КГБ = Клуб на Готините Баби - 149.

• 60 626
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Честит рожден ден на Ани.Да радва мама с добри новини.
 Вели е по добре,но оздравяването е бавно.войни сливици има ище ги махаме като укрепне.

Г

# 76
  • София
Добро утро момичета!
Започваме деня с добра новина! ШПУНЦИ, Hug smile3501 smile3501 smile3501
ЯНЧЕ, кафето е изпито. СИпи още Simple Smile
ФУРИЙКА, много харесвам тази песен. Докато си пиехме кафето сутринта с ММ я слушахме Simple Smile
КРЕМЧЕ, как сте? Дано всичко да е ОК. Hug
ДЖИЛИ, ранно пиле newsm57 Hug
ЖАБКЕ, възстанови ли се след многото гости и голямото чистене?
МАРИ М Hug
БОРЯНЧЕ, Hug
АЙША, как е минал вчерашния празник? Питаш за руските ни приятели. Добре са, прибират урожая. Доволни са. Всичко което се е родило е преработено и акуратно съхранено. Тези дни ходиха с приятели в гората за бели гъби. Набрали са много. Абитуриента вече е студент. Приеха го на две места-в един град, който е на 50 км. от дома и в Архангелск, областния им град, който е на 600 км. Избра специалността Инженер по екология. Далече е от дома, но дано не се изхайти и да учи сериозно.
ЗДРАВЧЕ, ако е рекъл Господ днес ще се видим ли?  newsm78
ЛУСИ сигурно вече пътува към София. Приятен път!
Хуквам по задачи Joy Хубав ден Simple Smile

# 77
  • София
Честит рожден ден Ани! Бъди все така хубава,млада,талантлива и пълна с енергия! Мачкай препятствията и върви напред,но не забравяй тази,която ти е зад гърба!

Шпунц,радвам се за Вели,че се подобрява.Сега го боли гърлото и отслабва,но скоро ще може да се храни по-добре и ще си възвърне теглото.Важното е,че провеждат правилното лечение.Тази година летните вируси бяха много по-различни и по-тежки.
    Дано днес се класирам за срещата,че вчера стоях до 19ч в работата.

# 78
  • в сърцата на любимите ми хора
Честит рожден ден на Ани. Аиша, да ти е жива и здрава и все така да ти дава поводи да се гордееш с нея   bouquet
Шпунци, добра новина и от теб. Дано все така върви с подобрението. Доколкото знам е хубаво сливиците да се махат при по-студено време - така че Вели тъкмо ще може да укрепне.
Толкова давах зор за среща, че и обещах да съм налице, а като свирнахте - пак котката дотърча. Чак ме е срам да пиша, ще си кажете че едва ли не нарочно го правя така. От снощи имам гости, та чак до неделя следобяд. Луси, съжалявам, че няма да можем да се видим - дано следващият път да няма изненади при мен. Хубава среща пожелавам на всички, които ще могат да отидат.  Hug

# 79

Добър ден девойки Hug Hug

Шпунции - радвам се на Вели Hug Hug Може бавно,но важното е ,че се подобрява.

Айша - на патерица честит рожден ден на талантливата чаровна Ани !!!
Да е здрава,  много обичана,а късметът никога да не я напуска !!! Hug Hug

На  Роси  и софиянки - приятна среща и хубавичко да се наприказвате Hug Hug

# 80
Привет девойки, последен опит,от вчера  се мъча и все ме изтрива #Cussing out
Шпунци как е Вели?
Айша да е жива и здрава моята любимка,да е с късмет ,защото таланта си го притежава!
Приятна среща софиянки с Люси,ех както сме от един квартал как можеше бързо да прескоча,ама друг път.
Кремче ,добре сте хванали навреме полипа, нека редовно, поне веднъж на две години да си прави колоноскопия.
Лек остатък на деня на всички ви без изключение. Hug

# 81
  • ВАРНА
Добър ден!
Весела среща на Луси със софиянки, и на всички останали много усмивки! Hug Heart Eyes

# 82
Честит рожден ден на Аненце newsm51
Много здраве и успехи ѝ пожелавам!

Шпунц, пожелавам бързо оздравяване на Вели! И сливиците махайте възможно най-бързо щом са болни. То е добре да ги има,  но когато са здрави. Аз като дете много препатих от неизвадени сливици и винаги имам едно на ум за децата ми и внучето.

Кремче, добре, че ТМ си е направил изследвания. Сега да си пие хапчетата и да слуша.
ММ също нещо го е закъсал с болка в корема, но още не могат да разберат от какво е. Ходи на невролог. Тя го гледала със разни джаджи и му рекла, че има полип в пикочния мехур. На другия ден пък урологът казал, че няма нищо такова. Пие някакви хапчета, но когато работи нещо по-тежко, пак го боли. Този път ЛЛ ще го праща на хирург или на гастроентеролог.
Дано не е нещо гадно Peace Peace Peace

Спокойна вечер на всички Hug

# 83
Леко намигане към нашите зъболекарки

Цитат
Една дама отива на зъболекар. Но вместо в стоматологичния кабинет, влиза в друг кабинет.
- Съблечете се госпожице? - казава учтиво докторът.
- Но, аз. . . . . - отвръща смутено дамата.
- Не, не, съблечете се - настоява докторът.
Дамата се съблича и остава по бикини. Едва тогава казва на доктора, че е за зъболекар. Докторът се извинил и я насочил към стоматологичния кабинет. Решил да си направи майтап с дамата. След излизането й звъннал по телефона на колегата си и му казал, че дамата е с розови прашки на червени точки.
Седнала дамата на зъболекарския стол и зъболекаря се избъзикал.
- Я отворете устата - казал той - АААА, виждам през устата ви, че носите розови прашки на червени точки.
Дамата се изчервила, но не казала нищо.
- А сега да видим болното зъбче - казал надменно зъболекаря.
Дамата станала от стола, свалила си бикините, разтворила бузките на стегнатото си дупе към зъболекаря и му казала:
- Като си толкова отворен, я виж сега през дупето кой зъб ме боли.

# 84
  • София
Добър вечер момичета. Да си призная, не можах да стигна до срещата с Луси, за което много съжалявам. Много мероприятия се струпаха в един ден-час при личния лекар, час при физиотерапевтките, а после-няколко пациенти и глезените ми се надуха и заприличаха на втасало тесто. Сега съм полегнала е Цветана...и релакс.
ТАНУ, дано открият причината, защото тогава се назначава и лечението. Дано е нещо елементарно. Музикалния поздрав-Испанска целувка много ми допадна. Ех... ако за нещо ми е тъжно, че остарявам, то е само за това, че вече не е толкова красиво, когато танцувам. Полата с воланите отдавна не ми става, блузата-и тя. Косата не е вече това, което беше... Останаха ми само кастанетите и много, много спомени...Но и сега да чуя огнена музика, кръвта ми закипява newsm68
КАРИ, явно мамата ни бойкотира Simple Smile Ние пишем, а тя '' брише '' Simple Smile Нищо не пишеш за твоята водна гимнастика. Започна ли да ходиш? Преди много години ходих в Павел баня, с дископатия. Страхотно добре се почувствах след водните процедури. Да не се откажеш, ей.
ГЪБКЕ, до къде докара консервпрома? Още ли има какво да затваряш?
МАМСИ и аз се бях накикиморила за среща, но уви... Господ отчита и добрите намерения. Здраве да е, следващия път...
ЯЖКЕ, герой на труда ли ще те правим, та стоиш до толкова късно? Simple Smile
МАРИ М Hug
Чао за сега wavey
ПП БОРЯНЧЕЕЕЕ hahaha tooth

# 85
честит рожден ден на ани! много здраве, успехи в професията и много любов!!!

За първи път ми се случва да не мога да вляза в мамата 2 часа ooooh! и сега не разбрах точно как стана работата  Thinking

# 86
Айша, честит рожден ден на дъщеричката ти Ани. Да е все така упорита и сбъдва мечтите си!
Шпулче,децата бързо си възстановяват килограмите,чудесно е, че Вели се оправя.
ММ си дойде днес, чувства се добре! Донесе си ми Лапчо и вече си пиша от него.На комп. ми беше неудобно, тъй като очилата ми са за близо и ми беше далече за монитора.
Яжка,явно теб чакат да им вършиш работата.
Фло, радвам се, че вече си започнала работа, тръгнала си и на физиотерапия.
Роси, добре да си прекараш в София.Ох, кога ли и аз ще отида, то все децата идват.
Фурийка, много е хубаво, че си запълнила рафтовете за зимата, а аз слагам във фризера.Пека чушки, патладжан и тъпча торбички.
Тази година( ако не ми мине котка пътя) мисля да направя лютеница.Имам много необрана капия, та скоро ще я обера и опека на огън.Ще купя готово доматено пюре....като си помисля, какъв панаир е...
Борянче, може и да ти харесат плетивото................
Янче, в бележника на Анжелка да има само шестици.Толкова се надявах, че може до трети клас да са без бележници, ама не стана само с говоренето си остана.
Тану, дано на ТМ му открият причината за болките, моя също го болеше корема след по- тежка работа.Тъй като е пчелар, като започнахме да вадим меда, разбра, че вече трябва да потърси лекар.
Момичета днес след работа ходих да си търся дрешка за 15.09..Спрях се на две рокли и продавачката ми помогна при избора, а аз клонях към другата..... Точно излезнах от магазина и срещам съседка на свекървата, показах й роклята, а тя ми каза, че е много бабешка и да я подаря на свекървата. Веднага се върнах и купих другата.....
Приятна вечер момичета:  Джили.... Hug Hug  bouquet МариМ.. Hug Hug Hug .....Грети....Габка....Марина.....Кари....Дидимити...Римар........Здрака-мравка....Жабка...Мамси...Мери-Попинс.... Hug Hug Hug...  bouquet.

# 87
  • София
Тук съм след срещата. Както винаги беше хубаво, но времето не ни стигна. Бяхме в градината, на въздух.
Шпунц, жалко че не се засякохме. Но работно време - няма как. Дано се закрепи Вели и махайте сливиците. На Ани ги махнахме на 5 год, от тогава и да боледува - минава по-леко.
Благодаря на всички за поздравите към Ани. Всичко е копирано и предадено в скайп. Тя също ви благодари. Във ФБ има снимки с тортата за четвърт вековния юбилей.
Крем, чеситита нова рокля. Ти нали си я харесваш, не слушай какво мислят другите. Важното е ти какво мислиш, не мненията на бабите.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 21:34 от Aisha

# 88
Ще си мълча

# 89
Защо???... Party Party Не може да мълчиш......  bouquet
....
МОМИЧЕТА!

Общи условия

Активация на акаунт