Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 9

• 92 003
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Аз точно нея искам да сменям, но още не съм се ориентирала на 100% с кой.

# 526
  • София
Аз смених 2-ма. №1 по мое желание - нещо не ни вървеше комуникацията. №2  излезе в майчинство и трябваше да отида при друг. Искам да кажа, че не усещам по-различно отношение засега. Бях в голяма чуденка при избора на лекар, но тук във форума други пациентки на клиниката ме успокоиха, че и на други момичета се случва и не се гледа с лошо око на това в Щерев  Peace.

# 527
  • София
Аз пък да се оплача, че ни изгониха от педиатричния кабинет, защото не сме имали час.
Стана ми много неприятно, защото всеки път като съм запазвала час все чакам минимум половин час, че и повече. Пред нас след нас все деца без часове, даже се чудех защо запазвам часове като не се спазват и ето на докторът еднолично да ни откаже преглед Sad

# 528
  • на пясъка при черупките от миди
Извинявам се, че нахлувам така в темичката ви, но тъй като сте пациентки на клиниката, предполагам тук мога да науча най- акуратни мнения. Някоя от вас раждала ли е при Алексаднров или Димитров? Ако да, какви са като хора и като специалисти (предполагам, че второто няма нужда да го питам де  Blush ) Интересуваме дали са човечни, дали се съобразяват с желанията на родилката и тн....

# 529
Извинявам се, че нахлувам така в темичката ви, но тъй като сте пациентки на клиниката, предполагам тук мога да науча най- акуратни мнения. Някоя от вас раждала ли е при Алексаднров или Димитров? Ако да, какви са като хора и като специалисти (предполагам, че второто няма нужда да го питам де  Blush ) Интересуваме дали са човечни, дали се съобразяват с желанията на родилката и тн....

Здравей. Аз бях пациентка на д-р Тимева, но в деня на раждането ме прегледа и д-р Александров. Той ме прегледа и когато постъпих за раждането и на самото раждане. Беше много мил, внимателен и всичко ми обясняваше. Родих нормално.  Искренно благодаря на  д-р Тимева, д-р Александров и целият екип на болницата за вниманието и грижите, с които ни обсипваха и обгръщаха. По мое мнение всички са добри. Желая ти леко и безпроблемно ражане

# 530
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Аз пък да се оплача, че ни изгониха от педиатричния кабинет, защото не сме имали час.
Стана ми много неприятно, защото всеки път като съм запазвала час все чакам минимум половин час, че и повече. Пред нас след нас все деца без часове, даже се чудех защо запазвам часове като не се спазват и ето на докторът еднолично да ни откаже преглед Sad
На нас вече 2 пъти ни се случва подобно нещо и съм доста разочарована от това. Записвам часовете с оглед детето- да е в кондиция, да не й се спи и тн....Висим пред кабинета понякога и  час, той в това време си провежда телефонни консултации и то доста обстойни и детайлни...Когато на края влезнем бебето е заспало, изнервя се, че го будим и тн... А аз в това време забравям половината от нещата, които искам да питам...Нещо никак го няма в организацията Стаменов. Иначе съм доволна от него като специалист, но това висене с тази продължителност е доста неприятно. Една сряда бяхме там, имахме час за 10 ч. и тъй като всеки път висим по 40- 60 минути пред кабинета не отидохме по-рано. Но в 10.05 ч. бяхме там и пак виснахме пред кабинета- до 10.10 ч. когато излезнаха от НОВА ТВ от там , а той ни каза, че понеже сме закъсняли не можело сега да ни прегледа....Да сме отидели към 14-14.30 ч.....,защото сега щял да им дава интервю- за онова бебе от проекта....Просто се влудих тотално. Записах час за следващата седмица- висяхме час поне....консултацията беше на бързо, но телефонните такива с бая продължителност и то когато пред кабинета висяха още 3 бебета....
Пациент съм на клиниката от доста години. Телефона на моята лекарка го имам, звъняла съм й по всяко време с въпроси. Когато няма възможност да ми вдигне ми се е обаждала след това. Не е редно по време на консултация с някое бебе да се дава паралелно и консултация по телефона. Аз телефон на Стаменов нямам...когато съм искала коментар на изследване съм се обаждала на регистратурата...
С желание водех детето при него, но последните изпълнения с висенето пред кабинета при записан час ми идват в повече.

Последна редакция: чт, 16 апр 2015, 09:34 от betray

# 531
  • София, Бургас
Много съжалявам да чуя такива отзиви за Стаменов. Аз съм много доволна от него. Ако обаче ми се случи при болест да няма часове и да ни отпрати, ще търся други варианти. За мен най-важно е да мога да разчитам на някой, когато детето е зле. Виж, ако е само за консултация при бебе, и аз мисля, че трябва предварително записване задължително..аз винаги гледам да имам час и като сме болни, но имаше веднъж, когато нямаха час и пак си отидох..

# 532
Катето, аз също съм много доволна от професионализма му. Но организацията при прегледите не е както трябва. Никога не съм водила детето без предварително записан час, но може би един или два пъти сме влизали на време за преглед. Все пак става дума за дете, което има режим на спане, хранене и тн...Аз си правя сметка в колко часа да запиша час и не ми е никак ОК  да висим пред вратата или в коридора и да чакаме, а в това време да се преглежда дете без час или да се коментират изследвания на някой, който отново е без час/"просто влезнал да попита"/....Все пак се регистрирам на влизане и на него му изписва, че детето за този час е пред кабинета. Съгласи се, че не е много приятно.
Аз няма да спра да я водя при него на консултации, но се надявам в скоро време да се отрегулират тези забавяния и чакания пред кабинета със записан час. Стаменов е страхотен педиатър и ми дава много добри насоки в отглеждането на бебката.
Може би вече има и доста малки пациенти и не смогва чисто физически да огрее навсякъде.

Последна редакция: чт, 16 апр 2015, 17:18 от betray

# 533
  • София, Бургас
Аз съм супер доволна от него и чак проблем с чакането нямам толкова. Може би, защото сме вече по-големи и повече ми е важно да ми даде адекватно лечение, което и прави...толкова лекари сме обиколили и само на него се доверявам. Изболедували сме поне 10 тежки неща, а последния път просто не ми се коментира. През ден бяхме при него. Положението беше много зле. Може би тогава е имало случай да съм без час. Но положението беше напечено -три седмици на АБ, пукане на тъпанчета, бронхиолит..всичко накуп. Затова, когато чакам разбирам, ако някой с проблем ме пререди без час. Според мен трябва да има примерно два пъти в седмицата по 2 часа да прави профилактичните прегледи. Така хем няма да имат досег с болните и никой няма да ги прережда..ако има пациенти без час през това време, ще е нужно да изчакат бебенцата..през останалото време вярвам, че болните ще трябва да проявяват разбиране по между си..

# 534
Когато човек е без час е редно според мен да отиде в края на смяната на доктора. Все пак за мен не е никак приемливо това висене с малко бебе. Както казах и по-горе часовете, които записвам са съобразени с режима й на спане и хранене. Дори вече почвам да обмислям дали да не записвам последния възможен час...не знам как да го наместя, но да седя пред кабинета не ми е никак ок. Последния път бяхме и с 3те деца. Големите откачиха, не бяха закусили- планирах в кафето да хапнат....Изнервиха се ...

# 535
  • София, Бургас
Да, така наистина също е ок..който не е с час, да отиде по към края на смяната..абе, може да се измисли организация и да са доволни всички..просто явно станаха доста пациентите.

# 536
Да ви попитам ако мъжът има здравословни проблеми и приема лекарства, това ще влоши ли спермограмата?  newsm78

# 537
Да ви попитам ако мъжът има здравословни проблеми и приема лекарства, това ще влоши ли спермограмата?  newsm78

Зависи от лекарствата, но вероятно да. Възможно е и самите здравословни проблеми да влошат спермограмата.

# 538
  • София /Абсурдистан
Да се запиша и аз при вас  Peace

# 539
Здравейте, имам въпрос към момичетата, които са правили леи (надраскване на лигавицата) преди опита,  после имали  ли са кървене след процедурата и цикълът има ли вероятност да подрани?

Общи условия

Активация на акаунт