Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 9

• 91 879
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте, нуждая се от консултация със специалист репродуктивна медицина и се насочих към Киника "Щерев". Бихте ли препоръчали добър специалист там? Много се извинявам, но нямам време да прочета всички теми. Мерси предварително, може и на лични  bouquet

# 661
  • СОФИЯ
Д-р Андреева.

# 662
Аз съм пациентка на д - р Тимева. Много съм доволна от нея. Благодарение на нея имам прекрасен син. Желая ти успех! Peace

# 663
Пaциенткa съм нa др. Гaневa. Мниги позитивнa, човечнa и винaги с усмивкa нa лицето. Вдъхвa ми курaж, когaто съм отчaянa. Блaгодaрение нa нея имaм син от първи опит ин витро, a сегa съм бременнa в седми месец от втори опит. Успех, който и лекaр дa избереш!

# 664
  • гр. София
Аз съм при д-р Ганева. С две ръце ти я препоръчвам. Прекрасен човек и специалист е.
Подписът ми е благодарение на нея.  Heart Eyes

Успех!   bouquet

# 665
Аз ще напиша д-р Юнакова, друга ще посочи д-р Коновалова, трета ще каже д-р Александров, четвърта ще препоръча д-р Савова... И така пак ще си в изходна позиция!
Моето мнение е - разгледай ги в сайта на клиниката http://shterevhospital.com/about/category/%D0%B5%D0%BA%D0%B8%D0% … 0%B0%D1%80%D0%B8/
и си избери лекар за първичен преглед. В последствие можеш да го сменяш колкото си искаш, докато попаднеш на "твоя"! Това там не се счита за проява на лошо възпитание или неуважение.

Успех!   bouquet

# 666
Много добър съвет на Маргаритка! Така преди години именно по снимка си харесах д-р Савова - сякаш сърцето ми каза това е моят лекар! Много важна е връзката пациент - лекар! И така от втори опит по фонд съм щастлива мама на близначета, които този вторник запознах с д-р Савова! Пожелавам на всички момичета да сбъднат мечтата си и да посетят клиника Щерев със своите дечица - усещането е невероятно! Само вяра и не се от казвайте - скоро и вие ще сте щастливи като мен! Успех!!!

# 667
  • София
Благодаря, момичета, за препоръките, много сте отзивчиви  bouquet

# 668
Вярно е, като цяло в Щерев е събран доста читав арсенал от лекари. Сега не знам до колко всеки лекар трябва да бъде мил и отзивчив, но за всеки случай са професионалисти. Понякога ние пациентите ги съдим, ако са били по-студени или груби, но забравяме, че и те са хора и колкото и да се опитват да приемат присърце проблема на човек, е трудно, защото пациентите са много. Но там определено всички работят за бебе, докато на други места гледат да те изработят, затова съм избрала да бъда техен пациент.  Peace

# 669
  • София
Аз пък не мога да кажа че всички лекари харесвам там. От тези с които съм имала контакт Андреева и Юнакова са ми най-противни, с резерви съм за Ганева и Искилиева. Димитров е готин и Савова също.Чавеева е страхотен специялист и страшно позитивна и мила. За мен си остава Коновалова номер едно там. Заради лошо отношение на първите две прекарах три дни в рев в стационар, мислейки че раждам в 26та седмица, та отношението е ключово за мен. И аз Коновалова от сайта си я избрах, по биографията.

# 670
  • София, Бургас
Азпък на случаен принцип попаднах на Коновалова. Реших си една дата след 3 седмици. Обадих се и им казах, че искам първичен преглед за този ден.и този час, при който и да е..и така си записах час при нея. Дори не познавах имената и не бях отворила сайта..

# 671
Кате, роди ли?

# 672
  • София, Бургас
Още неее Simple Smile след 2 седмици ми е секциото Simple Smile

# 673
  • Italia
Аз пък съм при Тимева. Избрах я също по снимка в сайта на болницата. Страхотен професионалист, никога не съм се чуствала претупвана. Но този,който я избере нека да си знае,че висенето пред кабинета й, когато си без час, е убийствено понякога....А запазиш ли си час при нея, ходи и си пусни лотария  Laughing Laughing

# 674
д-р Коновалова Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт