ДУБАЙ 7-ма тема

• 80 312
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Да споделя какви ги сътворих.
В сайта на Райна турс видях че има комбо билет за Аквапарка в Атлантис и аквариума на цена 285(в сайта на атлантис е 300),имаше и круиз по Марината а 199 и сафари за 150.Решиха да им пиша по чат да ми дадат оферта за трите.Направиха ми оферта за Марината и сафарит на 300 АЕД( с 50 по малко)Атлантис си остава 285.Или общо за двама 1170 АЕД.Писах им кой билет за коя дата искам(това става по чата).Пратиха ми имейл с датите моите и линк към който да платя.Преведох парите и ми пуснаха веднага имейл с ваучер на които пише
Booking Ref. No. ......................           Combo tours (pradeep)              Nov 11, 2014  и общата цена 1170.Нищо друго не пише.

Датата 11.11 исках да ми е за Атлантис.Исках сафарито да е на 13.11 и Марината на 14.11
Аз си мислех че ще ми пуснат някаква форма за попълване и тогава ще ми изпратят  отделни ваучери за всяко едно по отделно.Не са ме питали нито за хотел,нито за тел.номер.
С този референтен номер ли ще ходя в Атлантис,направо се омотах вече newsm78.Много ви моля който е ползвал услугите им да сподели как действат.Къде ми трябваше и на мен да ми правят оферти  #Cussing out.Защото видях че имат комбинирана за сафари и греека и реших да попитам за марината и сафари нямат ли.И сега да се чудя да не ми омотат нещата.

Писах им имейл и снощи ми отговориха, искат да им изпратя дании за връзка и откъде да ни вземат но има едно НО.
Разменили са ми трите дати явно както им е удобно на тях.
на 11-Марината
на 13-ти аквапарка
и на 14-ти сафарито
Няма нищо общо с това което говорихме и въз основа на което платихме.Тотално ми се обърква програмата така.Помолих да ми канселират заявката защото нас не ни устройват техните дати.
Сега чакам отговор.Би трябвало да ни въстановят парите без такси ако се откажем по рано от 48 часа.
Дано ми отговорят по скоро че да мога през друга фирма да си направя резервациите,защото нямаме много време.

# 331
  • Русе
Да попитам завърналите се наскоро студено ли беше в самолета. Мислих да оставим плътните дрехи в колата и да тръгнем по-леко облечени,но ме наплашиха,че съм щяла да умра от студ в самолета. Чудя се как да постъпя, не ми се влачат якета,но кажете ако е нужно. Заминаваме утре.

# 332
Aми то с яке кой стои в самолета,  всички се събличат така или иначе. .. newsm78 Просто в самолетите е по-хладно, сложете си връхна блуза или жилетка... А ние ще летим с по-тънки якета, а там ще ги носим в чанта.. Няма как иначе, тръгваме от Белгия и е стууууд.... Mr. Green

# 333
  • Русе
Затова се изненадах и аз,защото не ми се е случвало досега да стоя облечена в самолета. Познати се завърнаха преди 2-3 седмици от Дубай и споделиха,че всички са били с якета и е било много студено. Искам да избегна мъкненето на якета,които там така или иначе няма да използвам, а колата ще е на летището,така че ще си тръгна както съм решила по-леко.Благодаря!
Желая приятно пътуване на всички заминаващи и много хубави преживявания!  Hug

# 334
  • Belgium
*sve* , в интерес на истината леко яке ще ти върши работа и в Дубай - ако ходиш в пустинята вечер, ако посещаваш бялата джамия също ще ти е нужен дълъг ръкав, а една приятелка, която скоро се върна от там ми сподели, че вечерта на круиза си е подухвало бая.

Мисълта ми е - не тръгвай без никаква горна дреха с дълъг ръкав.

# 335
приятен полет на заминаващите и само положителни емоции.

Относно моите перипетии с Райна турс ,всичко се нареди.Като им писах че се отказваме заради различните дати веднага ми пратиха имейл че ще се съобразят с нашите дати.Изпратиха ми фактура  с датите по отделно.Описание на програмата в колко часа ще ни вземат от хотела за круиза и сафарито.Искат да им изпратя и номера на стаята като се настаним,за да ни изпратят билетите за Атлантис.Така че всичко вече се нареди (но без малко нерви неможе)като не си запознат как практикуват.
Една съфорумка беше писала че няма къна на сафарито на Райна турс.В програмата пише че има.Може да е било инцидентано при тях.Ще кажа като се върнем.Дано да има  Praynig

# 336
За къната мисля че плаща на място някаква символична сума от 10 дирхама

# 337
  • Русе
Лу, благодаря че се включи! Hug
Не съм се изразила ясно,но имах предвид за по-плътни зимни якета,че не смятам да нося. Предвидила съм две-три жилетки с дълъг ръкав и тънко яке от фина кожа. Никога не пътувам без връхни дрехи.    pipi_rz, добре че се е наредило всичко!

# 338
За къната мисля че плаща на място някаква символична сума от 10 дирхама

Във ваучера пише че е безплатно,но мисля че е за по малка рисунка,за по голяма се доплащало.Съгласна съм и повече да си платя,но си държа на рисунката Laughing

# 339
Някой от по скоро завърналите се ползвал ли е картата Симпатик.В първите теми ги бяха ползвали и бяха доволни,в 5 тема пък четох че не ставала,трудно успяваш да се свържеш.Затова ме интересуват по пресни впечатления.Имам още 2 дни да реша да купим ли такава карта или няма смисъл.

# 340
И аз мисля за времето в Дубай, през декември е около 20 градуса, но вечер става хладно... То ясно за плаж няма да става, но как се ползват водните атракции на Атлантис? newsm78 На мен например ще ми е студено сигурно на пързалките... ooooh! Освен пързалки, какво друго има във водния парк?

# 341
  • София
Може ли да споделите сайта на райна турс.

# 342
Може ли да споделите сайта на райна турс.

Заповядай.https://www.raynatours.com/
Имат много комбинирани турове с намаление може да ги разгледате. Peace

# 343
  • Варна
Pipi, за телефонни разговори най-добре да ползвате скайп. Има интернет безплатно в по-големите места, който се посещават от туристи, а и в повечето хотели, ако не в стаите, то поне във фоайето достъпът е безплатен.

# 344
Един последен въпрос надявам се,после живот и здраве след седмица аз ще отговатям.За полета си разпечатвам само бордните карти и нищо друго нали.Те излизт 2 файла единиярт е PDF.Педполагам разпечатвам само единия нали.И по едно копие ли трябва да рапечатам.За пръв път пътуваме самостоятелно без агенция и се притеснявам да не объркам нещо.Едни наши познати не бяха рапечатали нещо и ги съдраха от такси на летището,затова да съм подготвена.
Утре летим.

Общи условия

Активация на акаунт