за пръв път е в Париж...  Laughing

Роже, на мен не ми давай линк към апартамента, а ми отговори(може на лични) на едно въпросче - какво имаше зад завеската?  Laughing

ПП Извинявам се за големия брой снимки...  Embarassed

# 456
  • Луната
Роже, на мен не ми давай линк към апартамента, а ми отговори(може на лични) на едно въпросче - какво имаше зад завеската?  Laughing

Ооо това и аз искам да узная Mr. Green Joy

Мимии Hug страхотни снимки! Благодаря, че ги сподели с нас... върна ме пак в Париж Simple Smile

П.П. 56-та снимка не се отваря Sad

# 457
Здравейте от мен и днес!
Мимии снимките са изключително внушаващи. Особено чакам с нетърпение да видя нощен Париж!

Искам да ви попитам какво мнение имате за следния хотел =>
 http://www.booking.com/hotel/fr/de-nevers.html?tab=1&origin= … year_month=2015-4
По-назад в темите и коментарите до сега не съм го срещала.  В букинга има добри отзиви,но все пак искам да се допитам и до вас. Благодаря за вниманието!

# 458
  • Варна
Mимии, много хубави снимки  Peace. Браво на теб!

# 459
...
Искам да ви попитам какво мнение имате за следния хотел =>
 http://www.booking.com/hotel/fr/de-nevers.html?tab=1&origin= … year_month=2015-4
По-назад в темите и коментарите до сега не съм го срещала.  В букинга има добри отзиви,но все пак искам да се допитам и до вас. Благодаря за вниманието!

Мястото е хубаво, но отзивите не са много добри. Хотел с оценка 6,5 е по-скоро ... недобър, но вероятно цената е привлекателна. 
Имайте предвид, че когато коментирам хотел, обикновено гледам само локацията, защото останалите подробности всеки може сам да си прецени...

# 460
  • София
Мимиии, хич не се извинявай, че са много, супер са снимките!!! Peace
 Особено нощните-прекрасни както и предишните.
Някои от тях даже все едно бяха мои. Говоря за тези, за които жена ми ме пита "Защо правиш снимка на тази указателна табела?", а аз отговарям. "Ами като ме питат мамите от НА ПЪТ да мога да се сетя Joy Снимката с указателната табела за Мона Лиза имах предвид и още около 10 други, които и аз съм снел по същия начин...
Охххх, за завеската! Александър /собственикът/ ме помоли да не казвам и да не пиша в отзива си в Airbnb за нея /последният отзив е мой/, ама.... как да ти откажа. И на теб, и на Woman^In^White - не мога Joy
Хайде всички останали да си затварят очите и да не четат- зад завеската е.... антрето и вдясно вратата за банята hahaha
За vstan и всички останали, които ги интересува евтин апартамент/студио/ за 2 души без деца направо ще го пусна тук, за да не го изпращам постоянно на лични.
Местоположението на апартамента /студиото/, в което бяхме е перфектно. На изключително място до Шанз Елизе и до метро станция Джордж Пети, която за мен е една от най-удобните. Другите са огромни и вървиш по километър докато излезеш навън, а при нея изхода е на не повече от 10метра от перона. Супер е  просто. Адреса на студиото е 3 Rue Washington. Можете да го видите на стрийт вюто или да се обадите на Мимии, тя го видя преди мен Simple Smile. В него има всичко необходимо за кратък престой. Казвам кратък, защото е малко по площ, както всички жилища в центъра на Париж. Има удобен разтегателен диван спалня, котлони, микровълнова, пералня, ютия и дъска за гладене, смарт телевизор с интернет, безплатен WiFi, двд плеър, цифрова тв с над 100 канала, баня с душ кабина, посуда, чаши, хладилник с камера за лед /за нас това е най-важното, заради мартинито и розето/. Двама великолепни приятели собственици, много готини. Единственото лошо нещо е, че няма асансьор, стълбите са много тесни и ако имате голям багаж и големи куфари ще е много трудно качването по тях цели 6 етажа. Но можете да видите и за други жилища на по нисък етаж. Макар аз да съм изровил всичко и на по-добра цена на по-добро място няма.
Ето линк към апартамента.
https://www.airbnb.com/rooms/2884231
В Airbnb се плаща цялата сума при резервация. Има опции за анулиране, но таксите които са към сайта не се връщат. Хубавото е, че сумата остава в сайта и се плаща на собственика 1 ден след Вашето настаняване в жилището, т.е. всичко е ОК. Simple Smile

# 461
Мимии благодаря за бързия отговор  Grinning

# 462
roje22, благодаря ти, че ... повдигна завеската!  Hug

# 463
  • Milano
Аз пък друго забелязах, не завеската Laughing...голям симпатяга този Александър. Laughing
На колко години е Роже?

Мими, при 1000-то посещение в Париж пак толкова снимки правиш.
Обаче не видях една зона, която на мен ми хареса - пл. Вандом със супершикарските си витрини (да го имаш за домашно следващият път). Grinning

# 464
  • София
Мими Hug,  докато разглеждах снимките се чудех дали всеки път като ходиш посещаваш едни и същи места(защото са направени като по програма от БГ-Мама Grinning), но ти си отговорила. Аз определено има много какво да уча, за да ги докарам такива. Айфеловата кула все като Пиза я докарвам, все зяпам някъде Laughing
roje22, да не се притесняваш, че издаваш поверителна информация-тук сме си само ентусиасти и не мисля, че едно антре ще притесни някой доволен от цената и местоположението. Виж стълбите са друга работа, но май много  сгради са така newsm78, а и както виждам някой се интересуват от собственика Joy

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 16:13 от Ranick

Общи условия

Активация на акаунт