Лятото отмина, иде есента, раснат като гъбки ЮНСКИТЕ слънца - 4

• 28 289
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Елси Калио ми го пусна този сайт пред няколко дни по друг повод и аз си набелязах разни неща Crazy Направи ми впечатление,че доста от нещата на h&m ги има там и сигурно ще се пробвам с една поръчка да си начеша крастата  Mr. Green

# 106
Аз пазарувам от там сега съм стъкмила една поръчка за 150 долара и си я чакам аз съм доволна от нещата

# 107
Мики, каката беше така горе-долу на същата възраст  Mr. Green да не те отчайвам, ама при мея тази мода не отмина.

# 108
KalioBalio, започнах да спортувам отново преди 1,5 месец - три пъти в седмицата тае бо и един път бягане 5км. Все още съм много далеч от предишната ми форма и при мен като Miss Blondy~Redhat ми остават 5см на ханш и 6-7см на талия. Е, натиквам се в дънките си, но на талията преливат нелицеприятни гледки.

Мики, и Никола има любима гърда, аз успявам да го храня от нелюбимата гърда във футболна поза. Лъжи се, защото така лежи на една и съща страна. Според мен, причината да не обича едната гърда толкова е че от нея млякото тече по-силно и той се дави. Може и при Вас да е това, или пък да тече малко.

# 109
Здравейте, момичета! Първо честито на празнуващите   bouquet
Мики, не съм звъняла, тъй като сутринта се изстрелях до лекарския кабинет. Там не беше нашата педи, а друга лекарка от практиката. Тя видя, че вече няма зачврвено, даже не се вижда нищо само аз си го знам къде е (прилича на точица от косъмче) и каза, че няма нужда от никаква инжекция, да продължа с кърменето и чак като спра, ще ми бият ваксината, която миналата година пропуснах заради бременността.
Доверявам й се.

# 110
Здравейте!
Днес съм в изключително добро настроение, защото с мойто момче имаме годишнина.
Честита годишнина и дано доброто ти настроение не те изостави никога (и твоето момче да помага за това).
днес ставаме на три месеца 
Честита месечинка - малката е голяма сладурана. Пу-пу.  Grinning
little afternoon добре, че всичко се е разминало бързо и леко.  Peace

# 111
  • Варна
little afternoon, къде я намери тая гадинка...  #Crazy милата! Важното е, че си добре и може да кърмиш  Hug
Bellisima82, и ние не спим през деня  Wink  може да не е много успокоително, но не си сама  Hug #Crazy

# 112
Алексче, честита ви годишнина. Още дълги години да имате поводи за празнуване   bouquet

Мама на Вики, честита месечинка на вас  Hug

Е, как ще спи. Ако не го мъчат зъбите се радва на постиженията си да се обръща  от корем на гръб и обратно  #Crazy

Гаги, да докладвам за Пуфиса. След онези боклучавите памперси съм направо възхитена. Тънички, не миришат на химия, не му правят резки по крачетата, мекички са, попиват много добре и не ми пропускат. Снощи изкара 12 часа без проблем. Е, какво повече да искаш от пелена  Heart Eyes А, Памперс си отидоха подобаващо. Точно снощи храня Петър и усещам нещо мокро на крака си. Дечко пишкал, а това чудо вместо да попие отиде всичко по бодито и по мен. Беше мокър до раменете  Laughing

# 113
  • Шумен
Алексче честита годишнина  Heart Eyes
мама на Вики и Ивка на вас честита месечинка  Heart Eyes
за памперсите оффф още се чудя какви да взема утре трябва да купувам а се двоумя още...  ooooh!
за килограмите ами какво да кажа качих към 20 свалила съм 13 и имам още 7 да видим кога ще стане надявам се до следващото лято да съм тип топ поне с каката много бързо се възтанових за около 6 месеца... а корема имам още съвсем малко да се прибере то по-скоро да се постегне...  Whistling

# 114
Благодаря за моралната подкрепа! Слава Богу,че не беше дълбоко забит!
Подозирам таткото, който вчера беше за риба  bowuu казах му - "познай кога пак ще отидеш за риба"  hahaha

Ние взехме пампита бочко, но ми се струва, че не попиват много хубаво и стоят влажни. Или аз все уцелвам, когато бебето е пишкало, не знам. Определено белите pampers ми харесват повече, а и цената им е една и съща (купувам турските pampers, които вземам за 18.50 и излизат изгодно) сега обаче имаме много бочковци да използваме Simple Smile

# 115
Благодаря за моралната подкрепа! Слава Богу,че не беше дълбоко забит!
Подозирам таткото, който вчера беше за риба  bowuu казах му - "познай кога пак ще отидеш за риба"  hahaha

Ние взехме пампита бочко, но ми се струва, че не попиват много хубаво и стоят влажни. Или аз все уцелвам, когато бебето е пишкало, не знам. Определено белите pampers ми харесват повече, а и цената им е една и съща (купувам турските pampers, които вземам за 18.50 и излизат изгодно) сега обаче имаме много бочковци да използваме Simple Smile

някой знае ли в русе къде мога да намеря турските на pampers

# 116
  • Пловдив
само да кажа за инфо, че в dm има промоция на пуфис, аз вчера се изкуших и взех да ги пробвам, купих от фешън колекцията, определено са по-добри от зелените на памперс, но според мен отстъпват на белите и тези цикламените, кито ползвам от известно време актив фит  Peace

# 117
Момичета, знаете ли колко време може да се пие бирената мая?
Алексче честита годишнина. Дано се обичате и разбирате дълги години.
Мама на Вики и Ивка честита месечинка!  Simple Smile

# 118
И на мен ми предстои пазаруване от алиекспрес , дано дойдат по скоро , че пише 60 дни  Shocked

# 119
И мен това ме притеснява- доставката и се чудя, ако поръчам за 3-6, докато дойде ще го носи един месец, а пък да поръчвам от 6-12 ми се струва много далече #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт