Пазаруване от Aliexpress.com 36

• 55 211
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Имам нов номер за проследяване, но там не излиза никаква информация. Иска да си върна парите, защото лятото мина, а поръчката ми беше зз летни ботуши. Сега се удя дали няма да изгоря със 100 долара и това да ми е обица на ухото. Остават 3 дни преди да свърши времето на диспута.

# 661
  • Beyond the stars
Здравейте!Наскоро попаднах на сайта и си харесах някои неща.Може ли да ми кажете има ли опция за плащане с наложен платеж или се извършва само с карти??
Няма вариант нещо да се прати от Китай без да е платено предварително  Peace

# 662
Пускайте си диспути и си ескалирайте-въобще не се връзвайте на приказки на мазни китайци  Naughty
Има супер коректни търговци,но има и супер мизерници.

# 663
Здравейте, преди седмица пуснах първата си поръчка уж от коректен търговец (висок рейтинг), само дето остават 9 часа до крайният срок за шипване на поръчката, а от него ни вест ни кост. Въпроса ми е да удължавам ли времето за обработка или направо да си чакам парите обратно  Confused Също така стойността има ли значение за времето за обработка, моята е около 30 $. Благодаря предварително Simple Smile

# 664
  • Ямбол
цветелина80 удължи срока на доставка,промени причина на диспут,,има доста варианти,а я дай линк на продавача,как е рейтинга му?
Asenceto89, mani4eto85 виж 1-ви пост
rayne666 може и в последния момент да прати,както и да удължи той срока,ако държиш на артикула,ти пускаш иск за удължаване,но е добре да разбереш,дали е в наличност.
няма връзка рейтинг/цена/шипинг

# 665
здарвейте, три пъти си поръчвам това яке, даже последният път с фирма с асистиране.........и трите пъти ми пращат грешен трак номер, отварям диспут, връщат ми парите..........дали някой може да ми помогне да го открия при друг продавач, благодаря предварително!!!
http://www.aliexpress.com/snapshot/6165240239.html

# 666
Предпочитам да ми върне парите, но той явно не е склонен на това. Магазинът изглежда читав и все пак . . . Досега съм поръчвала единствено от ибей и всичко е било ок. Въпросът вече е как да си върна парите, а не как да си получа ботушите.
Това е магазинът : http://www.aliexpress.com/store/814281

# 667
 Sick и аз си искам паричките , чакам една батерия за телефон от 12 август  ooooh! , втора поръчах , че първата беше калпава  Cry и аз нали съм т.... и упорита пак поръчах - поне този път от друг продавач  Laughing Пратена с хонгонгски пощи и от 12 е с един статус , че ще тръгне на 21 август  newsm78 . Та питам : има 6 дена до изтичане на защитата , какво да правя ? Писах му преди месец и той каза - Вижда се в 17 трак / сайта де / и толкоз . Междувременно си поръчах нов телефон - писна ми да чакам батерията  bowuu Мога ли да повдигна диспут и с каква причина - все пак е проследим  newsm78 newsm78 е с един ред, ама е там ! Тъпа работа  Blush Embarassed

# 668
Очаквам един диспут да се реши скоро в моя полза /памучна блузка, която дойде в размер като за дъщеря ми, вместо описаното в обявата  ooooh! /. Но понеже ми е за първи път - след като се появи резултата от диспута търговеца ще ми поиска мейла на пейпал акаунта или какво? Как се възстановяват сумите? В Пейпал или по сметка?

# 669
  • Beyond the stars
Очаквам един диспут да се реши скоро в моя полза /памучна блузка, която дойде в размер като за дъщеря ми, вместо описаното в обявата  ooooh! /. Но понеже ми е за първи път - след като се появи резултата от диспута търговеца ще ми поиска мейла на пейпал акаунта или какво? Как се възстановяват сумите? В Пейпал или по сметка?

С отворен диспут, парите се връщат по картата от която е платено. Paypal акаунт искат, когато връщат без да се отваря диспут.  Peace

# 670
  • Sofia
Предпочитам да ми върне парите, но той явно не е склонен на това. Магазинът изглежда читав и все пак . . . Досега съм поръчвала единствено от ибей и всичко е било ок. Въпросът вече е как да си върна парите, а не как да си получа ботушите.
Това е магазинът : http://www.aliexpress.com/store/814281

Аз не разбрах от обясненията ти - пуснала си диспут, той не е съгласен, ти ескалира ли диспута?
И имаш ли нов проследяващ номер, след като ти е казал, че наново ти ги праща?

# 671
  • Стара Загора
Здравейте, харесала съм си едно якенце, за колко време според вас ще дойде. Не съм пазарувала самостоятелно от този сайт никога и не знам от какво зависи - от продавача, от сумата на поръчката???
http://www.aliexpress.com/item/New-2014-Fashion-Parkas-Winter-Co … n/2038213456.html
Интересува ме освен това, дали нещата са умалени, предполагам, че да, но питам все пак.

# 672
Благодаря за бързия отговор  Hug А доколкото разбрах в процеса на попълване на данните за диспута - ако в рамките на 4 дни търговеца не отговори, диспута автоматично е решен в моя полза, нали? Няма нужда се ескалира преди да е изтекъл срока?

# 673
Да, имам нов номер за проследяване RC344752112HK. Пише, че пратката е изпратена на 23.09. Ако ескалирам диспута какво точно ще се случи, защото доколкото разбирам трябва да дам обективна причина за това. В случай, че не го направя и му се доверя, а той пак не ми е пратил коректен номер . . . вече не ми се занимава с него, но все пак 100 долара са си 100 долара.

# 674
дали случайно някой е поръчвал това яне на Найк? Много добре ми изглежда,но не зная размерите как са?

http://www.aliexpress.com/item/Hot-sell-2013-New-Design-Brand-Wo … t/1525456265.html

Общи условия

Активация на акаунт