ПАРИЖ 9

• 57 352
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • Burgas, Bulgaria
Аз съм от Бургас и не само съм от Бургас, ами живея там. А в момента съм в Париж. Нека да си кажа и аз мнението.
 Украсата в Бургас наистина е много хубава, нооооо... след тази в Париж Naughty. Нека бъдем обективни bowuu. За коледния дух няма да говорим. Той не едва само от украсата...... Tired

Скрит текст:
Скрит текст:

# 556
  • пак на Рив Гош
...
Изгледах клипа и ми хареса Айфеловата кула, когато става тип ''Сваровски'', това само в Коледния период ли го правят?

Искаш ли съвместно да проверим?   Laughing

Може.
Като идвате да проверите, да се обадите, ей!  Mr. Green

Ако съм разбрала правилно за какво става въпрос: не е само по Коледа, всеки ден е от падането на нощта до полунощ, на всеки кръгъл час в продължение на 5 минути... Беше 10, ама покрай кризата го намалиха  Laughing. За първи път го пуснаха в нощта на 31 декември 1999/01 януари 2000та, на сутринта още блещукаше  Grinning.
На клипчето изглежда повече като Сваровски, предполагам, защото е снимано вечерта и е на по-дълга експозиция, така че са хванати повече лампички едновременно.

Хубава е украсата в Бургас  Grinning
Иначе всеки има право да харесва или не харесва нещо. Аз например, не харесах тазгодишните украси на Галери Лафайет (имам още малко снимки за обработка и ще ги пусна в блога), което показва колко са различни вкусовете  Peace.

# 557
Роца, няма да те пропуснем.  Peace

Аз също изобщо не харесах Галери Лафайет отвън. Вътре беше по-добре.  Grinning

Няма да правя сравнение между градовете, защото на мен всичко ми харесва!   Laughing
Даже и София, която е семпло поукрасена.  Embarassed

# 558
 santa2 Close-mas: Close-mas: Close-mas: Весела Коледа на всички! Пожелавам ви да сте здрави и много пътешествия, изпълнени с много красиви спомени !

# 559
santa2 Close-mas: Close-mas: Close-mas: Весела Коледа на всички! Пожелавам ви да сте здрави и много пътешествия, изпълнени с много красиви спомени !
  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 560
  • Варна
Абсолютно поддържам roje  Peace. Щом ви харесва бургаската украса, гледайте си нея  Laughing Laughing Laughing
Весели празници!

# 561
Преди време стана дума за Д,Артанян и Тримата мускетари.  Laughing
Днес попаднах на една карта свързана с тях:
https://mapsengine.google.com/map/viewer?mid=zzwZGF9IYkFc.kKHL5xggkUnU

# 562
Ако има наши хора в Париж и на 01.01 се чудят какво да правят ето една идея:
http://quefaire.paris.fr/fiche/98395_grande_parade_sur_les_champs_elysees

# 563
  • София
Преди време стана дума за Д,Артанян и Тримата мускетари.  Laughing
Днес попаднах на една карта свързана с тях:
https://mapsengine.google.com/map/viewer?mid=zzwZGF9IYkFc.kKHL5xggkUnU

Хахахаха, много готино!

Весело посрещане на Новата година!

# 564
ЧНГ на всички!

# 565
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Страхотно, страхотно Simple Smile

Нямам търпение вече да е август и да се пошматкаме с голямата из Париж ...

# 566
За много Години!
До нови срещи в Париж Hug

# 567
  • София
 Hug, Мими!
Да си жива и здрава, Честита Нова Година на всички!

# 568
За много години, желая на всички вас здраве и пътеществия към любими дестинации.Бъдете все така отзивчиви и приятелски настроени Heart Eyes
Искам да ви попитам нещо свързано със запазването на хотел в Париж. Запазих хотел чрез booking и след няколко дни ми върнаха мейл, че картата ми явно няма опция за активно международно трансфериране на средства. Попитах в банката, от там не знаеха какво да направят и сега чудя как да постъпя.
 Дали да резервирам хотел, за който заплащаш при пристигането / или няма такива хотели/, да платя с друга карта / но дали няма да има проблем и с нея/ или ако се сещате за друг вариант или за съвет как да процедирам ще съм ви благодарна  bouquet

# 569
Честита Нова година и от мен! Бъдете здравни и позитивно настроени към случващото се по света!
Напоследък у мен възникнаха следните въпроси, на който не срещнах до момента отговор в предходните теми:
Знам,че в различните заведения цената на макароните (десерта) е относителна. Само в сладкарници ли се продават или има и в някой супермаркети? На първата страница, където пише всичко за кухнята на Франция, отворих линковете, но не във всички имаше ценова листа на тях.
Другото,което се чудих е относно работното време на метрото. В този сайт има следната информация и да ви попитам дали е актуална и сега: http://www.parisnet.com/metro.html
Благодаря за вниманието!

Общи условия

Активация на акаунт