Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 9

• 91 873
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • срещу двата комина :)))
аз съм при Андреева, избрах я от една анкета тук, като въпроса беше "При кой сте забременяла"  Joy Първа беше Тимева, но за нея нямаше часове и така стана Андреева  Joy Не съжалявам изобщо  Peace

# 676
Аз съм при д-р Савова... И аз преди 2 години я избрах по снимките в сайта на болницата. Не се бях насочила към конкретен лекар и когато звъннах по телефона, момичето от регистратурата ми каза, че трябва да запазя час за конкретен лекар. Започнах по реда на снимките... пробвах за Тимева, но за нея нямаше часове...Следващата беше д-р Савова. Не съжалявам, че съм я избрала. Но всеки, който си я избере, трябва да се въоръжи с огромно търпение, тъй като чакането е доста голямо. И със записан час и без час е почти едно и също. Може и много бързо да се влезе, но може и да се чака около 4-5 часа. Подготвям се всеки път или с книжка, или с зареден телефон и таблет и така си запълвам времето преди прегледите Simple Smile  smile3529

# 677
Mомичета при микробиолгията ми излезе  уреаплазма, но д-р Савова изписа антбиотик само на мен, на мъжа ми не, не каза и да се пазим.. но др месец ни е ИКСИ-то, Но ме притснява факта, защо само аз???

# 678
_fieri_smile д-р Савова боготворя много, защото както писах по горе с нейна помощ съм мама на близначета! От опит те съветвам утре да позвъниш в клиниката и да говориш с нея (момичетата ще ти вземат телефона и докторската ще ти се обади по-късно). Каквото и да те тормози не се колебай да я питаш НЕЯ .При първият ми опит и аз се чудех за нещо и вместо нея питах кой ли не и сгреших!  Вече имам обица - по добре сто пъти да питам, но този който трябва!  Не се срамувай и не се притеснявай да я питаш, именно само тя най точно ще ти отговори! Може и на следващия ден да ти се обади, но ще се чуете! Успех ти пожелавам!

# 679
_fieri_smile д-р Савова боготворя много, защото както писах по горе с нейна помощ съм мама на близначета! От опит те съветвам утре да позвъниш в клиниката и да говориш с нея (момичетата ще ти вземат телефона и докторската ще ти се обади по-късно). Каквото и да те тормози не се колебай да я питаш НЕЯ .При първият ми опит и аз се чудех за нещо и вместо нея питах кой ли не и сгреших!  Вече имам обица - по добре сто пъти да питам, но този който трябва!  Не се срамувай и не се притеснявай да я питаш, именно само тя най точно ще ти отговори! Може и на следващия ден да ти се обади, но ще се чуете! Успех ти пожелавам!

Simple Smile Да мисля че те видях пред кабинета и на 23 юни? момиченце и момченце. Вярвам и, но някак странно ми се видя тя само на мен изписа и я питах само аз ли и тя потвърди Simple Smile

# 680
Да аз съм и ти пожелавам догодина и ти да си на моето място! И съм сигурна че ще си, само никога не губи вяра!  Ако не си сигурна за антибиотика, пак и се обади, извини и се и кажи че не си разбрала! Успех мило момиче!

# 681
Здравейте момичета,
Бях много години пациент на клиниката/от 2 год не съм/, но тогава не правеха цветна снимка. Може ли да ми кажете в момента правят ли цветна снимка и каква е процедурата -записване,какви изследвания предварително да направя.

# 682
  • срещу двата комина :)))
Здравейте момичета,
Бях много години пациент на клиниката/от 2 год не съм/, но тогава не правеха цветна снимка. Може ли да ми кажете в момента правят ли цветна снимка и каква е процедурата -записване,какви изследвания предварително да направя.

точно цветна снимка ли трябва да правиш, че на мен ми правиха хидотубация ... иначе мисля, че още пращат другаде за снимка  newsm78

# 683
  • София
Здравей,berbo!Аз правих наскоро на 01.07 в сряда цветна снимка.Значи първо трябва да си пуснеш СУЕ (излиза на същия ден и задължително на гладно) и изследване за хламидии (кръвни, не вл.секрет) те излизат малко по-късно за около 2 дни някъде, а като ти дойде цикъла , си записваш час на регистратурата като имай в пред вид , че снимката се прави в чист ден от 6 до 11 ден(всъщност изследванията е най-добре да ги пуснеш 3-4 дни преди ХСГ.На мен ми казаха, че д-р Билчев прави снимки всяка сряда от 14 часа до 18 часа .ХСГто струва 180 лв и се прави на 5я етаж., а предварителните изследвания ми излязоха около 30лв.Успех!

# 684
Благодаря, много изчерпателен отговор Simple Smile, предполагам ще информира и други момичета.
Желая ти от сърце успех и на теб Peace

# 685
  • София
Сори, че се намесвам в темата за ЦС, но ми е много любопитно как само един ден в седмицата се прави ЦС  newsm78
Като се има предвид, че се прави в определени дни от МЦ, ми звучи много шантаво да целиш определен ден, за да си направиш ЦС в клиниката. Ами ако подходящите дни са четвъртък и петък какво правиш - чакаш следващия месец ли ?  Mr. Green

# 686
  • В сърцето на любимия човек
Тите - наистина се правят само в сряда. Още докато бях пациент на клиниката ми го казаха. Затова продължават да правят хидротубации или да пращат пациентите в други болници.

# 687
  • София
Пънче, аз виждам, че всички момичета го пишат за сряда, просто недоумявам, как точно ще си нагодя цикъла според лекаря  Mr. Green

# 688
  • В сърцето на любимия човек
  33uu
А де. И ако за този ден има повече жени отколкото часове? Ще върнат тази на която и е дошъл цикъла 1-2 дни след останалите и съответно остава да се надява, че следващия месец ще и дойде в четвъртък, за да запази за следващата сряда...

Както и да е, спирам със спама. Успех на всички  Peace

# 689
  • Sofia
Всъщност препоръчителното време за цветна снимка е между 6-ти и 11-ти ден от менструацията, за да се избегне евентуална бременност и евентуално увреждане на оплодена яйцеклетка от рентгеновите лъчи. Не е фатално да се направи ЦС и на 13-ти или 14-ти ден от цикъла, просто трябва да се пазите. Това бяха обясненията, когато аз си правих моята преди 3 месеца.  Peace
Когато я правих бяхме 3 момичета и минахме за около 50 минути общо. Явно няма голям наплив и затова са определили само 4 часа на седмица. Едва ли биха върнали някой  Blush

Общи условия

Активация на акаунт