С какво ви дразнят снахичките?

• 51 713
  • 712
  •   1
Отговори
# 45
Краси- а бебето няма ли да искаш да виждаш по- честичко, ако са ти в града младите?

# 46
  • Канада
Ами аз ще бъда всеотдайна свекърва, без да се натрапвам. Удома ще могат да идват, когато си искат и няма да има нужда да се обаждат. Ще им готвя, каквото обичат. Внуци ще гледам, стига да ми дават. Няма да се бъркам в живота им, съвет ще давам, ако поискат.
Снахите няма начин да не ме харесат, защото аз по принцип се харесвам на хората и никога не съм имала проблеми с общуването на всякакво ниво. Просто съм много очарователна  Sunglasses.

Когато големият ми син имаше сериозна приятелка, имахме много хубави  отношения с нея. Тя ме обичаше. Аз също.
Ходехме тримата заедно на кино, обяд, кафе. Разбира се, не често. Никога не съм се натрапвала и досаждала. Не им давах да нощуват у нас обаче, защото тя беше много малка…

Мисля, че  така ще се държа и с другите синове. То не остане време - някакви си 4-5 години.

Но бъдещето ще покаже.

# 47
Краси- а бебето няма ли да искаш да виждаш по- честичко, ако са ти в града младите?
Честичко, колко да е честичко.... не мога да посоча цифра, но определено 2-3 пъти седмично ще ми е множко.
Отстрани може да звучи студено, кой знае, но не съм от бабите (все още бъдеща  Laughing  ), които в момента на появата на внучето забравят за всичко друго, освен за бебето, кашите, ританките, разходките, плетките и прочие.

# 48
  • Канада
Да, Краси, твоят приоритет е храненето.

Simple Smile

# 49
  • София
Доколкото познавам себе си, ще бъда като Краси. Аз и сега, като снаха, предпочитам такива отношения.

# 50
  • София
Ясно. Темата е "свекървата, която си мисля, че ще бъда". Онези настоящи свекърви, пишещи в Другата тема, де ги?!

# 51
  • София
Аз няма да съм свекърва, но с каквото можем ще помагаме.Защото знам какво е да не ти помагат.Не че не се справяме, но ми е много мъчно детето ми израстна при чужду хора- при едната баба е горе долу 2 пъти в годината за по 5 дни.Другата не го е гледала и за 1 ден- живеем в един град.Като почива градината е на частно.

# 52
Ясно. Темата е "свекървата, която си мисля, че ще бъда". Онези настоящи свекърви, пишещи в Другата тема, де ги?!
И аз това се чудя  newsm78 Там май е по- лесно, защото плюят по чуждите снахи, а тук ще ги нападнат, ако се оплачат от собствените... щото, видиш ли, те са идеалните свекърви с идеални снахички  hahaha

# 53
  • София

Ами то който чете, ще ни намери и в тази тема.  Wink
Ама дали чете някой, или само обичаме да драскаме? Laughing

# 54
  • Tам през Атлантическия океан
A де  Mr. Green

Ох , Popule няма да я забравя с една тема за един диван , голяма драматургия  Laughing Wink

# 55
  • София

Ами то който чете, ще ни намери и в тази тема.  Wink
Ама дали чете някой, или само обичаме да драскаме? Laughing

Четем те, но ръсиш мъдрост, а не се оплакваш. Пак не си по темата.

# 56
Ето ви истинска настояща свекърва.
 Не се дразня на снаха ми. По-скоро съм разочарована от някои нейни действия. Не ги заслужавам.

# 57
  • София
Ето ви истинска настояща свекърва.
 Не се дразня на снаха ми. По-скоро съм разочарована от някои нейни действия. Не ги заслужавам.

Сподели, де!

# 58
Честичко, колко да е честичко.... не мога да посоча цифра, но определено 2-3 пъти седмично ще ми е множко.
Отстрани може да звучи студено, кой знае, но не съм от бабите (все още бъдеща  Laughing  ), които в момента на появата на внучето забравят за всичко друго, освен за бебето, кашите, ританките, разходките, плетките и прочие.

Златна свекърва ще си, освен ако не ти искат помощта и да нарушиш принципите.

# 59
  • София
Четем те, но ръсиш мъдрост, а не се оплакваш. Пак не си по темата.

Еми няма от какво! Hug

Общи условия

Активация на акаунт