Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 9

• 91 898
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ванеска, аз знам какво планира, нали ме разгледаха на колегиум след последния опит.

Джиджи  Hug вярно е крайно време групата да се ограмотим и в други теми за пюрета, каши и т.н.  Mr. Green заедно с теб разбира се  Hug

# 106
И аз искам с вас да си говорим за пюрета и памперси Simple Smile

# 107
  • София
Титка  Hug
Nyxia и теб те взимаме  Heart Eyes

# 108
  • гр. София
Ама я всичките да се измитате от тази тема! А ма ха, какво току се застояхте тук!
Къш, къш, къш към отчетните!  smile3513

Hug Hug Hug

# 109
Тука като сте се заговорили за прИмоции,те май важат само когато опитите са самофинансирани newsm78
Аз имам 2 по фонда и сега сигурно няма да уцеля никакво бинго при ЗЕТ-а?!?
Я ми кажете за хетчинга,при всеки трансфер си се плаща цяла нова сума-200,нали?
Моите сметки за 1 брой ЗЕТ са следните,моля поправете ме ,ако греша-
размразяване-100 и нещо
Трансфер - 400 и нещо
Хетчинг - 200
Значи съм ги сметнала към 800 пари+ 100-тотина леФа за хаповете след трансфера.
Само се чудя прегледите преди трансфера дали влизат в тая сума  newsm78

# 110
На мен и по фонда ми правиха отстъпка. По-точно правиха Асистиран хетчинг, който не платих. От касата казаха, че минавало по кредо престиж.

# 111
при мен също при опит от Фонда ми взеха 220 лв за ко-култивирането,а хетчинга го направиха,но също не са ми го таксували.Аз си мислех,че някакси от Фонда са успели да го изпишат  newsm78 (за него не съм и разпитвала, честно казано,но т.к и аз се бях подготвила за доплащане на доста по-голяма сума,накрая бях приятно изненадана,че за ИМСИ, ко-култивиране и хетчинг ми поискаха само 620 лв и на няколко пъти питах на касата,дали това е крайната сума Simple Smile За кредо-престиж бях чела в сайта на клиниката, но нямам такава карта.

# 112
  • София
ВиЛиЛи прегледите и изследванията преди ЗЕТ - не са включени в сумата за трансфера. Асистирания хетчинг не се плаща - защото го правят задължително като са замразени ембриони, защото от замразяването им е удебелена обвивката - нещо такова ми обясниха ембриолозите  Hug Това беше при един от ЗЕТ - дано още да е така  Simple Smile

Момичета  Hug Hug Hug

# 113
 newsm78
Така като чета,на всеки взимат колкото си искат  Joy
Аз ще се подготвя за най-голямата сума,пък ако спестим нещо-още по-добре  Grinning

# 114
  • София, Бургас
И аз ще си подготвя по-голяма сума кокултивиране, лезии, макс, имси, хетчинг..към 1500 не ми мърдат май..друго сещате ли се да пропускам? Искам пълна програма..

# 115
Ако имаш индикации за вливания  Peace Виж някой добавки преди това,може да провериш хормоните за всеки случай,освен ако не ги следиш стриктно..И май-май това си е пълна програма  Mr. Green

# 116
  • София, Бургас
За вливанията даже не съм се информирала за какво са..хормони си пускам почти всеки месец. То там положението е ясно. А добавки имам достатъчно накупени. Даже ще останат след опита Simple Smile Тия вливания за имунологията ли са? Аз не съм правила изследвания за това. На кой ден се правят? И какво точно се изследва?

# 117
kateto и аз при последния ми опит си реших,че този път ще обърна внимание и на имунологията,въпреки че моята докторка каза,е само ще си хвърля парите. Ходих при доц.Русев в клиника Малинов, той ми назначи необходимите изследвания и след това правихме 1 вливка на октагама (имуноглобулин). От ендометриозата се оказа,че имам някакви си "инхибиращи ембриотоксини". След + тест направихме и вливка на интралипид заради леко завишени НК клетки. Не знам до колко ми е помогнала тази вливка,но бях решила,че този път ще пробвам всичко. От добавките аз пиех dhea и овабууст (на фертилейд) около 4-5 месеца преди опита.

# 118
  • София, Бургас
А след колко време ти излязохо изследванията и на кой ден се прави? Ти в малинов ли ги пусна?

# 119
за имунологичните няма значение деня на цикъла,излязоха може би около седмица,след като ги пуснахме. Да, правихме ги в Малинов.

Общи условия

Активация на акаунт