Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 9

• 91 897
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Титке, ха честито, ще те огрее и за двете суми май Wink
А аз тъкмо щях да се изкажа, че най-вероятно ще платиш по-високата!

# 91
  • София
Мерси Джиди  Hug
аз биохимичните ги докарвам и без екстри  Mr. Green

Ванеска, нали знаеш, че не пропускам да участвам в джакпота  Mr. Green

# 92
  • София
Тите направо ме  Laughing
Аз по напред бях писала ама пак да си кажа, последната бременност която щяхме да я докараме до финала, ако не бяха три бебета и последствията от редукцията. Бяха останали 4 ембриона които ембриоложката не искаше да замрази защото не били хубави - е от тези четирите се хванаха 2 които станаха 3. На този опит нямах никакви екстри и аз, даже за капак 7 дена след трансфера бяхме на екскурзия в Прага - като обикалях като кон 4 дни, в студа по улиците  Heart Eyes То като има да става става - не че вярвам много в това де  Crossing Arms

# 93
  • София
Джиджи, така е ..ако ще стават хора ще се получи  Simple Smile

Нашите екстри до сега бяха за мъжкия фактор, ама и с ИКСИ и с ИМСИ все биохимична, така че този път ще наблягаме на други екстри  Mr. Green
А и като ми е за последно да знам, че всичко съм опитала Simple Smile

И най-добре си направила с разходка из любимата ми Прага, движението при всички случаи помага Simple Smile

# 94
  • София, Бургас
И аз се подготвям за тези екстри, но и аз сега се изненадвам, че струва толкова...заедно с имсито и лекарствата и изследванията..пфф пак 2000 ще чукнем и то с фонда. Дано е за последно..

# 95
Момичета,да потвърдя-400+220 е ко-култивирането.
 Djiji,да те питам дали си от Филиповци  newsm78 Ако да,бяхме за малко в една стая в Щерев,март месец,когато те изписваха.Мен ме приеха за лапарото .
Мен ми е много гадно когато някой ембриончета не стават за трансфер и за замразяване,и дефакто ги изхвърлят,а историята помни много бебета родени от точно такива ембриончета.Ама как да спорим с компетентните лица  #Cussing out

# 96
здравейте, при мен при лезиите взеха клетки за ко-култивирането, но тогава си платих само лезиите (50 лв). Едва на трансфера платих сумата за ко-култивирането, която за моя голяма изненада беше само 220 лв. Когато ги попитах,дали не са се объркали нещо, ми отговориха,че това е сумата, която дължа. После разбрах,че това било някаква промоция за пациентки на клиниката, които имат предишни опити при тях.   

# 97
  • София, Бургас
Пуу, да вземе и мен да ме огрее тази промоция Simple Smile но едва ли..сигурно е свършила Simple Smile

# 98
О, тази промоция много ми харесва Simple Smile , ще се поинтересувам и аз в такъв случай. Simple Smile

# 99
  • София
аз съм се нагласила за 400 + 220 за кокултивирането  Mr. Green ама последния път и хетчинг имах , та да видим на колко ще ударя тотала  Mr. Green

# 100
Тотала все е чутовен Grinning
направо ми се завива свят от нулите

# 101
аз съм се нагласила за 400 + 220 за кокултивирането  Mr. Green ама последния път и хетчинг имах , та да видим на колко ще ударя тотала  Mr. Green

Кредо  престиж нямаш ли?

# 102
  • София
Имам Кредо , ама с него свалям 200 лв от целия тотал, а не се знае с какво може да се изненадам на финала  Mr. Green

На предишния опит имах ИМСИ + хетчинг, сега ще видим Simple Smile

# 103
Имам Кредо , ама с него свалям 200 лв от целия тотал, а не се знае с какво може да се изненадам на финала  Mr. Green

На предишния опит имах ИМСИ + хетчинг, сега ще видим Simple Smile

Тя Андреева трябва да ти каже горе-долу какво планира и след това пита за цените на касата и си прави някаква груба сметка...Но са си много пари все пак-на мен все по-често ми се случва да си броя левчетата...

# 104
  • София
 ВиЛиЛи аз съм  Hug Hug Hug

На мен като ми правиха лезиите и взеха материал за кокултивирането, ембриоложката каза че ще трябва да платя 450 и лекарката се учуди, каза че досега винаги плащат по 50.
Асистирания хетчинг ми беше бонус - казаха след два неуспешни опита е безплатно, това беше миналата година обаче  Simple Smile
Катето, Титка, Ванеса стискам ви силно палци, че ми омръзна да ви срещам по темите в проблемното  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт