ПАРИЖ 9

• 57 426
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • Milano
 Laughing

Нямам път натам в близко и по-далечно бъдеще, но хубавото си е хубаво Laughing (само да не говори).

Аз всичко докарвам като кулата в Пиза, явно така си държа телефона...добре, че има и други снимащи в групата. Laughing

# 466
  • Луната
roje22 благодаря ти, че задоволи любопитството ми за завеската... още откакто сподели за нея  в темата се чудех какви ли Парижки потайности се крият там Mr. Green

Радмилкаа за мен са важни коментарите, общата оценка за хотелите, естествено и местоположението, както и цената... И постигам някакъв разумен баланс между всичко. Обикновено гледам хотели с оценка над 7.5-8 (и то при повече от 500 души дали оценка).

Ranick, regina di cuori аз съм постоянно критикувана (от дъщеря ми), че снимките ми са все под наклон  Joy, особено когато снимам нея Laughing. Успокоих се, че има и други като мен Joy А кулата в Пиза я бях изправила на една снимка Crazy

# 467
...
Мими, при 1000-то посещение в Париж пак толкова снимки правиш.
Обаче не видях една зона, която на мен ми хареса - пл. Вандом със супершикарските си витрини (да го имаш за домашно следващият път). Grinning

Хи-хи Реджииии, ти поне знаеш с кой бях в Париж ... какъв пл.Вандом, а?  Joy
Не ми се рови в старите снимки да документирам, че и аз го харесвам този площад...особено украсен за Коледа(преди две-три години беше мнооооого красив, миналата година май не толкова...).  hahaha

Ranick, май нямам посещение в Париж, без да съм отишла до Айфеловата, ох ... и то по няколко пъти...колко вино сме изпили там, ехеееее  hahaha
Този път програмата беше като за първо посещение, е не беше моето, но тръпката да покажеш един прекрасен град на някой си я има.  Laughing

# 468
  • Milano
Ми незнам Мими с кой си била, но ще да е някой който не си пада по шопинга. Laughing
Ей това не успях да направя в Париж, че нямаше време.

Какво вино? Това твоето пиене ли е?...по две глътки Grinning.

Woman^In^White , добре че има и други като мен. Grinning
Аз просто си вървя и си цъкам...без да се заглеждам в детайлите. Grinning

Отидох да си видя летните снимки...ами те са много по-наклонени от кулата в Пиза Joy, направо ще легнат сградите.

# 469
  • София
Аз пък друго забелязах, не завеската Laughing...голям симпатяга този Александър. Laughing
На колко години е Роже?
хихи, Реджи, Александър е наистина голям симпатяга, на около 30 год. е.  Simple Smile
Ако искаш на лични мога да ти пратя телефона му Peace
Но явно не си прочела внимателно написаното от мен. Александър и НЕГОВИЯТ ПРИЯТЕЛ.... Embarassed Joy

# 470
  • Варна
Roje, мерси за линка  Hug

# 471
  • пак на Рив Гош
По наклонени снимки съм спец - мъж ми още ме бъзика как Черно море ми се изливаше вдясно преди години, толкова го бях наклонила  Laughing

Не ми се рови в старите снимки да документирам, че и аз го харесвам този площад...особено украсен за Коледа(преди две-три години беше мнооооого красив, миналата година май не толкова...).  hahaha
Аз го харесах миналата година, беше украсен основно с конусовидни елхи:

28122013-IMG_0106_R by Mira D, on Flickr

И още малко коледно настроение отпреди малко:
http://www.francetvinfo.fr/video-omar-sy-lance-les-illuminations … ysees_750421.html
(дано видеото да се отваря)

# 472
Роца, моите снимки са ... нощни и беше пленяващо. С много интересни светлини - като снежинки.
Намерих снимцица  Laughing

# 473
  • София
Еххх, Роца, това видео Hug!!!! Страшно много благодаря за него... Ако знаеш само как ме е яд. Уффф, само три дни да бях закъснял и щях да видя на живо  запалването на Коледните светлини!
Толкова е красиво Peace!!!!

# 474
  • пак на Рив Гош
Мимии, и аз се сетих за тях, като ти видях отначало поста.
Моите са в следобеден вариант (от декември 2010)  Laughing

(нали луд снима всяка година коледни украси  Mr. Green)

Роже, догодина да знаеш кога да дойдеш  Wink

# 475
Роже, никога не е късно да повториш.  Laughing
Всяка година са различни светлините.
Миналата бяха като някакви кръгове, май?  newsm78

Тази година наистина са много красиви!
Роца, благодаря за видеото сега го изгледах и аз.  Hug
Аааа, Роца, твоята снимка е много хубава!

# 476
  • пак на Рив Гош
Да, кръгове бяха:
28122013-IMG_0237_R by Mira D, on Flickr

(като ви казвам, че съм болен мозък на тема парижките коледни украси  Laughing)

А тази година са енергоспестяващи лампички (1 милион на брой  Shocked)

# 477
Тазгодишните повече ми харесват от миналогодишните, макар, че тогава бяха по-цветни.  Laughing

# 478
  • София
 smile3516 Вие нямате милост с тези снимки нощно време, направо не ми се говори....първо са много добри и второ искам и аз да видя новогодишен Париж.

# 479
  • Milano

хихи, Реджи, Александър е наистина голям симпатяга, на около 30 год. е.  Simple Smile
Ако искаш на лични мога да ти пратя телефона му Peace
Но явно не си прочела внимателно написаното от мен. Александър и НЕГОВИЯТ ПРИЯТЕЛ.... Embarassed Joy

Joy

Язък за момичетата. Laughing

пп. Върнах се да прочета, но пише ''двама приятели собственици'', което за мен не значи...гаджета. Laughing

Незнаех, че е толкова тържествено запалването на украсата.

Благодаря ви за снимките.

И сега един въпрос с повишена трудност Grinning...аз помня едни хубави витрини, направени като в златна рамка и не помня на пл. Вандом ли бяха или някъде близо до Операта или съм сънувала?
Нямам снимки, защото не снимах аз, Mr. Green но помня много хубаво и скъпо облечени хора в зоната.

Отивахме към Лафайет.

Ужас, нищо не помня, а беше миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт