Лятото отмина, иде есента, раснат като гъбки ЮНСКИТЕ слънца - 4

• 28 699
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
аз нощем сменям памперси само ако се будят да ядат зорлян не ги будя заради памперсите, единия вече няма нощни хранения, та си изкарва цяла нощ с един памперс, но честно казано вече не пишкат много нощем Simple Smile
дупета мажа само с кремове за пелени зона, ползвала съм на а-дерма, биодерма и сега юриаж, който най-много ми допада. До сега не сме имали зачервявания и подсичания, само отбелязани ластичета около крачетата. Единствено като взех пуфис на единия ми син, който е по-беличък му се появиха едни ситни пъпчици на коремчето, където е коланчето, първите 2 дни се случи и после изчезнаха, явно нещо му подразни материята, но аз пак си минавам на памперс на актив фит и белите евентуално Simple Smile
нашите си имат сякаш предпочитания към играчките, на някои се радват повече, понякога много дълго им говорят, най-забавни са като се разсърдят в даден момент, сякаш им се карат Laughing
телевизия посмъртно не бих им пускала на тази възраст, в една статия четох, че дори до 3 - годишна възраст не е препоръчително, малко преувеличено ми се вижда обаче Rolling Eyes ние ще заложим на книжките Simple Smile

# 346
За подсичането ние сме със судокрем от както сме се прибрали от болницата досега не сме имали проблем.Той доста трудно се измива и затова не можа всеки път при смяна на памперс.Имаше едно зачервяване заради зелените Памперс,но с обилно намазване и смяна с бял Памперс за 1 час изчезна зачервяването.Вчера забелязах на гушата на бебчо доста зачервени линии и ми се стори като подсечено и го намазах със судокрема и днес вече няма и следа от зачервяването.
За турските памперси,който се казват Прима аз от бялата 4-ка не съм доволна.Може и да съм попаднала на кофти партида,но пропускаха влага както зеления Памперс.Сега взех Памперс active fit немско производство и съм доволна от тях.Същите са като белия Памперс,но бодито му остава сухо.
През нощта не му сменям памперса вече си направи режим през деня ака и през нощта има само пишкано и памперса поне за сега издържа.
Рейчъл стискам палци всичко да се оправи и съм сигурна,че скоро ще сте забравили за лошите моменти.
Какви играчки давате на бебчовците?Ние имам един гриф с маймунка и хипопотам на шезлонга и с тях доста си говори,но бързо му минава мерака и трябва да се смени.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 14:44 от patenceto_

# 347
Ние сме на кърма и Ники ака почти на всяко хранене. Сменям памперс след като го накърмя. От известно време разреди акането нощем и тогава не сменям памперс, но ако се наака - задължително. Имаме 8-9 кърмения на денонощие, като 1-2 са в часовете между 22ч. и 6ч.
Този пост все едно аз съм го писала - едно към едно ни съвпадат нещата с Mary_Angel  Mr. Green

Kalio, честита ви месечинка!  bouquet

Мама на вики, голяма бонбонка с кукуригита си имаш Laughing Heart Eyes

# 348
Аз нощни памперси сменях само 2-3 вечери и край. Много се разбуждаше и нямаше смисъл. А от както си спи по цяла нощ вече има няма 2 месеца така абсурд да я сабудя.  Grinning
За кремче ползвам на Биотрейд и съм много доволна.
Относно обръщането за сега е само от корем по гръб. Обратното май се опитва да го прави, обаче е много смешна, защото и тежи гъзето и не успява.
И сега да си излея най-голямата болка от днес. Ходихме на ДК и сме качили само 300 гр.  Sad Педи знае какво ми е мнението за дохранването обаче каза, че вече няма как и трябва да започна.  Cry А гърдите ми толкова много омекнаха, че не знам дали изобщо все още има нещо в тях. Преди седмица и повече започнах да ям ядки и да пия чай за увеличаване на кърмата обаче явно няма резултат. Ники не качва, а и започна да ака по-малки количества и не всеки ден, което си говори, че явно не и стига млякото.  Cry Много ми е кофти, защото се бях навила да си я кърмя поне до 6 м., а сега започнеме ли да дохранваме тя ще се отбие и край.
Айде оплаках ви се.. Simple Smile

# 349
  • в Кошера
Пампи през нощта и аз не сменям, освен ако няма някоя био атака.  Mr. Green
Но това е пренебрежима рядкост вкъщи.  Whistling

# 350
  • София
Ванче, на твое място не бих ги оставяла да гледат ТВ, вчера четох статия до какви вредни ефекти води гледането на ТВ в тази крехка възраст - някои от изброените бяха дефицит на внимание и понижена краткосрочна памет. Судокрем също мисля, че не се препоръчва за ежедневна употреба, много тежък е, особено за момиченца.
Аз малко като свекърва, ама .....
Моме, ние сме под постоянен лекарски контрол, така че знаеме кое колко може да се ползва и колко време може да се гледа телевизия Wink Wink

# 351
  • Варна
Да Ви се оплача и аз, Мами... вчера цял ден мъжът ми строи рампа на задния вход на блока, за да е по-лесно да излизаме с малката. Уточнявам-два пъти говорихме с домоуправителя и той каза, че няма проблем даже беше щастлив, че правим нещо за блока. Помоли и да циментираме и пукнатините на стълбите на предния вход, което също ММ направи. След като направи рампата съседите започнаха да искат да се махне...Щели да се хлъзгат, те не искали да има и други такива... Накрая ММ махна всичкият цимент и сега няма рампа...  #2gunfire Що за хора са това?!? Ти им правиш добро и безплатна услуга, а те се чудят как да се заяждат...  ooooh! Е, оплакох Ви се и аз...

# 352
 elle__, много неприятна ситуация. Ако бях на твое място щях да им връча количката и да ги питам как ще излязат. Нали все пак се прави на задния вход, а не на централния. Ужасни са тия съседи, в нашия блок са същите образи.

# 353
  • Варна
elle__, много неприятна ситуация. Ако бях на твое място щях да им връча количката и да ги питам как ще излязат. Нали все пак се прави на задния вход, а не на централния. Ужасни са тия съседи, в нашия блок са същите образи.
нарочно я направихме на задния вход, за да не им пречи. Никога не съм виждала някой да влиза или излиза оттам... но... ще пием с ММ по една студена вода за изгубеното време, труд и средства... Недай си боже на някой да му се наложи да ползва инвалидна количка или носилка на линейката... Народът не мисли! Жалко, че човек не си избира съседите!
Пращам Ви по една усмивка с пожелания за слънчево настроение  Heart Eyes

# 354
еlle__ Като се живее със съседи за съжаление в нашата страна е така, не се ядосвай Sad И аз съм в подобно положение но по друг въпрос със съседите и идеално те разбирам жалко че в страната ни няма към кого да се обърне човек за да се оправят тези въпроси със съседите Wink

# 355
еlle__ , на ваше място не бих разваляла нещо, което съм направила със собствени усилия и средства и което на практика не пречи на никого.
Ванче, твои са си децата, повече няма да те коментирам, щом е излишно  Peace

# 356
Само ние ли сменяме пампата нощем  Laughing

# 357
Като стана въпрс за телевизия... ние си мислехме, че няма никак да види ама как да стане като ние самите гледаме я новини, я нещо друго се случи. Не е много, но тя се заглежда. Особено на рекламите.
Иначе книжките са много хубаво нещо за разнообразяване. Откакто започна да се оглежда и показваме.
И забелязвам, че и е интересно. Гледа картинките, как се отгръщат страниците. Абе светват и очичките и спокойно издържа 1-2 книжки да и "прочета".

# 358
Въпрос към ЛЛЛ
Днес на ДК педи установи, че сме качили само 300гр. за цял месец и ми каза да дохранвам с АМ. Както се досещате аз не искам да давам изкуствено мляко. Проблема е, че помпата ми явно не може да ме изцежда, а Никол спи по цяла нощ, още от както  навърши 1 мес. Пробвала съм да я сабудя, за да суче обаче не се получава. Въпроса е как да си стимулирам производството ? Купих си чай, ядки и жито, а течности пия по много още от край време. Но мисля, че само с ядене няма да стане...

# 359
Elle, ние имахме подобна тъпа унизителна ситуация - в задния двор на кооперацията ни мъжът ми махна бурените и засади трева, за да е приятно и да могат децата да играят, без да пречат, тихичко. Оттам минаваме и с количката, като излизаме от задния вход, има и простори за простиране. Но преди зелената част беше обрасла като джунгла, а сега е приветливо. Лошото беше, че тревата в началото изисква вода и трбваше да се полива. На първият етаж живеят едни недетелюбци пенсионеро, коит като вреснаха,направо луднахме. Единият идиот (щото е такъв, едно време биеше жена си) каза на дечицата от входа - три на брой, играещи леко по-силно с топка, съвсем малко повече бяха вдигнали шум, "гадове безумни". Другият сложи водомер в мазето, откъдето взимаме вода, който ще плащаме ние, заедно със съседите, които поддържат идеята за тревата.
Мъжът ми не се предаде. Говори с домоуправителката, която е на наша страна, да свика събрание и да се реши кой иска трева и ще ни подкрепи, и кой не. Още не се е случило, а и дъждовете почнаха, но сега не ни тормозят, иначе какви скандали ни се вдигаха за това, че пооправихме двора и го направихме по-красив. Просто тези от първи етаж си мислят, че двора си е техен. Да, ама не, това са общи части. Радвам се, че мъжът ми не се предаде пред тези безумия.
Направи и други подобрения внаша полза със заключване и прочие, все за наше улеснение и полза. Ела да видиш благодарност има ли. Нъцки. Младите хора и теИ с деца ни се радват, но толкова, не се присъединяват към усилията ни. Добре че беше домоуправителката, та ни съдейства.
Според мен не етрябвало да махате платформата, щяха да свикнат. Или да свикате събрание за общо решение.

Гаги, май имаме слепване по рождение. И аз не знам точнп къде, така се стреснах, че ми се дорева и не питах. Вътре, намалките устни, каза че щяло да бъде затруднено изпишкването, значи сигурно в горната част.

Спирам дотук, че много дълго стана.

Общи условия

Активация на акаунт