Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 284

• 38 334
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Ей тая Нюлифер направо ми иде да я смачкам!
Страхотна Елиф, аз отдавна да съм цепеница с хапчета, та даже и нещо по силно.
Много ми хареса Туба тази серия,повече от любовните сцени в 14 епизод.
Да се целува почти всяка актриса може, но да ме разплаче много малко.
А този епизод си поревах на воля.
Но все още искам да убия Нюлифер,такова едноклетъчно,думи нямам
Това ми е първата емоция.Като ми отлежи,ще споделя още

# 106
Ами не се ядосвам! Изказването ти, че "емоционалните епитети не са аргументи" по-скоро ме подразни! А то не е в спойлер! Не съм се опитвала да убеждавам никого в нищо! Още по-малкото чрез емоционални епитети! Използвала съм ги защото съм изпитала нужда чрез тях да изразя това което чувствам! Не изпитвам никаква нужда да защитавам сериала, ама никаква!!! По-скоро искам да изразя положителното си мнение за него сред хора, които свободно си изразяват негативното отношение!
И пак да поясня изобщо не бъркам Йомер с Енгин и Елиф с Туба! Само за информация! Ако обичаш не говори толкова убедено за това объркване, че мен лично ме дразни! Поне при мен такова объркване няма!
  Хубаво, няма объркване! Приемам. Аз съм се объркала. За пореден път. Както виждаш, "изразявам свободно негативното си мнение" изключително, ама изключително рядко. И обикновено като кажа, че нещо не ми харесва, обяснявам защо. И обикновено в спойлери, за да не наранявам чувства и да не дразня позитивистите. Но явно и така си позволявам твърде много.
   Колкото за възможния сценарий на Марияна... да, много е вероятно да стане така. Не съм мислила. Поживем, увидем.
   Мартичка, написах, че е пълен с плюнки. А има хора, които не харесват сериала. За тях го написах. Защото те няма да се подразнят. Даже, вероятно им е харесало. Искам само да радвам хората, нищо повече. Затова си слагам така упорито спойлерите. Всички да са щастливи - позитивистите - защото не им натрапвам мненитео си, и негативистите - защото си намират обща дъвка с някого. Ама явно не мога да угодя на всички. Ще трябва да престана да се опитвам.
   Катрина, страшно благодаря за определението "едноклетъчно" по адрес на Нилюфер. Hug Доста време търсих подходящ епитет, но този е он нумара! Ако ми разрешиш, ще го ползвам. А актриса, която не може да се целува - веднага ти казвам - Берен. Ама хич не може!

# 107

Барисеа, ще си позволя веднага да те оборя като кандидат сценаристка - "Не се доверявай дори на брат си", според мен вече е част от "операцията" в която ще влезе и Йомер. Нищо не е това, което е. Това отнемане на значката е съгласувано. Нали Йомер, за да открие диамантите трябва да се свърже с "диамантаджиите", търговците на органи, отвличанията, пранетата на пари. За публиката той няма да е полицай. Ще влезе в оня гаден свят и тогава ние да му мислим. Играта с лошите, при тях, ще "споделя" живота им, за да хванат веригата Таййар и сие.... Мой вероятен сценарий. Е, много е вероятен, та чак си повярвах. Играта на котка и мишка тепърва започва.

# 108
Скрит текст:
Здравейте,момичета. събота и неделя съм предимно майка и оставям личните си удоволствия за самотните делници. Затова едва сега надничам.  Чета всичко. Някои мнения съвпадат с моето ,други  не споделям. Аз обаче мисля,че всеки гледа със своите очи и приема нещата съобразно  вкуса си. Гледам си филма заради Енгин-Йомер най-спокойно и каквото и да става в бъдеще,ще го догледам. Щом издържах на Сезоните на любовта-друго творение на въпросните сценаристки,този ще го изхрускам заради Енгин. Той винаги е прекрасен. Никога не ме е разочаровал досега.
И в подкрепа на думите си,че всеки гледа от неговата камбанария ще кажа, че в пост 72  Марта задава въпрос "затова какво ще кажете" след като е сложила няколко снимки на ревящата Елиф - гротеска,особено конвулсиите в една друга  сцена,когато едва не го наби - защо не разбрах,като че ли той е убил баща и и майка и.
Скрит текст:
Ами сцената пред затвора,като посяга да го помилва. За миг ми заприлича на средностатистическата домакиня,която за да и оправят крана на мивката  се мъчи да омилостиви мъжа си. Даже ми мина през ум,че ако сцената се развиваше в хотела,можеше пак да посегне към фланелката. Изобщо винаги досега Елиф допускаше грешка след грешка, лъжи, излагаше на риск операции и вместо да се смири и извини,тя заемаше нападателна позиция .
А тук какво виждате?

Аз виждам изкуствена усмивка с оголени венци, ами когато играят табла (жалко че нямам снимката),ако имах лупата на Йомер щях да и видя сливиците. Няма ли режисьори,оператори,не преглеждат ли кадрите преди сглобката или те са доволни от себе си.
Сигурно това не е вашето мнение, но това е моето. Не искам да задълбавам,че мога да напиша цял трактат,който няма да ви се хареса.

Милка  Two Hearts къде съм задала този въпрос в  пост 72 ?
И моля те - защо да е  гротеска начина и на изразяване на скръб. Виждала съм хора много по-неглижирано изглеждащи при получаването на скръбна вест. 

# 109
Барисея, специално мен не ме дразниш! Ама изобщо! Думите ти ги приемам като опит да се забавляваш с по-оплетени моменти от сериала! Аз обичам забавлението - дори и когато е под формата на плюнки (твоя си е думата)! Даже усещам, че сама се критикуваш и ме забавляваш още повече! Моля само да не демонстрираш превъзходство под някаква форма, защото всеки тук заслужава уважение! Дори и този, който бърка Елиф с Туба и Йомер с Енгин!!! Все пак сме хора! Всеки бърка! Но да се правим на велики - няма нужда!

# 110
  • Пловдив

Да споделя - така да се оборудваме.
............
Относно моя сценарий. Ами няма да се лута Йомер между битовите проблеми. Йомер 10 години е работил под прикритие. Това не ни е показано случайно. Трябва да видим възможностите му. Пък и Енгин сподели, че през този сезон ще има повече екшън. Обеща ни и любов де. Та, понеже всички от  "търговската верига Таййар" го познават като полицай вече, "отнемането на значката" е единствения вариант за продължение на историята. Ако бъркам, ще си посипя клавиатурата с пепел....

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 18:54 от mariana51

# 111
Мариянка  Hug Много ми харесва твоята логика! Дано да е така и арестът да не е реален, а само за пред лошите!

# 112

МАРТИЧКАHug за хубост ли говореше... Grinning Two Hearts

# 113

Момичета  Two Hearts отивам да си полегна на диванчето и да гадая за плановете на комисаря и "Биг" шефа newsm03

Обещавам, че нищо няма да ви кажа ...  Joy Joy Joy

Тануша  Two Hearts да ! И пак да кажа, Енгин  с тази визия ми е "Number 1"
newsm10

# 114

newsm51
Важно от какъв ъгъл гледаш на даден филм или изобщо произведение на изкуството.
Добър, лош, КПА е произведение, а доколко е изкуство, всеки сам решава за себе си.   
За мен не е, но си гледам любимия актьор.
Не искам да разочаровам „позитивистите” и любителите на „заплетеното” и романтиката, но пак стигаме до посланията. Къде в тях виждате нещо положително? Просто са сбъркани, бе хора! Засега те са само песимистични: „Животът е лъжа!”/Хюсеин/, "Не се доверявай на никого, дори на брат си"/водещият офицер/, „Нищо не е такова, каквото изглежда”/подсказка/... И т.н. то май други ясно изразени няма.
И къде отиваме така? Малко е да се каже, че са песимистични. Не, те са фатални. Плод на черногледство. Защото не носят изход, не носят светлина, надежда…тогава с какво филмът ще стигне до хората? Нима е създаден само за феновете, които въздишаме по красивите ръце, коса, глас… Да не продължавам, сещате се за кого говоря…

# 115
Филмът изобщо не е само заради красивите ръце и очи на Енгин! Много съм далеч от тази идея! Да, засега тезата е "не се доверявай на никого", но моите очаквания са за сюжет, който ще излезе от тази рамка, ще разчупи клишетата и ще ни помогне да видим истини, които дълго сме търсили! Имам много големи очаквания за КПА!

# 116

Мисля,че това е ръката на Сойгал.
 Two Hearts
Колко сме различни  и всъщност си приличаме.
Момента,който ми се е сторил  мил за milka...  e неприемлив ,но иначе и двете харесваме Керим и Енгин.

Оставям ,,широко отворени врата(врати),,  за всички възможности и най- вече за добрите изненади ,т.е. интригуващ сценарий и впечатляваща актьорска игра, или може би без очаквания е най-добре

Ще взема пример от Марта -за полягането -само дето ще се радвам на поналелият се Енгин!
Другите дела оставям на можещите.

# 117

Много се забавлявам с тях двамата. Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

# 118
Филмът изобщо не е само заради красивите ръце и очи на Енгин! Много съм далеч от тази идея! Да, засега тезата е "не се доверявай на никого", но моите очаквания са за сюжет, който ще излезе от тази рамка, ще разчупи клишетата и ще ни помогне да видим истини, които дълго сме търсили! Имам много големи очаквания за КПА!
newsm51
Миранда! Никак не ми се иска да секвам ентусиазма ти, но се опасявам, че точно в този сериал няма да видиш търсените от теб "истини". Не вярвай на рецептите на двете сценаристки, моля те...

# 119
Понеже  си говорим за красота..

Виждам нови подписи ,отиват ви ....Видях ги преди ,ама систематиката ми куца.... Joy

Общи условия

Активация на акаунт