ПАРИЖ 9

• 57 458
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
roje22, прекрасен, както винаги!   bouquet

Имам ли разрешението ти, да те сложа в първия пост на другата тема?

# 436
  • Луната
Роже  bouquet страхотен разказ. Благодаря, че го сподели с нас Simple Smile. Мимии толкова полезни съвети има, че трябва да е на първа страница в темата Simple Smile
Съжалявам за случката с таблета, но се радвам, че не е помрачила и развалила настроението.

# 437
  • София
roje22, никога не бях чела нещо по-точно и емоционално от твоя разказ, изключително доближаващо се до моята душевност четиво  Hug!
Мими, няма какво да го питаш  Joy  слагай съветите на 1ва страница!
Така се размечтах като видях една от уличките до хотела, в който бяхме близо до Сан Северин
 Embarassed Искам пак! И апартамент съм си избрала ......

# 438
roje22, благодаря за разказа! Толкова отдавна не съм била в Париж и така ми се прииска..... Страхотна емоция
 И Роже
Скрит текст:
Моля те, не забравяй да напишеш и да дадеш линк и за италианската обиколка. Нищо, че и аз бях скоро, но е удоволствие да те чета! Hug

# 439
Роже, Париж за първи път ли ти се случи? Звучиш наистина все едно е за първи път това опиянение от въздух на Монмартър.   bouquet Познато ми е.

Извинявам се. Не съм следила темата стриктно назад. Може ли на лични линк към апартамента. Планираме Лоара и евентуално Нормандия догодина през май и няма да пропусна Париж поне за три дни отново.

# 440
  • София
Мимии, Раник , Цлете,  Woman^In^White , благодаря Ви за хубавите думи Hug  bouquet.
Не мисля, че съм написал нещо кой знае какво. Просто както във всички други теми и постове се опитвам да съм полезен практически на тези, които тепърва ще пътуват и да не им се налага да откриват отново топлата вода. Разбира се, че можете да го сложите на първа страница в темата ако сметнете мнението ми за полезно.
Цлете, направо купувай билети и отивайте до Париж. Наистина е прекрасен града Simple Smile.
Раник, много ми хареса около Сан Северин. Влизаш няколко метра навътре от шумния булевард и попадаш в прованса и миналото. Супер е Peace
 Woman^In^White , всяко зло за добро. Сега взех нов, по-бърз. макар и много да си го обичах, старият вече беше бавен. Беше много хубав, но преди 3-4 години- Самсунг Галакси таб две. Simple Smile
Мимии, ти толкова много ми помогна със съвети и напътствия за пътуването ни, че нямаше как да не изпълня молбата ти и да напиша няколко думи за престоя ни в Париж. Страшно много ти благодаря! Ти си невероятно отзивчива и добронамерена Hug
Блисс, имаш поща на лични Simple Smile

# 441
roje22, благодаря ти за хубавите думи!  Hug

Когато прочетох за случката с таблета си помислих, че трябва да си много готин човек, за да не развали впечатленията ти подобно нещо...
Обаче...така ще знаеш, че със сигурност ще се върнеш в Париж, защото си оставил нещо твое там!  Laughing 

Аз още нищо не съм казала за моето пътуване ... нямам дарба да пиша като Роже, затова ще ви пусна снимки...скоро, че трябва да оправя лондонската тема първо...

# 442
  • Луната

Обаче...така ще знаеш, че със сигурност ще се върнеш в Париж, защото си оставил нещо твое там!  Laughing 

Най-накрая Мимии издаде тайната, защо постоянно се връща в Париж... Mr. Green

# 443
Аз Roje няма да го хваля , той е ясен Simple Smile
Май и на мен ми е време пак за Париж.

П.П. Таблета ти е може би вече в Левски , Шкодра или Крайова Cry
Сигурен съм обаче пунктуален човек като теб си е направил пълен бекъп на важната информация Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 21:38 от stenk

# 444

...

steeeeenk, не разваляй магията.  Joy
Я, казвай кога ще ходиш в Париж?  Laughing

# 445
Роже, моля искам лични и аз за апартамента. Това ми е любимото отпадане.  Hug

# 446
  • София

П.П. Таблета ти е може би вече във Левски , Шкодра или Крайова Simple Smile
Сигурен съм обаче пунктуален човек като теб си е направил пълен бекъп на важната информация Simple Smile
абе Стенк, аз ти пиша оттатък за Дубай и автобуса в 20часа, ти си бил тук в тази къща Joy
Хахаха, и аз си мислех, че таблета ми е стигнал или до Левски или до Крайова.
Цялото инфо го има и на смартфона ми Grinning
Яд ме е само за  качения  четец от самсунг, беше страхотен, друг такъв не съм намерил никъде и за библиотеката ми от над 1000 книги, повечето от които вече не можеш да изтеглиш от Читанка Simple Smile
Цлете, сега ще ти го пусна Simple Smile

# 447

...

steeeeenk, не разваляй магията.  Joy
Я, казвай кога ще ходиш в Париж?  Laughing

Ходил съм само през лятото , пролетта съм зает ... може би наесен догодина newsm78

П.П. roje22 не е лесна нашата на два фронта  Laughing
За да не пълня с глупави въпроси още си доизяснявам някой детайли и ще те питам много конкретни неща относно Дубай.

# 448

Като ви гледам, оправяте се... Joy

# 449
...
Ходил съм само през лятото , пролетта съм зает ... може би наесен догодина newsm78

...
Есента обикновено не го пропускам Париж, но гледай и ти като Роже да не избягаш от моите дати.  hahaha

За фронтовете ... нищо да не чувам, че няма да казвам колко време ми отне да направя новата лондонска.  Mr. Green  

Общи условия

Активация на акаунт