ПАРИЖ 9

• 57 401
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Мимии, прекрасни снимки! Не се бях замисляла да посетя Париж преди Коледа. Мисля, че ще се откажа от любимата ми пролет, само заради красивите снимки на коледна украса, които с Роца сте качили.

# 481
  • София
хихи, Реджи, все пак може и аз да бъркам. Така ми се стори Joy
Тази вечер явно е посветена само на Париж- и то с много любов Hug.
След снимките на Мимиии още малко красота и празнично настроение  с Париж и неговите предколедни мигове в моите снимки Simple Smile
http://roje58.snimka.bg/travel/parij-migove-predi-koleda.843418.all

# 482
  • пак на Рив Гош
Реджина, да не би да имаш предвид магазина на Герлен, който е на един от ъглите на площад Вандом? Върти ми се в главата, че той беше така украсен миналата година...

П.П. Роже, мерси за снимките, винаги ми е интересно да видя Париж през чуждия поглед  Grinning.

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 23:04 от Роца

# 483
  • Milano
Незнам Роца какво имам предвид, не помня.

Май ще да е магазина на Луи Вуитон (поне така ми се струва от снимката, която намерих тук):

http://nonsolovestita.blogspot.it/2014/01/festivita-parigi-uno-s … io-tres-chic.html

Отивам да гледам снимките на Роже.

# 484
  • Луната
хихи, Реджи, все пак може и аз да бъркам. Така ми се стори Joy
Тази вечер явно е посветена само на Париж- и то с много любов Hug.
След снимките на Мимиии още малко красота и празнично настроение  с Париж и неговите предколедни мигове в моите снимки Simple Smile
http://roje58.snimka.bg/travel/parij-migove-predi-koleda.843418.all

roje22     bouquet
Благодаря ти, че сподели и твоите снимки Simple Smile (за някои се наложи да си завъртам лаптопа на 90 градуса  Mr. Green:, но важното е, че ги разгледах Simple Smile).
Съпругата ти е много симпатична Simple Smile
По снимките си личи, че неприятната случка с таблета не е помрачила престоя ти в Париж Simple Smile

# 485
  • София
Програмата ми за снимки на Уиндоус 8.1 ги дава автоматично всичките прави, чак като ги качих в снимка бг. видях, че са обърнати някои. Сега вече ги оправих Simple Smile.

# 486
Роже, благодаря за снимките! Чудесни са!
Какво забелязах...ако даже се бяхме уговорили нямаше да направим толкова еднакви снимки.  hahaha
Гледайки снимките ти, се радвам за две неща(не само, но тези на първо четене): първото - случили сте страхотно време при качването на Айфеловата и наистина гледката е зешеметяваща; второто - работи Коледния базар.  Joy
Избрахте ли нещо от parfums de Nicolaï?

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 07:28 от Мимии

# 487
В духа на вчерашните снимки, ето още малко(не са мои снимките):

И още инфо за Коледа в Париж: http://quefaire.paris.fr/programme/61827_noel_a_paris

# 488
  • София
Ей, хора! Знаете ли какво правите! Пак ще ме вкарате в разходи.  Mr. Green Париж е мястото, което мечтая да посетя и все отлагам. Все си казвам: "Ей го къде е, винаги мога да прескоча." и в резултат на това още не съм ходила.  Embarassed Embarassed Embarassed Явно трябва най-сетне да поправя тази несправедливост към мен самата, но се двуумя кой е най-подходящия сезон. Може би юни, че не ми се мъкнат дебели дрехи и тежки куфари?
Благодаря на всички за споделените мигове в Париж!   bouquet

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 10:11 от Diana_Don

# 489
Здравейте, прекрасни снимки сте показали тук! Аз за съжаление още не съм подготвила моите, но се надявам скоро и това да стане. Искам да питам- как е украсена Галери Лафайет вътре? Виждала съм огромните коледни елхи - впечатляващо е!  Как е сега? Поздрави!

# 490
Здравейте, прекрасни снимки сте показали тук! Аз за съжаление още не съм подготвила моите, но се надявам скоро и това да стане. Искам да питам- как е украсена Галери Лафайет вътре? Виждала съм огромните коледни елхи - впечатляващо е!  Как е сега? Поздрави!
В моите снимки има и две-три от Галери Лафайет отвътре.  Grinning

# 491
Мимми, благодаря! Снощи започнах да разглеждам твоите снимки на стария комп. удома , но много бавно ми ги зареждаше и се отказах. Сега, в офиса, ще го направя с удоволствие!!!

# 492
  • Луната
Програмата ми за снимки на Уиндоус 8.1 ги дава автоматично всичките прави, чак като ги качих в снимка бг. видях, че са обърнати някои. Сега вече ги оправих Simple Smile.

Роже благодаря, но за мен беше забавно разглеждането на тези снимки: на някои полягвах, на други въртях лаптопа Joy Бях интересна гледка  Mr. Green Снимките са страхотни и с време сте улучили...

Мимии престани с тези изкушения... Joy
Скрит текст:
Тук сме със "слаби ангели" ... току виж съм стегнала набързо багажа... пък нека говорят, че и.... не пътували, а редяли само плочки Joy Joy Joy

# 493
И както сме подгряли с прекрасни снимки, да кажа, че днес и утре пред бившата баня, срещу Халите, има изложение на френски храни и бужоле.

# 494
  • София

Избрахте ли нещо от parfums de Nicolaï?
Мимии, че то е грехота да отидеш до Париж, да намериш ул. Ришельо №28 и parfums de Nicolaï, да влезеш в магазин с толкова прекрасни аромати, да те посрещне горе долу млад мъж с очила и перфектен маникюр Grinning, да те попита какво ще искате newsm78, да му отговорите, че разчитате изцяло на неговата помощ и да не изберете и купите един мъжки /Ню Йорк от 53 евро малките опаковки/ и един дамски, /най-хубавият  първи парфюм, който ни предложи, ама как се казваше... трябва да видя, от купчинката с парфюми от 53 евро малките опаковки/. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт