Пазаруване от Aliexpress.com 36

• 55 207
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • Beyond the stars
Някой може ли да ми каже какво означава assp? Това беше отговора на въпроса ми защо се бави поръчката  - dear,
we will ship it assp Simple Smile

ASАP = as soon as posssible
т.е. веднага щом им е възможно  Peace

Последна редакция: вт, 23 сеп 2014, 15:32 от Вълшебство

# 631
Някой поръчвал ли си е Лаптоп от али-то или ако може да ме препрати към някой такъв достоверен сайт? Grinning

# 632
As soon as possible сигурно значи (Колкото се може по-бързо).

# 633
здравейте,
обръщам се към вас, като по-обиграни и моля за вашето мнение:
http://www.aliexpress.com/item/Mima-s-top-baby-stroller-two-way- … s/2033010991.html

аз разбирам, че на тази цена продават само механизма. Така ли е и според вас?

Съжалявам да ти го съобщя, но това е цената само за амортисьорите  Sad Реално тази количка струва около 2000 лв и няма как да я намериш за 66 $ дори и в страната на неограничено ниските цени - Китай

Цената е за цялата количка. Не може амортисьорите да са направени от памук и полиестер, да им избираш цвят и да тежат 20 кг.

# 634
Здравейте, за open dipsute , не мога да разбера от кога започват да текат тези 14 дни, защото поръчката ми е шипната и ако мога да отворя диспут 5 дни след шипването, тогава ли започват да текат тези 14 дни, надявам се сте ме разбрали?  Embarassed

# 635
  • Beyond the stars
Здравейте, за open dipsute , не мога да разбера от кога започват да текат тези 14 дни, защото поръчката ми е шипната и ако мога да отворя диспут 5 дни след шипването, тогава ли започват да текат тези 14 дни, надявам се сте ме разбрали?  Embarassed

А защо искаш да отваряш диспут само 5 дни след шипването ?  newsm78

# 636
Здравейте, за open dipsute , не мога да разбера от кога започват да текат тези 14 дни, защото поръчката ми е шипната и ако мога да отворя диспут 5 дни след шипването, тогава ли започват да текат тези 14 дни, надявам се сте ме разбрали?  Embarassed

А защо искаш да отваряш диспут само 5 дни след шипването ?  newsm78

Имам предвид по принцип колко време ще имам този бутон, докато изтекат примерно 60 дни за доставака .Иначе не искам да отварям диспут

# 637
  • Видин
Някой може ли да ми каже какво означава assp? Това беше отговора на въпроса ми защо се бави поръчката  - dear,
we will ship it assp Simple Smile

ASАP = as soon as posssible
т.е. веднага щом им е възможно  Peace

Много благодаря!

# 638
  • Beyond the stars
здравейте,
обръщам се към вас, като по-обиграни и моля за вашето мнение:
http://www.aliexpress.com/item/Mima-s-top-baby-stroller-two-way- … s/2033010991.html

аз разбирам, че на тази цена продават само механизма. Така ли е и според вас?

Съжалявам да ти го съобщя, но това е цената само за амортисьорите  Sad Реално тази количка струва около 2000 лв и няма как да я намериш за 66 $ дори и в страната на неограничено ниските цени - Китай

Цената е за цялата количка. Не може амортисьорите да са направени от памук и полиестер, да им избираш цвят и да тежат 20 кг.

Цената е за цялата количка, но вероятността да пристигне е минимална  Peace Не се лъжете по такива нереално евтини оферти, само загуба на нерви и време. А ако не си следите сроковете - и на пари  Peace

Freq Имаш бутон Open Disputе до края на периода за доставка или до момента, в който потвърдиш получаването на пратката. Ако правилно съм разбрала въпроса.

# 639

Freq Имаш бутон Open Disputе до края на периода за доставка или до момента, в който потвърдиш получаването на пратката. Ако правилно съм разбрала въпроса.
[/quote]

Точно, същото, благодаря ти, не знаех тези 14 дни за какво са, но вече разбрах, много благодаря.  Embarassed Simple Smile Simple Smile  bouquet

# 640
Здравейте, реших и аз да се включа в голямото пазаруване и сега си блъскам главата дали ще си получа обратно 100 долара.Проблемът ми е следният : поръчах си ботуши, които бяха изпратени от продавача на грешен адрес - грешен град, улица, получател, телефон . . . беше улучил единствено държавата. Обеща да ми изпрати други, но аз отворих диспут. Въпросът ми е сега как да постъпя - остават 4 дни до края на диспута, той твърди, че ботушите летят към мен, но как да съм сигурна, че коректно ми е попълнил данните и въобще какво ме съветвате да направя.

# 641
Цената е за цялата количка, но вероятността да пристигне е минимална  Peace Не се лъжете по такива нереално евтини оферти, само загуба на нерви и време. А ако не си следите сроковете - и на пари  Peace

Явно аз съм се заблудила  newsm78 Иначе съм напълно съм съгласна с Вълшебство.

Количката е уникална на дизайн, но съм убедена, че само материалите за изработката струват повече от 69 долара.

# 642
# 643
Момичета какво точно трябва да напиша на китаеца за да пише по ниска стойност на пакета? Благодаря   bouquet

# 644
  • Пловдив
Момичета какво точно трябва да напиша на китаеца за да пише по ниска стойност на пакета? Благодаря   bouquet
Пишеш на преводача копираш и му пейсваш .

Общи условия

Активация на акаунт