Случи ми се нещо доста неприятно. Днес се прибирах от родния си град, но с ужасния ми късмет се изсипа толкова много дъжд... Слизам аз на окръжна болница, влачейки огромния си куфар, а дъжда се лее без намерение да спира. Налагаше се да хвана такси. Още първия паркиран, покрай който минах и чу колелцата на куфара, веднага излезе и ми предложи услугите си ( и разбира се, ме пита за къде съм преди да ме пусне вътре, да не се прецака случайно ). Качих се аз, а дебелия господин от ромски произход започна да натиска апарата, който пък от своя страна забълва касови бележки. Пита ме дали не нося ракия в тоя куфар

Стана ми изключително неприятно. За мен е абсурд този маршрут да е повече от 4- 5 км. Доста грозна постъпка, явно ме прецени за тъпо селско девойче, което няма представа от нищо, та чак се изненада, че си искам касовата бележка. От центъра до Студентски град са ни взимали 10-на лева с приятели, а за това малко разстояние ме набута 7.50.
Въпросът ми е какво мога да направя, за да се санкционира този индивид. И преди съм го виждала да виси на Окръжна. Лошото е, че имам само касовата бележка, която малко се размаза от дъжда, но повечето неща се четат. Пише ОК супертранс 9732121 на гърба, а на самата бележка пише, че прехода е близо 8 км